Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
tania-z spune:
Coralia ia-o si pe verisoara ta, cine stie, poate o inspiram
Sa mor de ras, nu alta: tocmai mi-am calculat indicele de greutate si se pare ca abia acum am ajuns sa intru in sectiunea de "greutate normala"
(20-25). Eu am reusit sa ajung, cu ce am pus pana acum la 20.6.
Maria si eu zic sa aduci vorba plecand de la data prognozata a nasterii, chestii de genul "ce ma sfatuiti, daca dvs. sunteti in concediu" etc.
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
maria_alexia spune:
Multumesc pentru idei, fetelor !
M-am mai linistit si eu, deci nu sunt chiar deplasata cu temerile astea - o sa incerc sa le rezolv intr-o discutie cat mai fireasca
Cum e cu indicele asta, ce reprezinta? Am vazut ca si fetele de la sept-oct vorbeau de el...
Parca as prefera si eu sa lasam intalnirea pana pe miercuri/joi, daca nu va suparati. N-am alte planuri decat sa dorm de-amiaza pana-mi revin
Morgano spune:
Salutare,
Si pe mine m-a durut burtica sambata, si mancasem doart 2 ardei mici umpluti, proaspat facuti de mama. Si noaptea tot ardei imi veneau inapoi. Am vomat, mi-a mers burta, am avut crampe, cu ceva ceaiu de menta m-am mai dres cat sa adorm.
Cred c-a fost ceva in atmosfera, totusi, ca prea multe am fost cu burtica intoarsa pe dos. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
lavi02 spune:
Hello fetele, lavi02 is back again!
xandra bine ai venit in clubul nostru (cu col scurtat), vad ca ai colul cam ca al meu, 32.7 era la eco morfo la 22 de saptamani. lasa ca daca avem colul scurtat nastem mai usor!
Cu masuratorile, pe eco a mea scria ceva de genul 535g +-78g. Adica e o estimare pura, nu e ceva exact.
Ce frumusel e bebe! Tare bine de voi ca l-ati vazut. Eu mi-am facut ca fraiera eco morfo 3d cica, la CMU, la Iosup si nu mi-a generat imaginea 3D decat dupa ce l-am convins plus ca nici nu mi-a facut poza dupa ea si nici nu mi-a tras-o pe caseta! Il urasc pe acest Iosup! Dar nu mai dau 3 milioane doar pt asta.
xandra, dienuta, zapacila si altele interesate la mine bb apasa pe vezica de hat, cred ca de pe la 20 de saptamani, de pe la mare. Cel mai nasol a fost in Croatia cand ma taia cate o nevoie stringenta tocmai in momentele cele mai nepotrivite. Cum ar fi 2 blocaje rutiere, din alea in care masina nici nu poate opri (ca e in coloana) dar nici nu se deplaseaza cine stie ce, unul dintre ele pe autostrada, unde chiar nu putea opri... Si cand ma duceam in sfarsit tzaaaarrr - 3 stropi jumate! La restaurante faceam "vizita de recunoastere" - imediat dupa ce dadeam comanda tup la toaleta si "vizita de ramas bun" in timp ce baietii plateau.
maria-alexia in primul rand nu te mai stresa. In al doilea rand nu-ti dori neaparat control pe masa, nu se recomanda prea des in timpul sarcinii. Eu sarcina asta l-am "degustat" doar o data pana acum si sarcina trecuta doar de 2 ori. In al 3-lea rand, e in primul rand in interesul doctorilor sa ne asiste la nastere, ca sa-si ia banii. Deci ea va face tot posibilul sa fie acolo. Probabil o sa incerce atunci un aranjament cu tine: sa accepti declansarea mai devreme daca nu nasti pana pleaca ea, etc.
Coralia da' ce-i la tine hotel, pensiune? Nu ne primesti si pe noi? Glumeam, am si eu perioade cand ma napadesc musafirii, unul dupa altul...
Lavi hai ca ai trecut de 28 de saptamani, deja bb Theodor e viabil, are peste 1 kg, nu-i mai chiar asa albastra treaba.
lavi02 - 28+
Lavi spune:
eu una l-am vazut pe bb la eco, pe imagine 3d, a fost super, avea piciorusele in partea dreapta a capului si le tinea pe amindoua cu o minuta iar un degetel de la mina stinga ii atirna elegant in gurita, a fost un moment tare unic si mi-a ramas intiparit in minte.
Eu una ma bucur ca am intrat in luna a 7 e mai bine ca am trecut de trimestrul II, sper ca si tu Laviesti mai usurata si mai linistita.
Incredibil acum am col lung si inchis, asa ca >>>..
Si arsurile au revenit cu o ferocitate ce lasa un gust permanent!
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
lavi02 spune:
Maria-alexia indicele de masa corporata se calculeaza asa: se imparte greutatea in kg la patratul inaltimii exprimat in metri.
Eu stiu ca intre 18 si 20 e normal, peste 20 incepe sa fie supraponderal, peste nu stiu cat e obez, etc.
Apropo de asta sa va zic ultima mea patanie in domeniul greutatii.
Eu acum am +7 kg, aproximativ stationar (cu o marja de 1 kg) de cand am venit din Croatia, adica de 4 saptamani. Dar in Croatia a saltat cu vreo 2-3 kg, asa ca e OK, s-a mai echilibrat treaba.
+7 kg la 28 de saptamani nu mi se pare o catastrofa. Am 53 kg ce naiba! La 1.63 m. Dar am oase subtiri, asa ca 45-46 kg la mine e greutatea normala.
Recunosc ca dintre astea 1 kg are bb, inca unul o fi lichid, placenta, uter si vreo 5 sunt pe mine. Circumferinta fundului (na! hai sa zic solduri sa sune mai elegant) a crescut de la 87 cm la 92, si cam 1 cm pe fund inseamna 1 kg. Cel putin la mine. Obiectiv vorbind nu sunt o grasana.
Dialog cu taica-meu, zilele trecute:
- Uite ce mi-a crescut burtica! Am o burtica destul de mare.
- Da, ti-a crescut... si ai facut un fuuuund... cat toate zilele!
In primul rand ca nu e frumos ca un tata sa faca referire la fundul fiicei lui, cu atat mai mult la dimensiunea lui, cu atat mai mult sa zica ca ar fi mare si cu atat mai foarte mult daca e gravida cu nepotelul pe care si-l doreste de nu stiu cand. Si cu atat mai mult cu cat el personal detine un burtoi cat toate zilele!!!!
Concluzia mea:
si:
Lavi02 - "obeza" dar fericita!
tania-z spune:
Maria-Alexia, Coralia imi pare rau ca nu ne putem intalni...
din pacate eu trebuie sa ajung pe la magazin cel tarziu maine, pt ca urmeaza sa o vizitez pe prietena mea si vreau sa ii iau ceva deosebit. Am tot amanat vizita la ea, desi a iesit din spital de joi, pentru ca nu apucasem sa-i iau nimic. Acum i-am promis sa merg si voi merge maine seara.
Asa ca... ne vom intalni alta data, nu?
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
coralia76 spune:
Da Lavi02] ai dreptate am avut la musafiri in ultima vreme si habar n-am cum s-au nimerit toti..unul dupa altul,anul asta pot sa-l numesc anul musafirilor toata vara ba au plecat unii ba au venit altii,acum are si sotul examene la arbitraj si va dati seama,emotii..dar or trece toate cumva.oricum verisoara asta e cea mai putin stresanta ca e o fata tare de treaba si nu ma deranjeaza chiar deloc ca a venit sa stea la noi.
Varsta bebelica
anda77 spune:
tania, pe prietena ta, de care tot vorbesti, care tocmai a nascut si e medic, o cheama cumva ana maria (ami)?
http://community.webshots.com/user/anda1977
tania-z spune:
Lavi02 si eu am patit la fel (semanam la inaltime si greutate). Dupa ce toti prietenii si alte rude mi-au ridicat stima de sine cu laude gen "vai dar nu te-ai ingrasat deloc, doar pe burta ai pus", incepe dragutza de soacra-mea: "tii, ce falcutze ai, ia uitati (aratand catre altii in camera), nu-i asa ca a facut falcutze?"
Ma si vedeam ca un soarece de siloz, indopat cu cereale la falci!!!
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz