Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Anda da, e vorba de Ami. O cunosti?

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 23+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Eu , una, am pus doar 7 kl si ceva, dar un pic pe coapse si un pic pe fund, nimic nu mi s-a modificat, nici fata, bratele sau picioarele, un pic degetele sunt mai groase.
In continuare incap in pantalonii masura 36, pe care ii inchid sub burta si nu ma srting deloc.

Ati inceput deja sa luati strictul necesar pt bb?

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna burtici ! Revin si eu dupa o saptamina ff grea .Am zacut la pat marti,miercuri si joi .am avut emotii ,contractile nu cedau deloc .De 2,3 ori am fost tentata sa plec la spital ,dar in final au cedat la fel de brusc cum au aparut .Vad ca a fost o perioada grea pentru multe burtici .Scapam noi de toate problemele ,important este ca incet,incet ne facem mari .
Vineri seara m-am asezat la calculator si am facut lista de legi ,le-am aranjat si l-am rugat pe Mihai sa le puna pe Site .Ne-am ciondanit (nu putem sa lucram impreuna ,ne certam mereu ,fiecare are cite o idee si nici unul nu cedeaza )In final am rezolvat problema .Nu stiu daca toate legile sint in vigoare ,nu ma pricep .Rog pe cineva in domeniu sa verifice .Concluzia este ca avem legislatia pe situl mamicilor de Noiembrie-Decembrie .
Am mai pregatit listuta cu gradinite ,spitale ... Dar nu am apucat sa le pun .Avem timp .Cine are documentatie buna despre nastere ,alaptare ,alimentatie ,obiceiuri de botez .... sa-mi trimita sa le pun pe site .Astept si poze cu burtici pe emeil sa le pun la rubrica foto .De ajuns la intilnire sa va fac poze ,slabe sperante .Mihai nu ma lasa sa ma duc nici la piine ,nu cred ca ma lasa sa vin la vreo intilnire .(Eu mai sper sa va vad burticile)
29 sap+6 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania la mine "spectatorii" se impart in 2 categorii: aia care vor sa ma complimenteze si sa ma faca sa ma simt bine desi vad si ei ce e de vazut si zic: "nu esti grasa, ai doar burtica", si taica-meu.

Dar eu ma bucur ca n-am continuat asa de galopant ca in concediu, asa ca mai am 12 saptamani pana la nastere, ori 1/2 kg pe saptamana vin inca 6 kg expected care se adauga la cele 7 de pana acum => 13 kg, OK.

E clar ca vara viitoare va fi fara inghetate, sucuri, nestea etc, cu paine sau musli doar la micul dejun, cu ceva dulce doar din cand in cand... si cu asta basta. Si cu apa plata din belsug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania eu sincer as vrea tare mult sa ne intalnim...si daca nu se poate altfel o iau si pe verisoara mea ...poate ca prefera sa ramana totusi sa invete,daca Maria se mai gandeste si ar putea sa vina eu incerc sa vin.Dar mai vorbim si maine si vedem cum stam fiecare cu timpul.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, teoretic o cunosc, in sensul ca am vorbit de 2-3 ori. eu sunt prietena cu fratele ei din bucuresti si cu sotia fratelui, in special. Asa stiu ca a nascut Ami, frate-sau si nevasta-sa mi-au dat toate detaliile cu privire la travaliul prelungit si finalizat cu cezariana, la cei 56 cm(!) ai bebelinei etc. Impresia pe care mi-a lasat-o Ami in cele 2-3 intalniri scurte(la nunta lui frate-sau, etc) este una foarte, foarte buna. Imi place de ea mult. Ce face, cum se reface dupa cezariana?
Apropos de cezariene, acum 2 ore a nascut si prietena mea buna la Polizu, un baietel foarte sanatos si rotofei si sunt foarte bucuroasa pentru ea.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Draga mea Lavi inteleg ca am luat identic, 7 kg, dar cum pisicii mei incapi tu in pantalonii masura 36? Pantaloni de ne-gravida?

Eu am incercat zilele trecute cei mai largi pantaloni ai mei, cu talie joasa, de toamna-iarna, care atarnau efectiv pe mine pana acum si de-abia imi intra pe coapsa iar fermoarul nu-l pot trage in sus nici macar 1 cm?

Eu am pus pe coapse si fund, foarte putin pe mijloc (=lateral = sunculite), pe maini, fata, gambe deloc, sani nu cine stie ce....

Deduc ca e vorba de conformatie. Dar totusi, unde sunt cele 7 kg ale tale? Unde le-ai ascuns?

Lavi02 - 28+ 7kg+ fund mare+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mi-an calculat si eu indicele de greutate corporala si este 20.65..sa inteleg ca intru la obeze?Ca eu imi faceam probleme ca n-am pus destul si sunt slaba..am 1.69 si acum 59 de kg.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cora, din cate am gasit si pe net, cred ca valorile in range-ul 20-25 sunt absolut normale.
http://www.consumer.gov/weightloss/bmi.htm
http://www.halls.md/body-mass-index/bmi.htm

Oricum, cat suntem "burtici" ni se aplica alte reguli, nu exista obezitate.
Daca voi vreti, putem sa ne intalnim si maine, dupa 5 termin serviciul si pana atunci sigur imi mai revin si eu...

Mergi la inceput

Laaaaviiiii te-am priiiiins! Ai pozat in reclamele la MamiTex!

Ce faine sunt pozele!

Bluzita aia care este in variantele roz si verde o am si eu! In varianta verde.

Mergi la inceput