Sus... in Scandinavia (72)
Raspunsuri - Pagina 16
Rayuela spune:
ploo
la voi la Danezia cum ploo,bacovian sau baudelairian?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
narancika ma dezamagesti,tocmai mata care gasesti atitea rime ingenioase..e clar,de la Katiushe ti se trage lipsa de inspiration,mai pune si mata sticla aia la gura,precum poetii,poate vine muza
Mi-e atit de scirba de ploaia asta ca nici sa fumez n-am chef,semn rau...
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
hai nu umbla la sentimente, ca te dezamagesc si chestii din astea !
te cunosc si ma cunosti, rima asta am gasit-o rima asta am scris-o, eu nu stau mult sa le clocesc !
ocebine spune:
Atuncea nu va spun ca la noi e o zi superba...nici foarte cald, soare cit cuprinde...chiar mai vine si cite-o briza...
Ultimile zile de vara
Trageti sticla si incoace (da' de suc)...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
liris spune:
quote:
Originally posted by Pegasisquote:lirisule, ce spui tu? io nu inteleg... dai si la fata un link ceva? te rog...
Originally posted by liris
neata!
da, rayou , un inger de copil. inca nu stiu exact ce s-a intimplat. nu au aflat inca fetele cu exactitate, dar nici ca mai conteaza. ai vazut ce bebelus frumos era , am pus si eu poza ei pe pagian precedenta??!!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
scuze Carmen, de abia acum am ajuns linga calculator, ca barbate-miu s-a apucat sa vorbeasca cu cumnata-mea pe chat...ca oricum vorbeste numai cu el.
fetita avea 3 luni si jumatate , si a murit in accident de masina. pe pagina 8 sau 9 (la PUIU), am pus o poza de-a ei pe care au pus-o fetele de la Cta, de la o intilnire din parcul Tabacarie. intre copiii de acolo ea era Melissa. poate scrie deja mai mult la subiectul indicat de rayu; de ce a murit; eu nu stiu detalii , dar nici ca mai conteaza. ceea ce stiu este ca a avut capsorul zdrobit si a murit dupa doua zile la spitalul din Galati. mama ei este din Eforie si pe forum este mamanati.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
doruletz spune:
ce ploaie, unde vazurati voi ca ploaie? nu ploo bre, e cer senin cu stele si cu luna iar ati baut ceva?!
anamaria, de hoteluri nu duce Parisul lipsa mai ales in categoria aia de pret. In general p'aici hotelurile sunt corecte, daca scrie 3* pai atuncea trei sunt (nu ca in Italia, hehe) surprizele (neplacute) sunt rare. Insa pentru mai multa siguranta poate sa aleaga hotelurile din grupul www.accorhotels.com/accorhotels/reservez/fr_top.jsp?ecran=reservez&nom_ville=" target="_blank">Accor (cauta pt. Paris), acolo merge la sigur. gasesti de toate categoriile, de 4* (Sofitel), de 3* (Mercur, Novotel, Libertel), sau de 2* (Ibis). Toate sunt ok, daca ii trebuie doar o camera corecta fara lux, Ibis-urile sunt numai bune. Despre zona in care ar trebui sa caute, io zic ca ar trebui sa inceapa cu cartierul Operei Garnier (arondismentele 9,10), e aproape de obiectivele turistice dar si de marile magazine pariziene. Insa nici spre Bastille / Gare de lyon nu e rau, e un cartier animat si simpatic.
Alt site in care sunt si hotelurile Accor dar mai sunt si altele si unde poti sa cauti in functie de pret si de nr de stele* e www.francehotelnetwork.com/en/hotels-32451_2-paris-hotel.html" target="_blank">francehotelnetwork.
Eu zic sa te uiti mai ales in zonele astea:
www.francehotelnetwork.com/fr/hotels-5000242_1-9e_arrondissement-hotels.html" target="_blank">arondismentul 9 (Opera)
www.francehotelnetwork.com/fr/hotels-5000244_1-11e_arrondissement-hotels.html" target="_blank">arondismentul 11 (Bastille)
www.francehotelnetwork.com/fr/hotels-5000238_1-5e_arrondissement-hotels.html" target="_blank">arondismentul 5 (Cartierul Latin/Sorbonna)
Daca imi spui numele hotelului unde se va hotari sa rezerve o sa-ti mai dau si alte amanunte despre zona.
uff, iar vine noaptea, iar trebe sa dormim, ce corvoada a devenit somnu' asta de cand cu ......
annie_xtreme spune:
Pai Doruletsule, pe aici pe forum se zice ca trebe sa dormi acu. Cik dup-aia vre un an asha....mai ushurel cu aghioasele.
