Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Va aduc o veste buna, tocmai am inchis telefonul cu Anina_n.
A spus ca totul merge mai bine, Cristina e mai vioaie, rade, are pofta de mancare, se joaca. Glicemia e stabila momentan intre limitele normale si mediul lea spuns pe daca totul merge bine in continuare pe joi le va da drumul acasa. Si Nina va trebuie sa ii faca singura injectiile la Cristina (momentan 2 insuline pe zi, nurmarul poate vara... creste sau scade, sa speram ca nu va merge spre rau).
Va tranzmite la toate sanatate si numai bine

O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ne bucuram mult ca micuta Cristina e mai bine si ne rugam sa o tina tot asa! Ii dorim Ninei multa putere de acum inainte si cu voia lui Dumnezeu vor trece peste toate greutatile!
Sim, ce se mai aude la tine? Au venit uratii?
Mami Irinel, cum te mai simti?
Cam putina lume pe aici. Unde or fi celelalte aspirante?
Eu nu vreau sa-mi fac iluzii dar recunosc ca un pic mai sper...azi e ziua 29 si am o greata de zile mari dar am mai patit asa intr-o luna si pana la urma a fost de la stres/oboseala. Oricum pana nu vine madam Popescu tot am dreptul sa visez...de cand am aflat de cumnata mea si l-am vazut pe samburel la eco parca mai tare mi-e dor de bb 2...
Va pup pe toate.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia adevarul este ca nici nu ma asteptam la vreo minune luna asta. V-am zis ca am avut ovulatie muuult mai devreme decat ma gandeam si am fost prinsa nitel pe picior gresit. In plus am o vaga senzatie ca ovulele astea isi fac treaba si ca frana pentru bebe, asa ca azi s-a declarat oficial "pas"...au venit cu alai si trambite. De fapt toata saptamana m-am rugat daca tot e sa vina sa fie cat mai aproape de duminica, asta ca sa se termine exact cand ajung la Sovata. Eu as crede ca e bine: o sa incep tratament in ziua 10. Din ce am mai citit, am inteles ca nu in luna cu tratamentul se intampla minunile, ci dupa la o luna, doua.
Sa va spun drept chiar nu-mi imaginez daca se poate lega ceva (vreun puiut adica) daca toata ziua buna ziua te umpli cu namol. Cred ca asta doar ajuta organismul sa se puna nitel pe picioare si apoi...daca e sa fie o fi. Am auzit ca o rana pe col poate fi un motiv suficient de bun ca sa nu apara bebe, dar rana aia era acolo si cand am ramas insarcinata cu Ruxi... Ma rog, oi vedea...
Shmekeria e ca desi sunt in prima zi de CM am un tonus extraordinar: in loc sa trantesc in stanga si in dreapta, ma simt de parca ii astern patut lu bebe sa vina. Minte de femeie, ce sa mai zici...

Hai ca m-am luat cu ale mele si uitam esentialul: Hai Cornelia!!! Hai Cornelia!!! Nu desclestez pumnii pana cand nu-mi zici de liniuta 2. Stau numa' cu ochii pe lista, sa stii!

Stefany, draguta de tine, lasa, mamico, e aproape bebele! Totul e ca te-ai hotarat. Daca ar fi sa o iau de la capat, as incepe mai devreme sa lucrez la primul copil. Nu ma consider batrana, dar la 32 deja iti pui problema ca vine varsta urata de 35 si se ingusteaza timpul "de siguranta" (daca el exista!).

Gabbriela iti multumim mult de tot pentru asa vesti bune! Abia asteptam sa se intoarca Anina noastra draga. Si ma bucur mult de tot a sa stabilizat starea Cristinutei.

* Rusinica sa-mi fie la asa greseala de ortografie si abia acu o vad
Editare: "Si ma bucur mult de tot ca s-a stabilizat starea Cristinutei.

Va pup si tin pumnii pentru bebei!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gabriella multumim mult de noutati. Multi pupici micutei si mamicii ei si o asteptam cat mai repede printre noi din nou.

Cornelia, hai ca nu am mai apucat sa scriu da sunt aici si tin pumnii stransi de tot si stii ca nu-s singura, am ajutoare de nadejde. Nu m-as lua dupa greata, e cam devreme sa apara, si de altfel cam orice semne sunt cam devreme sa apara, poate stare de somnolenta si sani durerosi (la mine nici acum nu prea sunt durerosi da asa a fost si la Danut). Da faptul ca esti in ziua 29 si nu prea ai semne de venit ciclu... Daca nici maine nu vine eu as face test. De fapt, ca sa fiu sincera, eu is cam nerabdatoare, probabil ca deja il faceam :-) Pupici dulci si sa fie cu bebelus scump.

Simona, ma bucur mult ca esti asa optimista, bebeii vin la mamici vesele si optimiste. Nu vad de ce nu s-ar prinde bebe ca iti dai cu namol. Cu ovulele insa, se poate sa mai franeze, chiar nu ma pricep. TU relaxeaza-te, tine-te de tratament si nu numai ;-) si poate vine bebe chiar mai repede decat te astepti :-) PUpici

Stefany, daca esti hotarata, in 2 ani poti sa fii aspiranta la bebe 3, asa ca nu fi necajita, spor la treaba si sa ne dai vestea buna cu doua liniute. O sa ne spui si noua, da? Pupici

Un weekend grozav fetelor. EU mai intru sa vad daca e cu doua liniute la Cornelia, ca ma tine pe jar vad :-)

A, am uitat, COrnelia, sa stii ca sunt binisor, in afara de starea de somnolenta si greturi nu foarte mari (in unele zile sunt chiar bine, doar seara ma iau, in altele mi-e greata cam toata ziua da nu rau de tot, sunt curioasa daca asa o sa fie toata sarcina, ca la Danut a fost muuuult mai rau).

