Ce cadou pentru sotie - zi de nastere?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

La "Femina intim" am postat si eu de curand un subiect asemanator,dar difera sexul sarbatoritului.Si daca tot sunt si eu in "febra" surprizelor pt aniversari si pt ca sunt femeie,te sfatuiesc sa nu lipseasca diamantul.Sunt,de asemenea,de acord ca cerceii nu ar fi o alegere prea inspirata.
Agreez si ideea suprizelor "pe ore".
In orice caz,indiferent care ar fi cadoul,te sfatuiesc sa nu uiti sa oferi frumos.Noua ne place sa ni se daruiasca spectaculos.Ne place mai mult decat cadoul in sine.
E foarte important sa fi altul atunci cand ii faci surpriza.Sa fi misterios,senzual,cuceritor.Sa fi asa cu ea nu te mai stie de pe la primele intalniri.Sa fi "nou".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Adilushu ca sa fiu sincera cind am primit bijuterii m-am bucurat dar in marea parte nu au fost exact pe gustul meu... eu mi-as fi luat alte bijuterii cu alte pietre si alta montura.. dar gestul conteaza. Eu m-as da in vint dupa o zi la spa: tratament cosmetic, masaje, masti, pedichiura, manechiura etc... dar nu stiu daca exista saloane in buc cu regim de spa... adica sa-it faca masaj cu muzica pusa in surdina si luminari cu esente, apoi tot felul de tratamente... in rest eu m-as bucura de carti si CD-uri (cu conditia sa fie exact ce imi doresc) si de asemeni cristaluri, dar asta sint eu, niciodata nu pot sa am prea multe cioabe :-)Cadouri care mi-au placut: ochelari de soare Gucci si ceas Movado pe care eu n-as fi dat banii dar mi-au placut.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am primit de ziua mea o bratara de aur absolut su-per-ba si 2 inele "asortate" cu bratara. E drept ca tooot discutasem, deci cam stia ce vreau, si cum a vazut oferta, le-a si comandat. La tzanc!
Mi-ar mai placea (mie) si pantofi, dar daca nu-s eu sa-i probez sigur greseste masura (ca gustul mi-l stie).

Succes!

Si LMA sotiei!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Fetelor, multumesc de idei.
Miercuri si joi vor fi zile de shopping si vineri "The Day".
Va tin la curent.

P.S. Din pacate Balada de la Inter de la Et 21 e inchis asa ca va trebui sa gasesc alt restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

La o femeie este foarte usor sa-i cuceresti inima. Nu trebuie sa fie un cadou scump ,ci trebuie sa vada ca te-ai gandit la ea, ca nu este doar un cadou care l-ai luat ca sa fie luat, sa vada ca ai pus suflet si ca chiar o iubesti si o pretuiesti.
In aceea zi sa o faci sa se simnta cea mai importanta persoana din viata ta. Sa va aduceti aminte cate realizari ati avut in acesti ani si cum ati trecut peste hopuri.
Iar ca solutii pt. cadou iti sugerez cateva :
- florile nelipsite
- O rochie de seara (impachetata intr-o cutie)ca-n filme
- un colier sau cercei
- si cina romantica unde v-a purta rochia
- si un poza inramata cu voi si fetita (fiindca este cea mai mare realizare)dupa parea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Davina

Eu zic sa-i cumperi o pereche de cercei cu diamante si o cina romantica numai voi 2 .
se stie ca diamantele sunt cei mai buni prieteni ai femeei .

Subscriu.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

Gata, am rezolvat cu cumparaturile - 95%. Evident ca am depasit bugetul .

Pana la urma vom merge la cina si cu cea mica...asta e, n-avem cum altfel. Si va trebui sa ii iau si ei ceva, e incredibil de geloasa cand ceilalti primesc cadouri si ea nu.

Multumesc pentru idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

de ce ne tii in suspans?
spune-ne si noua ce-ai cumparat si unde mergeti.

oricum ,petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

da'chiar! pai dupa ce s-au scris 3 pagini..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Fetelor, eu mi-as dori un parfum COCO de la Chanel....
Oricum sotul meu m-a scos in lume de ziua mea am petrecut doua zile minunate la Predeal

Poate si asta ar fi o idee

Cristina si bebe Maria

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput