Ce cadou pentru sotie - zi de nastere?

Doamnelor, am nevoie de ajutor: ce cadou sa ii iau sotiei pentru ziua de nastere? 32 ani (si tocmai ce am implinit si 10 ani de casnicie).
Ma gandeam la un tratament cosmetic ceva, un cec cadou la Gett's sau la Miko Beauty Center - i-ar place, dar nu ma prea pricep.
Ceva idei?
Multumesc.
Life is full of surprises, eat your dessert first!
Raspunsuri

Eliza5 spune:
o bijuterie sau un set (din ce matal poarta - aur alb, aur galben).. Parfumul care stii ca-i place, o rezervare surpriza la un restaurant bun, lenjerie scumpa de dantela neagra sau toate astea la un loc
Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Eliza5 spune:
mie personal nu mi-ar placea sa primesc un bon.. mi-ar placea ceva mai palpabil, ceva de care sa ma bucur "pe loc" nu un fel de promisiune pentru mai tarziu.

Adilushu1 spune:
Ok, good point cu bonul, tx. Parfumuri - are destule
Spune-mi niste bijuterii mai acatarii in Bucuresti - desi nu prea cred, i-am mai luat, nu prea ii plac, nu le prea poarta. Poate totusi niste cercei cool i-ar place, ceva din aur alb.

ellen spune:
Adilushu1, pai daca ii plac cerceii, eu zic sa ii iei fara cea mai mica retinere pentru ca o sa se bucure cu cea mai mare siguranta.
Eu una as prefera sa primesc tot ce a zis Eliza5: o bijuterie, un parfum, o lenjerie (cu toate ca aici cel putin in cazul meu ar fi cam greu, dar poate la tine o sa fie usor) si o rezervare la un restaurant romantic.
Aia cu salonul de cosmetica...hmm, eu una as prefera sa-l primesc de la sotul meu dar nu de ziua mea. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Eliza5 spune:
Nu stiu ce magazin de bijuterii sa-ti recomand.. Aici poate te ajuta alte doamne :-)
In principiu stiu ca pe Calea Victoriei sunt multe magazine de bijuterii si exista si Cellini in carrefour (insa este cam scump)..

Adilushu1 spune:
Pai parfum am zis ca nu e cazul, are tot ce vrea si oricum ea si le alege ( si eu le cumpar ). Restaurant - asta clar, oricum iesim des la restaurante, asta nu e o problema.
Lenjerie...hmmm...2 probleme: nu stiu daca nimeresc masura in magazin si nu prea ma vad facand shopping intr-un astfel de magazin. Desi nu e o idee rea, pe unde sa caut, pe la Plaza Romania sau pe unde?
Bijuterie - cred ca o sa caut niste cercei, nu ii prea plac bijuteriile si nici nu prea poarta ce are dar cred ca cercei i-ar place, sa ii schimbe pe cei pe care ii are de mica. Numai sa ii nimeresc (noi de obicei ne luam cadourile impreuna dar acum as vrea sa ii fac o surpriza).

Eliza5 spune:
Ar mai fi cazurile particulare in care ti-a vorbit de vreun lucru pe care vrea sa-l faca dar nu are timp. Ma gandesc (sa nu razi) ca i-ar placea sa-i iei un sevalet, o panza, o pensula si niste vopseluri. Poate i-ar placea sa-i iei un costum de scafandru. Sau manusi de box si un sac de ala lung tot de box. Sau role.

Eliza5 spune:
sau o bicicleta
sau o masina
sau un catel
sau petrecere surpriza

ellen spune:
Bijuterii gasesti mai multe la magazinul Unirea, acolo sunt mai multe firme printre care si Celini.
La lenjerie, sa stii ca doamnele/domnisoarele de la astfel de magazine sunt foarte dragute cu barbatii, totul este sa ii stii masura. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Adilushu1 spune:
A, i-ar place catel, pentru fetita noastra...au tot incercat sa ma persuadeze dar...am fost ok pana la urma cu pisica (am mai avut candva si e mult mai usor sa o cresti la bloc). Masina - are, bicicleta - nu stie sa mearga, petrecere - va avea, dar nu e surpriza.
In Unirea nu prea stiu magazine de bijuterii OK in afara de Cellini, restul parca sunt majoritatea cu aur turcesc de 14k si cu bijuterii super comune, eu as vrea ceva mai frumos.
Ma mai gandesc totusi si la ideea cu un pachet VIP ceva la un beauty salon ceva. Ea merge la asa ceva dar cred ca i-ar place sa mearga la unul super fancy si singura nu i-ar veni sa dea banii pe asa ceva.
Multumesc oricum de idei, mai am cateva zile sa ma hotarasc (si sa cumpar).