Sus... in Scandinavia (72)
Raspunsuri - Pagina 14
narancea spune:
si io mi-am bagat nasu in lectura...
http://community.webshots.com/photo/432948261/432978460DSFNbg
KUKI spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Kuki,noi sintem responsabile cu re-educarea lu conu narancea,dar nu prea ne iese figura,indata ce fuge din poienitza scandinava,numa de prostii se tine
Cum sa-l pedepsim?La alegere:
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Aaaa, nu-l re-educati ca ii luati "sarea si piperul". El e fermecator asa, in stare naturala.
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.
Rayuela spune:
heheh,iaca un narancea care-si face lectiile,vedeti unde are deschis calculatorul??
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
sarumina kuki sa-tzi dea dumnezeu sanatate.
vedetzi ma cum vorbeste lumea de mine ? ia aminte aici rayule si invatza din asta hahahaahahahaha
ah unde-i maicamea sa citeasca si ea...
mihaela_s spune:
Ziua buna sa va fie inima...
Io mai am pana sar peste gardu' poyenii in campu' muncii hitleriste , merg doar din 12 septembrie, asa ca pana atunci, daca computadoru' asta care merge numai cum vrea el, nu face mari figuri mai stau pe aici...apoi mai rar, la munca nu avem internet (adica avem, da' numa' la comp. secretarei sefului, restu' lumii trebe sa munceasca!) asa ca dupa orele 19-20 cand ajunge si matalutza acasa si nu voi stii pe unde sa-mi scot camesha poate-poate voi mai gasi cateva minutzele sa fiu cu voi.
Ashaaaaa, carevasazica Pavarotti isi da concertul de adio si nevestic de narancic merge sa-l auda. Bravo! Da' narancic nu serveste? Are urechile prea sensibile???
lilinda bafta si tie la ezamene, mai ce tinerele suntezti!
Rayu si la noi ploooooo si plooooo de 3 zile...inundatii iara, aseara am vazut dezastre in Harghita si in Cluj, mooooamaaaa, nu se mai termina potopul asta! Culmea e ca am o masina de haine spalate si intinse pe balcon la uscat si nu mai vor sa se usuce...nici nu ma mir, ca doar ploua pe ele...
doruletz da' tu mai esti la munca? Te lasa gepetutza sa stai linistita?
Hai ca las computeru' sa se deparaziteze si mai viu io.
Aaaa, uitam: 3 zile am si eu scutire, daca trebe cer la nenea dr....nuuuu, nu sar balta (as vrea io!), mergem la mama si acolo nu am net.
Tzuc la voi totzi in gasca!
Mihaela si fetele mele
Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
narancea spune:
mihaitza , pai ei se duc impreuna de la serviciu, sefu lor le-a luat belete ! una la mina, si a doua, daca n-ai bagat de zeama, je ne suis pas la danemarca...
mihaela_s spune:
narancic am bagat eu in zama, ca am cetit ce potoale sunt pe la moscovitzi...dar n-am stiut cand revii in patria muma,eram doar curioasa daca tie iti place tenorul. hai sa te tzuc
Mihaela si fetele mele
Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Pegasis spune:
quote:lirisule, ce spui tu? io nu inteleg... dai si la fata un link ceva? te rog...
Originally posted by liris
neata!
da, rayou , un inger de copil. inca nu stiu exact ce s-a intimplat. nu au aflat inca fetele cu exactitate, dar nici ca mai conteaza. ai vazut ce bebelus frumos era , am pus si eu poza ei pe pagian precedenta??!!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)