Sus... in Scandinavia (72)
Poftiti de va-ncalziti! O noua saptamina glorioasa incepu... sa sarbatorim...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036&whichpage=1" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia..noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus...in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!
Carmen
pashosha spune:
Multumesc frumos de gand Elena...dantje asteapta sa iei legatura cu ea....ma bucur ca va alaturati si voi campanie...fereasca dumnezeu sa fie copilul uneia dintre noi in asha situatie...nu am vrea si noi, ca cei din jur sa ne ajute? Puneti va in situatia parintilor Bellei..ca sa nu mai zic ca o si adopta...cati oameni se baga la asha ceva? sa adopti un copil bolnav...va rog eu ult fiti alaturi de Bella
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Rayuela spune:
Carmen ,io tocmai imi caut ceva de lucru,nu ai tu ceva de cedat p'acolo,prin Romanika?
pashosha,e adevarat,cumplit sa treci prin asa ceva ,eu o sa incerc sa mobilizez scandinavii,e mai bine sa stringem aici o suma si sa trimitem toti odata.Sa vedem cine mai sare in ajutor!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Dantje spune:
Elena multumim,stiam eu ca putem conta si pe voi.....,pupici voua oameni inimosi,si sa va bucurati de puii vostri.
Dantje & Martijn
Pegasis spune:
quote:Asa... asa... rasuceste cutitu-n rana... E de risu'-plinsu' ce facui ce sa mai vorbim...
Originally posted by Rayuela
Carmen ,io tocmai imi caut ceva de lucru,nu ai tu ceva de cedat p'acolo,prin Romanika?
Pentru Bella dau si io. Numa' sa nu ma trimiteti pe la vreo banca ceva ca nu ma duc, va zic d'acu'(ca n-am timp nici sa mor...). Deci? Cum fac?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Rayuela spune:
Carmen ,pai sa vedem cine se inscrie pe lista si stringem noi cumva banii,apoi ii trimitem in plic,io asa m-am gindit ca ar fi cel mai bine.
cit despre job,stiam io ca ai simtu umorului
ocebine spune:
Buna dimineata bobor scandinav....
Acus ma instalai si io la servici (asta inaine de intilnirea de luni unde ne mobilizeaza pentru restul saptaminii).
Cafeluta direct la poienita...
Fusei la uichend in familia sotzului (punem si poze) si am fost intimpinata cu o foarte calda remarca (din partea socrului)...fiind pool party, am intrat si eu putin dupa care m-am schimbat si am eliberat locul pentru copii. Socrul ma intreaba "Nu intri in pool?" La care ii spun ca deja am fost....Zimbind imi da urmatoarea perla: "Si nu a dat pool-ul pe dinafara cind ai intrat???"
Tot zimbind, i-am raspuns:"Sa o intrebi si pe Anna (soacra-mea) acelasi lucru...sint sigura ca se va amuza teribil"
Iaca poze cu pricina...
Poze de la company picnic
Poze din Times Square - Matusa si varul meu au fost in vizita la noi 3 sapt.
Poze de la pool party - ziua bunicii sotului
Rayu, Lilanda...daca vreti io pot trimite, nu stiu daca gusturile sint aceleasi dar pozam, e-mailuim si ne agitam pentru fericirea pantofilor...io una sint complet addicted
Arboria...usor cu impaketatu' ca sint si aici de toate...evident nu maimutele preferate, paturele si alti mutzunachi cu "istorie" la cupil.
Mihaela...frumoase poze, se vede ca v-ati distrat pe cinste.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
liris spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Zimbind imi da urmatoarea perla: "Si nu a dat pool-ul pe dinafara cind ai intrat???"
Tot zimbind, i-am raspuns:"Sa o intrebi si pe Anna (soacra-mea) acelasi lucru...sint sigura ca se va amuza teribil"
socrul meu imi zice si mai rele/mult mai rele.
oricum, cind m-am intors din vacanta din Ro, dupa 11 zile de "bagat" la greu chestii bune facute de mama... ma intorc in Olanda, chiar in ziua respectiva ma intilnesc cu sefu . io:hi!el :hi! welcome back! , did you gain weight?"
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Rayuela spune:
Anamaria,am vizionat pozele,ce baieti mari si frumosi ai!!Sa va traiasca!!Si ce distractie p'acolo,cred ca New Yorkul e superb,unul din orasele de pe lista mea,de vizitat in viitor!
naranceo,lasa mami sticla aia,nu vezi ca a devenit deja celebra pe forum?Sticla??.Si mai bine spune-ne si noo in poienitza cum e treaba cu punctu ala...G,H,I,J,K,,L,M...
ma duc la soare ca ma astepta tigarile si cafeaua aburinda
liris spune:
da, si eu vreau sa stiu cum e cu punctul ala.
mey apropos de ziua venirii inapoi in Olanda dupa Romania. v-am povestit ca m-am intilnit in avion cu un fost iubit??!! bine, el pleca mai departe in State. ca era "periculos" sa stea tot in Olanda ... si arata mai bine decit il stiam chiar ... huh! un pic mai fitos, ca de el e profesor la o universitate de top, dar in rest... o minune de baiat.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy