Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza fetele!
hop shi eu la inceput de saptamana, ca acasa daca am virusat calc, pa internet!
am fost shi eu la eco 3D/4D, bb e super ok, in grafic, am pus shi o pozita, o vedetzi pe album, la pozici... sa-mi zicetzi daca va place. oricum, am fost bucuroasa ca placenta e sus, la distantza de col, colul inchis, deshi s-a scurat, de la 42mm la 32mm, gradul de maturitate al placentei e I (de fapt I spre II), asha ca in mare e ok.
irinadum, pe tipa la care am facut eco 4D o cheama ciufu, dar nu sunt super incantata de ea, nu e chiar o profesionista... scrie-mi pe mess (andasro e id-ul meu) shi daca vrei itzi dau amanunte shi nr ei de tel.
zapacila, shi eu am avut dureri de spate, doar intr-o parte, la mijloc, shi de fapt ma durea un rinichi, asha ca ai grija... cat despre bb, al meu mishka tot timpul, uneori ma intreb cand mai doarme, asha ca stai linishtita.
lavi, bine ai revenit, ai grija de tine shi tzine regimul cu strictetze.
dordia, chiar ma intrebam de ce n-ai mai scris. shi eu il simt uneori pe bebe jos, iar dra la eco mi-a zis ca deja s-a intors cu capul in jos. poate asta e explicatzia.
joy04, eu eco morfo am facut la 25s shi 4 zile, dar am fost cam la limita. eu zic ca acum e momentul.
tania, dragutza, faci tu ce faci shi-o comitzi... ai grija pe viitor, ca indigestiile astea sunt f neplacute.
dienutza, shi eu am senzatzia asta cu bebe care apasa pe vezica uneori.
hai ca m-am lungiiit...
va pup
xandra, 25+

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

tot eu... inca ceva... la eco bb avea 880g, iar cand mi-am introdus masuratorile pe site-ul dat de voi, a rezultat 878g... deci k...

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATZA fetelor...
XANDRA, super misto pozica...Si bb-ul..ce mai aproape ca stii cum arata de pe acuma. cred ca a fost o experienta unica. Merci pt raspuns, eu ma duc maine la eco, tocmai de aia imi faceam griji sa nu fie prea tarziu.
PUPICI

joy + 25fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Xandra ce frumos se vede bb!!!
M-am hotarat: vreau si eu 3D!

Maria la cat mergi astazi la echo? Iti tin pumnii si da-ne vesti.

Coralia - deci am fost surori de suferinta...plus alte fete de pe forum. Ramane pe marti dupa-amiaza cu shoppingul?

Joy cunosc foarte bine senzatia cu implicarea in amenajarea propriei case! Cat priveste bb, du-te la echo morfo si pune si pozici.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

puteti sa-mi dati si mie site-ul acela care arata ce paramerii tre sa aiba bb in burtica in functie de saptamina, ca ma intereseaza tare de tor!

Am citit ca ti avut probleme cu burticile, imi pare rau, sa aud ca ati suferit.Sper ca acum sunteti cu toatele bine si sanatoase.
Eu ma duc din nou la eco peste 3 sapt , si sper ca de data asta sa am vestii bune,avind in vedere ca ultima oara bb urma sa intre intr-o curba de retard, ceea ce m-a facut sa sufar enorm.
Am mincat tare mult sapt si sper sa nu se intample asta.!!!!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Lavi site-ul este http://www.gestation.net/efw/efw.htm
Gasesti acolo mai multe programele de calcul pe care le poti descarca.

Fetelor care sunteti acasa, pe RTL a inceput "Mein Baby"

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata !

Uff, revin si eu dupa un weekend tare obositor, care a urmat dupa o saptamana si mai obositoare... Bine ca au trecut, tot ce-mi doresc acum e sa zac cateva zile sa-mi revin putin.

Dupa-masa am mult-asteptata reintalnire cu doctorita, de 2 luni nu ne-am mai vazut, fiind ea in concediu... Eu sper sa-mi faca un control mai bine decat echo (echo am facut oricum in alta parte intre timp dar m-am hotarat sa nu-i spun despre asta). Iar dupa oboseala din ultimele zile, sper sa nu stau prea rau.

Sunt hotarata sa deschid discutia despre nastere, caci am auzit ca intentioneaza sa plece in concediu de Craciun/Anul nou, adica exact cand am eu DPN. Am mari emotii cu asta, sper sa reusesc sa aflu cum vor sta lucrurile fara s-o supar (Incerc sa ma abtin cu genul asta de mentalitati, cu menajatul nervilor doctorilor in detrimentul propriului interes, dar vad ca nu-mi prea iese).

Acum imi dau seama ca, una peste alta, sunt un pachet de stres, scuze...
Daca aveti sfaturi/recomandari la cele de mai sus, sunt mai mult decat binevenite.

Varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

pai, eu zic, sa o intrebi , pur si simplu, sa nu te retina nimic si sa fii calma si pregatita pt orice fel de raspuns.In functie de ce iti spune, vezi ce planuri sa iti faci, poate nasti la termen sau cu citeva zile mai devreme asistata tot de ea.
Oricum tre sa rezolvi dilema asta si sa te linistesti

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

fetelor, am vazut in farmacie, la standul de produse Hipp, un "ceai pentru femei insarcinate". Aveti idee ce-o fi asta?

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania,as vrea marti dupaamiaza sa mergem la shopping dar a venit o verisoara de duminica si sta pana miercuri,are examen de definitivat si nu avea unde sa stea si ne-a rugat daca nu poate sa stea la noi si stiti si voi cum e cu musafiri..nu pot sa plec si sa o las singura...As lua-o si pe ea cu noi dar nu stiu cat o intereseaza chetiile pentru bebei.
Mariaeu zic sa o intrebi direct daca e in concediu in perioada aia..si in caz ca e cum procedezi.Eu am auzit de la o prietena ca si in cazul in care n-ar fi in concediu nu vine la toata lumea ceea ce m-a dezamagit putin.Eu m-am hotarat sa vorbesc cu o moasa cu care a nascut alta cunostiinta si care a ajutat-o foarte mult,a venit la 12 noaptea cand a chemat-o si doctorul care era de garda doar a cusut-o in rest a nascut numai cu moasa..nici nu l-a mai chemat pe Chicea..care zicea ea oricum nu venea la ora aia.

Varsta bebelica

Mergi la inceput