Ce cadou pentru sotie - zi de nastere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ce hobbyuri are? Ii place sa citeasca, sa creasca animale, sa gateasca? Ii place un film anume f mult? Poti sa ii iei pe DVD primul film la care ati fost impreuna, sau un CD cu muzica pe care ati dansat la nunta...

Mai tuturor femeilor le place ceva romantic, cit de mic! Prezentarea e importanta....daca ii iei bijuterie poti sa o agati intr-un pomisor de exemplu. Sau ornezi toata camera cu flori si baloane sau cu ursuleti de plus, ce iti trece prin cap.
Sau o sui in masina/tren/autocar si faceti o excursie rapida intr-un loc frumos...

---------------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Sa gateasca...s-au dus vremurile cand ne bateam pe locul in bucatarie, cine sa gateasca...din cauza timpului disponibil. Ii plac animalele, e drept, mai ales pisicile. Si tocmai ce am hotarat ca vom lua o pisicuta. Doar ca pica aiurea acum, vom fi cateva w/e plecati si nu vreau sa lasam pisicuta singura acasa din prima. Plus ca as vrea sa o luam impreuna.

Nu mai stiu care a fost primul film vazut impreuna...muzica de la nunta o avem deja.

Excursia pica, plecam in w/e asta (sa sarbatorim 10 ani de casnicie).

Raman pana una alta la cercei (si baloane etc, buna ideea) si mai vad eu ce. Apropo de restaurante, oare exista ceva prin Bucuresti mai deosebit, o terasa pe la etajul ...unde sa aduci un chelner cu lumanari cu masa etc? Aveti idee de ceva mai deosebit? Nu un restaurant simplu.

Hai ca nu vreau sa monopolizez forumul cu problema mea dar as vrea sa fie ceva absolut deosebit, noi nu prea ne facem surprize si ne cumparam impreuna cadourile, de data asta as vrea sa fie altfel.

Sper sa nu intre pe aici pe forum

Life is full of surprises, eat your dessert first!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

[quote]Originally posted by Adilushu1

Ma mai gandesc totusi si la ideea cu un pachet VIP ceva la un beauty salon ceva. Ea merge la asa ceva dar cred ca i-ar place sa mearga la unul super fancy si singura nu i-ar veni sa dea banii pe asa ceva.

si eu am multe parfumuri si bijuterii (ma rog, nu prea le port) iar ideea cu pachetul VIP la un beauty salon mi se pare cea mai potrivita.
ce femeie n-ar vrea sa se simta printesa pentru o zi?
eu una recunosc ca mi-as dori asa ceva.
oricum, alegerea este, in final, a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Adilush,

Apropo de restaurant. Exista o cladire in Bucuresti, in zona Unirii, pe coltul opus Camerei de Comert si Industrie. Este o cladire inalta, din sticla.

La ultimul etaj este ceva de genul asta. Am fost eu la o aniversare acum 2-3 ani acolo, se vede tot Bucurestiul, este superb.
Din pacate, din cate am inteles, este cu circuit inchis si nu stiu a cui este cladirea.

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

woooowww ce subiect fain...doamnele insirati-va aici visurile si ajutati domnul care e in dilema
sunt multe chestii care plac unei femei de la cosmetice bijuterii pana la haine un weekend romantic undeva dar cum zicea si eliza cel mai mult mi-ar place si mie ceva clar palpabil ceva de care sa ma bucur pe moment dar sa-l am si amintire mai mult timp
sincer eu zic ca cel mai potrivit ar fi o bijuterie ...eu sunt nebuna dupa cercei am multe perechi ...cred ca i-ar place mult o pereche de cercei dar vezi sa fie ceva de calitate ...doamnele "miros"imediat calitatea

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

pantofi, pantofi!!!
CD-uri pentru masina sau acasa
cina la restaurant
bijuterie din care culoare de aur ii place ei
cartzi, carzti
cosmetice de firma serioasa

sau cate una din fiecare?

dar nu ne-ai spus, ce-si doreste, poate vrea un ceas
sau o excursie
sau un telefon mobil anume..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daca vrei sa te ajutam mai bine,spune-ne cat esti dispus sa cheltui...asta ca sa nu-ti dam idei degeaba.catutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Nu m-am gandit, sa zicem 5-600 Eur (daca dau mai mult ma va certa ).

Pana acum am retinut ideea cu cerceii - maine ma duc sa caut prin oras.

Life is full of surprises, eat your dessert first!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Mi-ar placea sa primesc un ceas elvetian, ceva Doxa sau Tissot, de foarte buna calitate, sa fie foarte finut si elegant si sa-l primesc intr-o casetuta draguta. Poate fi daruit intr-un cadru intim, poate chiar la restaurantul acela de la etajul 10...
Cat priveste restaurantul, nu stiu daca poti gasi unul care sa nu primeasca alti clienti decat pe voi, cred ca ar trebui sa-ti vinzi casa pentru a-i plati, dar iti dau o sigestie. Incearca sa iei o camera la Intercontinental, cea mai de sus, apartamentul prezidential chiar (pentru ca e foarte spatios si elegant) si poti sa comanzi de la room-service ceva deosebit, le explici ca e ocazie speciala si ca totul trebuie sa fie ca la carte, ii dai chelnerului si un bacsis grasut si va trateaza regeste. Si poate toata afacerea nici nu te costa mai mult de 500 euro. Succes si inspiratie!

http://community.webshots.com/user/ramonam106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pai la banii astia sunt multe posibilitati,ai putea sa-i faci o petrecere surpriza(ii spui ca va duceti la un restaurant sa va cinstiti si acolo poti sa-i chemi cativa prieteni apropiati),sau sa va duceti in statiunea in care a-ti fost prima data impreuna-poate in acelasi hotel si in aceeasi camera sau ii poti lua ceva ce stii ca si-ar dori dar nu-si cumpara din diverse motive...intreab-o mai pe ocolite si poate aflii ceva.catutza

Mergi la inceput