Aici, in Olanda (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Ancade spune:
Fetelor, as vrea si eu sa pun macar o poza de-a copiilor mei(aici in album) insa nu reusesc;am reusit insa sa-i trimit prin email ieri unei prietene de pe forum din Thailanda.
In ce priveste dintisorii, Miruna are deja 3 si abia peste 4 zile implineste 7 luni; se ridica in picioare de vreo 2 saptamani , ieri la CB avea 9.530 kg si 70 cm; insa ne omoara cu sculatul noaptea pt mancare sau doar asa sa stea cu sticla in gura ;daca ii dam suzeta nici nu deschide gura; trebuie sa fie sticla cu lapte insa nu bea nimic.Parca jeleste tot timpul;e mereu plictisita si vrea jucarii noi;am epuizat tot stocul pt varsta ei(de la Vladimir)si nu stim cum sa o mai tinem ocupata ca in brate nu merge ;avem si noi alte lucruri de facut.Plus ca ziua nu doarme mai mult de 1/2 ora de 2-3 ori.Afara in carut ii place si acolo tace,dar ce pot toata ziua sa ma plimb?
Voi cum le tineti linistite pe fetitele voastre, ma refer la Alina, Danyce? sau sunt ele calme de la natura? A inceput sa se si tarasca(greoi e adevarat, dar ajunge unde nu trebuie ).
O sa mai incerc azi sa pun poze.
Danyce, pasaportul tot nu a sosit si am cerut o dovada ca am depus actele in mai, intrucat cei de la IND au zis ca altfel sunt sanse sa treb sa parasesc Olanda la expirarea permisului daca pasaportul nu vine la timp. Nu inteleg de ce dureaza atata eliberarea unui pasaport!Cei de la IND au sugerat ca romanii sunt corupti si ca probabil la "donarea" unei sume de bani mi-as putea procura mai repede pasaportul.
O zi buna va doresc,
Anca, Miruna, Vladimir
dana_danen spune:
Ancade,indraznesc si eu sa-mi dau cu parerea despre ce ai scris mai devreme..Eu am 2 fetite..Cea mare are 7 ani,iar cea mica face 9 luni pe 26.Am invatat din proprie experienta cat de diferiti pot fi copii.Nici macar fratii(sau in cazul meu surorile)nu se aseamana la comportament,daramite...La mine Noemy(cea mare)a mers foarte repede,dormea noaptea,manca orice ii dadeam,pe cand Jaqueline mi-a pus capac.La varsta asta nici un dintisor...Si cred ca o chinuie rau,la inceput nu tu somn noaptea,nici ziua..teribil...Are personalitate..Dar ce-am reusit eu sa fac a fost sa o pacalesc cu mancarea noaptea.In loc de laptic am inceput sa-i dau apa si asa a considerat ca nu merita efortul de a se mai trezi noaptea doar pt asta.Pe cand cu somnul din timpul zilei..Premergatorul sa traiasca..Si spatiu mult.Cand vad ca e un pic obosita ma joc mai mult cu ea...Si acum uneori face ca la "camera ascunsa" adoarme in scaunel cand ii dau sa pape.
Cu albumul..sufer si eu.Habar n-am ce trebuie sa fac.
danyce spune:
Fetelor (Ancade, dana_danen nu e greu deloc de facut album. Intrati pe webshots.com, va logati (alegeti un nume de utilizator si parola si urmati pasii, mergeti la Create new album si ii dati un nume, alegeti tipul de album - public sau private, ii dati un nume, gen "Miruna la 7 luni" si il puneti la categoria Family/Friends - Babies). In album apare Add more photos, dati click acolo si cautati prin memoria PC-ului (se presupune ca mai intai salvati pozele in niste directoare in PC ca sa stiti de unde le luati).Sper sa fi inteles ceva.
Alma nu sta nici ea locului si cel mai mult ii place pe jos, sa se plimbe in 4 labute sau sa se ridice de ce prinde la indemana si sa se plimbe in picioare pe langa obiectele respective (acum are tentativa de alpinism la un ghiveci aproape cat ea de mare:))).Toata ziua trebuie sa alerg dupa ea, asadar, Ancade, prea multe solutii nu am. Incerc sa observ ce o intereseaza mai nou (si ea se plictiseste super repede de jucarii si are o droaie) si sa-i pun lucrurile respective la dispozitie (de ieri tot butoneaza la o masina din aia de calculat/calculator si o distreaza cifrele care apar pe ecran).Azi scap repede: ii dau calculatorul acela cand se plictiseste si eu imi vad de ale mele (asta pana se va plictisi si de asta)
Ancade, tie cand ti-ar expira in mod normal permisul de sedere? Si nu a trebuit sa ceri tu prelungirea lui, ci ti-a venit pur si simplu scrisoare de la IND pt a-ti aminti ca trebuie sa-l prelungesti/schimbi?Ma intreb cum si ce pt ca al meu permis expira in ianuarie si inca nu am primit nici o scrisoare. Si eu ma gandeam ca in momentul in care am pasaportul in mana sa cer prelungirea permisului. Dupa ce il am si pe asta, solicit pt pasaportul olandez.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Ancade spune:
Danyce,permisul meu expira in decembrie si am primit scrisoare de la IND pe 8.09 (trimisa pe 29.08).Tu mai ai timp destul.Insa eu cel tarziu in 1 sapt din oct treb sa trimit actele.
Anca
dana_danen spune:
Multam frumos Danyce...Sa speram ca am facut bine...
http://community.webshots.com/rss?contentType=rss&type=user&value=dana_danen
dana_danen spune:
Danyce multumesc mult pentru metoda cu albumul...Dar tot nu reusesc sa-l pun pe forum.Si mai am ceva nelamuriri si cu PM..
ancuta06 spune:
Dana, link-ul pe care trebuie sa il pui de la webshots aici, ca sa ne duca la pozele tale, trebuie sa arate asa:
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Busch_family e username-ul meu la webshots. In loc de asta, il pui pe al tau. Incearca asa. Deci copiaza link-ul meu, iar apoi sterge username-ul meu si scrie-l pe al tau in loc.
dana_danen spune:
Mersic Ancuta06.Descoperisem eu ceva aseara dar nu mai eram sigura.
http://community.webshots.com/user/dana_danen
Ancade spune:
Nu stiu daca am reusit sa pun corect pozele, dar am pierdut toata dimineata pt asta.
http://community.webshots.com/user/daria1802
Anca