Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, ma tot intreb, chiar e posibil la o varsta asa mica sa faca deodata diabet? Oare n-o fi vreo greseala? Na ca ma bag si eu ca prostu' da parca nu-mi vine a crede...
Pupici inca o data

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 5+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna tot eu,
Ma simnt datoare sa va mai spun ceva, dupa vestea urata... nu e frumos sa va las asa pana apare Nina, plus ca ea nu stie cand va aparea.
Cristina e tot in spital... diabetul ei a fost descoperit din gresala.
Ave ao infectie in gat, a luat tratament si se simntea tot mai slabita, avea colturile la gurita uscate si sa dus la medic iara au trimis-o l ainvestigati si acolo au descoperit diabetul 200, au internat-o de urgenta ... ieri cand am vb cu ea au reusit medici sa ii stabilizeze diabetul la 70, care e ff bine.
Cristina va trebui sa faca insulina tot restul vieti.
Diabetul nu se trateaza, dar se tine sub control.
Mai multe date o sa va dea nina cand vine acasa de la spital.
Eu o sa vb cu ea si o sa ii citesc ce ati sc voi.
O zi buna la toate si sanatate

quote:
Originally posted by sim

Gabriela m-ai blocat cu asa o veste! Cum se poate? Cristinuta a dat semne ca nu se simte bine si a mers la analize sau cum de au ajuns la spital? Of, Doamne, ce-o fi in sufletelul Ninei! Te rog mult daca pastrezi legatura cu ea transmite-i ca ne gandim la ea si ne rugam sa i se faca bine cat mai repede puiutul. Acum nu vreau sa fiu cinica, dar poate cineva sa-mi spuna, diabetul se vindeca sau se tine sub control. Ca din ce stiu eu, cam ramai sub tratament, nu stiu insa pentru cata vreme. Of, asta ii mai lipsea, draga de ea!

Sanatate multa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salut fetelor! Eu pur si simplu nu am avut timp sa intru pe net pana acum.
Ma rog pentru micuta Cristina si pentru familia ei. E o boala parsiva dar poate fi tinuta in frau toata viata. Sim, poate raman doar pete maronii...
stefany, bine ai venit! Tu mai ai un bebe?
mami Irinel, fruntea sus, oboseala asta o sa te mai lase mai incolo, la fel si greturile.
Eu sunt in ziua 27 CM astazi asa ca nu stiu deocamdata nimic dar nici nu am nici un simptom.....
Va pup pe toate fara exceptie.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Sim, ce rau imi pare ca nu ni s-au suprapus perioadele. Eu plec in 9 septembrie. Tot la hotel Sovata-Danubius stau, e super, sa faci cumintica toate procedurile, irigatii cu apa sarata, tampon cu namol, piscina cu apa sarata din Lacul Ursu, sa intrebi tot ce vrei doctorul si mai ales exact ce ai voie de facut si ce nu....de exemplu daca faci tratament cu namol nu mai ai voie in piscina cu apa rece sau in Lacul Ursu. Concediu placut si RODNIC !!!

sanatate multa fetitei lui Anina.
Eu nu mai intru pana ma intorc.
Va pup si bafta !
Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Of, m-am zapacit si am incurcat grupul de mamici. Trebuia sa ma inscriu la "aspirante" fara "din nou". Mi-am dat seama ulterior...si le-am scris si lor.

Nu mai am un bebe insa imi doresc unul, asa cum v-am mai spus.

Oricum, sunteti primele care mi-ati raspuns si va multumesc pentru asta.
O sa mai trag cu ochiul pe aici pe la voi ca am multe de invatat.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna fetelor,

Anina_n va roaga sa o stergeti de pe lista fetelor aspirant, pt ca planurile ei pt bb nr. 2 sau amanat... vrea sa se concetreze asupra Cristine.
Vresti: Cristina e mai bine, a inceput sa umble, sa fie mai vesela si sa puna pea ea kg ce lea pierdut.
O sa mai vin eu sa va spun de starea Crstinei, pana vine Nina la servici.
O zi buna si sa va ajute dumnezeu cu bb nr.2

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Sanatate multa Cristinutei! Doamne, ce incercare grea, dar e bine ca macar poate fi tinuta sub control. Usor nu e din pacate...

Cornelia, nici un simptom? ;-) Eu is la panda :-) Pupici si tinem pumniceii (si samburelul are acum lopetele unde o sa fie manutele, asa scrie in articole, asa ca tine si el pumniceii, de Danut nici nu mai zic).

Sorina, sa te simti bine in continuare si, cine stie, poate ne dai si vestea mare cand te intorci.

Simo, ce se mai aude cu petele maronii?

Stefany, sa iti dea Dumnezeu bebelusul mult dorit cat mai repede si sa ajungi sa vii iar pe la mamici aspirante peste vreun an. Ce zici? Pupici.

Pupici fetele!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 6+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel si eu imi amintesc tot de senzatia permanenta de somn din prima parte a sarcinii. A, bine, si incepusem sa nu mai suport multe mirosuri care pana atunci erau absolut normale (ca cel de castravete sau ceapa). O sa treaca repejor perioada asta de greturi si vine acusica momentul in care o sa inceapa samburelul sa se plimbe prin burtica! tare placut e sa-l simti acolo cum creste si cum te saluta dimineatza.

Gabbriela multumim tare mult de vesti! Eu insa am o rugaminte: spune-i Aninei ca o pastram in listuta noastra (nu-i asa fetelor?), pentru ca ea are gandul la bb2 si candva tot o sa-l puna iar in aplicare ...asta daca nu s-o intampla fara veste, ca de obicei. Anina e prietena noastra draga si o rugam frumos sa ramana in grupuletul nostru pana ne va da vestea de bb2, oricand va fi sa fie. Noi le pupam pe amandoua si ne rugam pentru Cristinuta.

Cornelia te rog sa ma crezi ca iti tin pumnii stransi ca pentru mine. Iti doresc din tot sufletul sa prinzi manuta intinsa de samburelul lui Mami irinel!

Sorina daca ai sti mie ce rau imi pare ca nu am nimerit printre voi putin mai devreme ca sa aflu de planurile tale cu mersul la Sovata. Ce bine ne-ar fi prins sa fim amandoua acolo! Dar stii ce: tu vino cu rezultate ca o iau si eu imediat pe urmele tale, si sa vezi peste vo 9 luni mandrete de puiuti marca Sovata!

Stefany sa stii ca n-ai intrat intamplator pe la noi! Tu mergi inainte cu BB1 si apoi lista ti-e deschisa si pentru al doilea pui .

Petele sunt inca maronii, dar a aparut si senzatia aia aiurea dinaintea uratilor. Nu-mi fac griji, plec in concediu acusica, mai exact sambata urmatoare si o sa fie bine!

Va pup pe toate cu drag.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Sim, esti o dulce, multumesc mult de incurajari!
Eu azi sunt in ziua 28 a CM. Putin ma dor sanii si sunt balonata dar asta se intampla si inainte de ciclu asa ca deocamdata nu sper mare lucru.
Mami Irinel, la tine ce simptome au fost acum inainte sa-ti faci testul?Pupici pt Daniel si pt samburel

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Daca ai stii sim, ca va invidiez un pic... Dar recuperez eu repede timpul pierdut, si ajung si la BB2

Mergi la inceput