Sus... in Scandinavia (72)
Raspunsuri - Pagina 15
Rayuela spune:
Carmen ,citeste la "mamici de martie-aprilie 2005" ,acolo a murit o fetitza,intr-un accident de masina,offffffff!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
mihaela_s spune:
Am citit si eu azi noapte, am vazut si poza fetitzei...o tragedie pentru parinti, in astfel de momente eu imi pierd cuvintele...
Mihaela si fetele mele
Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
narancea spune:
daaaaaaaa asta e viatza...
azi am vazut ceva. eram jos la masa, si linga mine a venit o pereche de batrinei, sa zic 65 de ani. slabutzi si simpatici foc. el ca el, vorbea engleza americana, ea nu vorbea deloc. si avea ochelari de oarba si baston tot de orb. dar o dulce baba hahahahaha s-a descurcat extrem de bine sa se aseze pe scaun, pe pipaite cu o elegantza speciala, prima oara cind vad elegantza de orb, sa pipai si sa bijbii la un mod elegant. apoi cind venea ospataritza si barbatisu vorbeau, ea aproba din cap, facea tot felul de mimici, fara sa scoata un sunet. vorbea efectiv cu fatza, o fatza care in partea cea mai expresiva, ochii, era acoperita de ochelari negrii ! hahahaha si mosu era frumusel foc si facea glume tot timpul, iar ea aproba hahahaha se vede clar ca au fost o pereche reusita si inca rau de tot si au imbatrinit asa frumos. le-am dat un 10 pe loc !
apoi eu azi am avut draci mari, din trei locuri programate am ajuns doar la unul, se facuse ora 2 si m-am dat batut, m-am carat la hotel. trebuie sa vad realitatea, in moskowa nu te duci de colo- colo cum tzi se potriveste, decit poate sa ai elicopter.
m-am certat cu un politzai, adica nu m-am certat, i-am infundat cascheta pe cap, un cap de prost. mergeam intr-o coada de aia interminabila si cind in sfirsit sa dam dreapta, unde vroiam sa ajungem, drumul era blocat de politize. o expozitzie de masini ceva. ne deviaza intr-o directzie din care cred ca ne mai lua iar doua ore sa ajungem inapoi. mergem 100 de m si linia cintinua devine intrerupta si soferul intoarce masina si cind ajungem in dreptul lu toromacul ala, ne opreste si ii ia lu asta carnetu ca a intors pe linie continua. asta zice ba linia era intrerupta, se duc ei sa vada, in timpul asta totzi treceau prin baraj, pe drumul oprit hahahaha numai eu eram in masina, si am vrut sa iau volanul si sa trec pe partea ailalta, dar zic hai sa stau linistit. aia se intorc, soferul cu carnetul luat, politziul zice ca era linie continua dar ca fiind drumul stricat a devenit intrerupta hahahahahaha am turbat ! n-am mai vorbit nimic, m-am dus i-am infundat cascheta pe mecla lu aliosa si am intins mina : dai mnie documentii !!! atit am stiut sa zic ... si mi le-a dat.
am schimbat biletul, miine seara tuleo nene, am stat prea mult pe aici, mult prea mult hahahahahaha
lilanda spune:
Vezi narancea, vezi bre??? Tot mai bine-i acusa...indiferent unde-o fi ea!!! Sa ai zbor lin miine si.., vezi sa nu-tirzii la aeroflot!!! :-))) (io cre' ca aliosa ala de politist a vrut bacsis!!! I-ai dat???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Rayu...pe aici se pentru toamna se poarta cam de toate dar in special blazere de catifea (in culori gen maro, purpuriu, verde inchis...culori saturate), multa dantela (in bluze mai ales), pantofi cu platforma dar rotunzi la bot si subtirei la toc, se poarte pantofii peep toe cu dresuri in fel de fel de culori.
Se poarta foarte mult stilul rusesc (unde esti Narancea, sa ne aduci ceva autentic de acolo...si nu, nu vreau o Natasha) la haine de iarna (foarte ornate, borduri de blana, culorii vii, borduri brodate). Negrul a revenit la moda, intr-un gen de anii 60...rochii stilizate gen Jackie O, foarte bine structurate.
Rochiile de seara au luat mari proportii in partea de jos...toate sint foarte pouffy dar si foarte romantice.
Bluzele au gitul inchis pina sus, chiar gulere exagerate...s-a dus decolteul pina la buric...ori pina'n git, ori gen barcuta.
Hai ca io trancan fara sfirsit....
Doruletz...am si eu o mica rugaminte. Am o cumnatzica care vine la Paris pe 3 Sept. Vrea sa stie un hotel bun, intr-o zona buna (cosiderind ca vine singura) sa poata merge mai mult pe jos la vizitare...Vrea sa cheltuie cam $150-$200/noapte...
Narancea...vad ca iti deschidem Fan Club pe aici...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
Rayuela spune:
Anamaria,macar pot sa-mi imaginez si eu cum arata "strazile" newyorkeze,ca p'aci e simplu,mult gri si adidasi!
P.S.-am vazut rochita ta de la nunta,din poze,la o prezentare de moda pe "Star" era la colectia spring-summer Betsey Johnson,mi se parea mie cunoscuta si nu stiam unde am mai vazut-o ,dupa care mi-am adus aminte de tine in pozele alea,unde dealtfel o si admirasem
naranceo,si nu ai luat bre un baston in freza?.
Iaca ma iau dupa tine si maninc precum purcelu',m-am ospatat cu snitel si piure si salata,in curind n-o sa mai am loc pe scaunu de calculator
Restu lumilor???Va mai ploo la Danezia?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
Ploo
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
aaaaaaaaaaaaaaa.... ploo ?
daaa...ploooaaa ...da' nu aici