Mi s-a eliberat permisu de munca, ceea ce e bine. Ce nu e bine e ca m-au speriat astia si mi-au zis ca pe 31 trebe sa fiu acolo , ei saracii nestiind ca Ambasada Elvetiei din .ro nu se misca precum autoritatile lor si nici ca ai mei nu isi pot vinde apartamentul sa imi ia mie bilet de avion pentru maine . De acu incepe distractia.
Am niste stari de panica oribile, o sa imi fie dor de caine si de ai mei, groaznic. Nici berea nu mai merge .
liris spune:
raportez si aici ploua , dar ploaie de vara ...
noi in casa deja am dat drumul la caldura....
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
vikinga spune:
Si noi am dat drumul la caldura astazi..gata ce mai! Incet dar sigur vine iarna! Ploua apoi soare apoi iar ploaie torentiala..vreme de rahat eu chiar nu stiu de ce mai vin turistii pe aici! Avem hotelul plin oki!Azi am iesit la cina cu sotzu'..o familie de nebuni..or sa ne puna interzis prin restaurante Aldo se zbatea in scaunel, tzipa ca altceva, arunca cu tot in toate, ciinle pe sub masa musca ospatarii de pantofi(deh..ziceam si noi in gluma ca el musca numa' din piele de calitate nu din imitatiica sa se simta omu' special) plus ca schelalaia la vecinii din masa si apoi a trecut la latrat ca sa fie convingator.. Asa si hop ca mai eram si cu soacra spanioloaica care comenta mincarea, ca e prea multa, ca e prea scumpa, ca e prea tare, ca e prea moale, ca ea nu vroia peste ca au incurcat aia, ca ea nu plateste nimic... ca noi de ce bem ..ca de ce nu vb intre noi spaniola, ca de ce chelnerul nu vb spaniola..ca bla blaLa cit is astia pe aici de linistiti in restaurante noi eram absolut iesiti din comun..:)))Bun si printre rinduri am resuit sa leg o discutie cu sotzu' si deja noi planificam concediul de iarna. Din care juma tre sa fie la calduraaaaaa. Si vazuse el niste oferte super bune cu un hotel super in Republica Dominicana. Ana Maria ti-am vazut toate pozele , dar toate, frumoasa familie ai..wooow in new york traiesti--my god de aici de pe insula asta in mijlocul marii mi se pare ca-s ca in virf de munte izolata de tot si toate. Nu tu teatre, nu spectacole..nimic deosebit, de moda nici nu mai zic..Noroc ca mai vin turistele astea mai emancipate din oarsele mari sa mai vad si eu o femeie aranjata. dar si asa asta e rar.. aici predomina orice ce e fara toc, acum chiar am vazut ca au scos la bataie bocancii, blue jeans si geci pina la genunchi. Asta-i vremea asta-i moda..Salbaticie frateAsa si vroiam sa te intreb cit de multumita ai fost in concediul facut in Rep Dominicana? Noi vrem sa mergem in ianuarie. Narancea, sa nu uit sa-ti transmit mesajele de admiratie primite asa la discutii intre fete ba pe email ba pe PM. Mai ai facut fetele praf Sigur se lasa cu fun club. Daca ma lasi sa dau de aici si pozele..ehei gata s-a dus cu linistea ta ca cica sa nu ma supar pe tine, ca esti un dragutz, ca asta e stilul tau original...au sarit fetele pe mine mai rau ca altceva ca ce mi s-a nazarit de m-am suparat la o replica de a ta.. Offf off ce e si cu admiratoarele:))) Asa ca am promis sa dau de baut. da' ma jur ca nu dau coniac rusesc din ala.. Nein nein nein.. Uite te invit la o grappa adusa tot din italia buna rau, asa dupa masa ca mergeNoapte buna la scandinavi! Si inceput de iarna placut! V-ati luat bocanci si shuba?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."