Ce cadou pentru sotie - zi de nastere?
Raspunsuri - Pagina 3

Adilushu1 spune:
Petrecere surpriza nu merge, avem deja aranjata o petrecere cu multi prieteni - o sa facem la tara un mega-grill.
Apartament la Inter nu e liber. O sa incerc sa iau o masa totusi la Balada la Et. 21, acolo nu am fost niciodata, oare o fi OK, stiti ceva? Sper sa aiba servicii bune.
Si ceasul ar fi OK, desi doar ce i-am luat unul - care insa nu e elvetian.
Acum intrebarea e daca sa o iau si pe aia mica (si pe soacra-mea) sau sa ne ducem doar noi doi?
Life is full of surprises, eat your dessert first!

ramonai spune:
Doar voi doi! Neaparat! Pentru ca este si aniversarea casatoriei, deci trebuie sa fie ceva intim, doar cu voi doi. Altfel ce rost mai au lumanarile?!
Las-o pe soacra acasa cu fetita si simtiti-va bine, pentru "gasca" ramane gratarul de la tara.
http://community.webshots.com/user/ramonam106

boo lina spune:
eu zic ca 10 ani de casnicie merita sarbatoriti cu un diamantel micut, care sa merga langa verigheta.
stiu ca fiecare femeie e diferita dar cred ca la o aniversare asa "rotunda" fiecareia i-ar place un cadou care sa ramana, daca intelegi ce vreau sa spun:) sa stea acolo langa verogeta si sa spuna "au trecut 10ani si inca ma iubetse":)

april spune:
wowwwww, ce mistoooo
il pun pe al meu sa citeasca....
poate ii vin si lui idei pt mai incolo...
si noi am facut de curand 10 ani.
mie mi-ar fi placut o seara romanticaaaaaa, undeva doar noi 2
Antonela &Andrada

canuta-om-sucit spune:
Ideea cu diamantul langa verigheta sau batut in verigheta si mie mi se pare ok:)Eu il am
aura

Adilushu1 spune:
Cum adica diamant batut in verigheta? Scuzati ignoranta...
Si oare cat costa asa ceva? Si unde se poate face?
Life is full of surprises, eat your dessert first!

lucas spune:
hai sa-ti mai dau ideei:
eu as face in asa fel incit pe tot parcursul zilei sa primeasca cite ceva:
dim. la prima ora - un buchet frumos (da-mi PM daca vrei floraria, sunt niste aranjamente cum rar am vazut, de muuuuuuuuuult bun gust si adecvate situatiei, spectaculoase crede-ma, plus ca au niste flori pe care eu nu prea le-am vazut pina acum)
apoi pe la 10-11 o cutie de bomboane (iti recomand JEff de bruges parca se scrie pe mosilor linga burebista,costa da bune)
la prinz - baloane, confeti in ele, inscriptionate,
la 16.00 - o rama cu pozele voastre, scaneaza poze si fa un colaj pe o pag. A4, de la nunta, nasterea copilului, evenimente importante din viata printezi pe hirtie fotografica, iei o rama din sticla, sunt pe la UNirea jos sau la KODAk
seara - restaurant cina romantica, aici ar merge cadoul de baza, o bijuterie, da parca as lua ceva vechi, sa se vada patina timpului, (vezi pe la anticuri)daca nu gasesti, ia un inel sau mai degraba bratara, mie cercei nu mi-ar place, e un cadou banal, inelul aminteste de logodna, ia CD cu o melodie ce va place si vb. cu cei de la rest, daca nu vor, ia un CD player si casti, si fa bine si pupa mina fetii cind dai cadoul.
bafta!
Matei 21.05.2005

canuta-om-sucit spune:
Adilushu, acum depinde si de modelul verighetei. Se face lucratura la bijuterie,iar diamantul ti-l pune in verigheta, de costat, costa in functie de cat de mare e diamantul pe care il vrei + manopera. Eu nu il am batut in verigheta eu il am langa, adica un inel separat, care e inelul de logodna.
aura

danyce spune:
vin si eu cu o idee:un weekend undeva prin Europa
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Davina spune:
Eu zic sa-i cumperi o pereche de cercei cu diamante si o cina romantica numai voi 2 .
se stie ca diamantele sunt cei mai buni prieteni ai femeei .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25