PUpicei dulci

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 6+ saptamani

Mergi la inceput

Sim, te admir pentru vointa si rabdarea ta. Eu recunosc ca in fiecare luna cand imi vin uratii sunt super indispusa vreo 2-3 zile.
Apropo de namol, nu cred ca interfera cu bb, din contra cred ca ajuta la un pH mai bun in zona...
Mami Irinel, chiar nu ma mai iau dupa simptome, pot fi si auto induse cand te gandesti mereu la asta. Dar tare ma mananca palmele sa fac un test poate maine dimineata. Va tin la curent...Ma bucur ca reusesti sa stapanesti greata si oboseala.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

fetelor, aspirati ma si pe mine...bebe numarul 3

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Mami Irinel promit sa fiu cea mai cumintica si sa fac exact cum a zis si Sorinica: prestez namol la greu, ca sa iasa de bebeu! (manca-o-ar mama de poeta!) Cat despre optimism...unii spun ca ai mai saraci cu duhul au darul de a ramane optimisti. Iaca eu nu stiu cat duh mai am, dar un lucru il stiu bine: cat boceam aiurea lunile trecute (evident pana sa va intlnesc pe voi) si la ce mi-a folosit?! Ma uit in jur si vad multe fete care au reale probleme de sanatate si au vointa de a merge inainte, io ce sa mai spun, cand mi-a Dat Dumnezeu asa mandrete de copil deja!. Cand ma trezesc iar ca trece luna si vin rusii peste noi, imi zic: cu dreptul inaite mars! Aveti repaos o saptamana si apoi pe pozitii de tragere!

Cornelia hai ca deja mi-am turbat toata familia. Nu mai are nimeni loc la calculator de mine. "Stai 10 secunde sa ma uit sa vad ce zice Cornelia si apoi te las!" Fac mancare, una-alta pe aici, dar pumnii sunt inclestati...

Pashosha eu iti spun bun venit in felul meu... vorbeam cu sotul mai zilele trecute si imi zice: "Auzi, mai, dupa ce o sa vina BB2, tot asa o sa ma zapacesti si cu BB3?". Sa-mi dea Domnul sanatate, ca sunt pe urmele tale. Ce cariera, frate, ea este chiar mai infloritoare cand ai copilasi in jurul tau, si pana la urma doar ei sunt ceea ce ramane dupa noi. Asa ca, Bun venit si sa ti se implineasca dorinta cat mai curand!

Sorinica te rog sa nu ma uiti, cand intri pe la noi, fie-ti mila si da-mi ceva detalii mai actualizate sa nu ma duc la Sovata chiar nestiutoare. Saru'mana mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Buna fetelor,
Multumesc mult de incurajari, sunteti tare dragute!
O sa va tin la curent cu evolutia liniutelor!

Pupici multi!

Mergi la inceput

Fetelor sa nu sariti pe mine ca nu am scris pana acum. Nu sunt tocmai intr-o pasa foarte buna. Tocmai m-am certat cu sotul destul de serios astazi pe tema banilor si m-am umflat de plans de cand el a plecat la un prieten acum 2 ore.Mai mult nu are rost sa intru in detalii.....
Am facut un test Femina si a aparut(cel putin asa vad eu ca altcineva nu are cine sa vada) si a 2-a liniuta dar e fff strearsa, e un roz deschis nu e visinie ca cealalta. Sincer m-as fi bucurat dar de la pranz ma doare si burta ca inainte de ciclu asa ca tind sa cred ca testul nu a fost bun. Nici nu stiu ce sa zic ca si asa sunt deprimata si plansa toata dupa cu sotul. Plus ca am mai citit pe aici ca testele Femina nu ar fi prea bune dar numai din astea aveau azi la noi la farmacie. Pana maine nu am ce face decat sa astept sa vad daca vine madam Popescu sau nu si eventual sa mai fac un test.......
Va pup si sa ma iertati daca v-am stresat cu problemele mele!

_

Mergi la inceput

Cornelia, draguta mea, treaba cu banii e tare stresanta pentru toata lumea. Si acum ceva vreme am auzit o filosofie de care am ras cu gura pana la urechi: cu cat ai mai multi cu atat cheltuiesti mai mult. Aiurea, imi ziceam, ia sa am eu si sa vezi economii ce fac. Ei, si uite ca a avut grija Cel de Sus sa imi arate cat gresesc. Mi s-a marit leafa si eu banii ii toc chiar cu mai mult spor decat inainte. Of, si bani si tot! Sa stricati voi asa minunatie de zi cu discutii de care deja va pare rau ca le-ati avut.

Bun, deci fac galerie pentru a doua oara si se lasa cu liniuta. Sa mai spuna cineva ca nu aduc noroc! Mami Cornelia da-mi voie sa fiu prima care te pupa mult de tot si oricat de stearsa ar fi liniuta a 2a, ea ramane! E acolo! Lasa supararea si bucura-te! Suna-ti sotul, roaga-l sa uite discutia voastra si zi-i sa vina repede acasa, ca aveti de sarbatorit. M-am trezit eu desteapta sa dau sfaturi. Tu stii mai bine ce ai de facut, dar eu vreau doar sa fii fericita si sa te bucuri mult de tot de minunea care ti se intampla. Nu poti fi trista intr-o zi ca asta. Uite o floricica de la mine, care sper sa te inveseleasca .

Am intrat doar 1 minut, ca ma striga maimutica sa-i dau mancare. Fug.

Mami Cornelia, bucura-te, a doua liniuta e acolo!!! Felicitari din tot sufletul!

Mergi la inceput