Mamici din nou aspirante (2)
Inceputul a fost aici:
(1)
Raspunsuri
asi spune:
Mamicile aspirante:
Sorina7
Relya
Cornelia laura (Eduard 21.06.2004)
Andra10
Florypop (Andrei 27.11.2004)
Asi (Razvan 07.03.2004)
Mercedes
Ruxi
Geliza (Mara 224.01.2002)
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12.08.2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 04.02.2004)
Mcrmiki(Bogdan 24.12.2000 Vlad 17.11.2003)
herra (Vlad 23.09.2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15.12.2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 03.077.1997)
Michial
Mia
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Irinel (Daniel28.05.2004)
sim spune:
Irinel parca ai vorbi cu gandurile mele!!! Exact asa gandeam si eu acum cateva saptamani. Mergeam pe strada si ma tot gandeam de ce nu mi se mai intampla macar o data...si m-a traznit gandul pe care atat de bine l-ai zis tu: am tot ce-mi trebuie! O familie fericita, un sot minunat, un copil extraordinar, o viata la care multi doar viseaza (in primul rand din punct de vedere sentimental)...de ce sa nu fiu recunoascatoare pentru ceea ce am?! Daca Dumnezeu o gandi ca sunt o mama destul de buna sa mai am inca un copil, mi l-o da cand o gandi ca trebuie. Pana atunci mie nu-mi ramane decat sa-mi fac temele: sa am grija de sanatatea mea si sa prestez cand trebuie (si nu numai ) Si eu ma simt destul de bine dupa antibiotic si uite ca m-am incapatanat sa nu opresc acidul folic si vitamina E .
Mia, draguta de tine, imi pare rau din suflet pentru ce ti s-a intamplat. Hai, curaj, vino cu noi si o sa vezi ca o sa fie bine! Iti doresc sa dai chiar tu tonul bebeilor!
Anina abia astept sa aud de a doua liniuta pe testul de bebel!
Mami Simona si printesa Ruxi
Irinel spune:
Simona eu nu prea am luat vitaminele in mod regulat acum, cred ca nu prea am mai sperat pentru luna asta, da acum ca se apropie ziua x, evident ca tot ma agat de speranta. Le-am mai luiat totusi din cand in cand, pe sarite. De fapt e recomandat sa iei cu 3-4 luni inainte de a ramane gravida chiar, e foarte bine si pentru ramas garviduta si pentru bebe. Azi am mai facut un test de urina asa, de siguranta, da cred ca sunt bine ca ma simt bine. A fost intr-adevar infectie urinara da nu m-am lamurit exact ce si cum, oricum nu mai mai mir, ca stiu cum e pe aici.
Weekend placut la toate si pupici dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
prettysunshine spune:
Asi,vad ca trebuia sa spun si numele si data nasterii baietelului meu:Cosmin 3 iulie 1997
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
adi95 spune:
Fetelor ma inscriu si eu la mamici din nou aspirante.Am un baiat de aproape 10 ani si imi mai doresc enorm inca un copil indiferent ce va fi,insa se cam lasa asteptat,am facut si tratament si pina acum nimic.Vad ca lista incepe sa se ingroase si eu care ma credeam singura care mai vrea copii.
sim spune:
Adi, bun venit! Din punctul meu de vedere esti de admirat. Am auzit multe mamaici care au doar un copil spunand ca nu l-au mai facut pe al doilea pentru ca trecuse "prea mult timp" de la nasterea primului. Ma rog, nu vreau sa comentez, dar pana la urma cred ca este doar o problema de vointa. Sunt sigura ca baiatul tau te va ajuta mult sa cresti al doilea bebel. Mult succes si sa fie repede cu okisori!
Irinel, ceva semne? Hai ca iti tin pumnii stransi! Ziceai ca ai mai facut un test dupa ce ai luat antibiotice? mie mi-a recomandat doctoreasa sa mai astept o saptamana dupa ce termin tratamentul ca sa se vada clar daca a dat rezultate ce mi-a recomandat sau care-i treaba. Acolo cum e cu analizele: trebuie sa le platesti sau acopera asigurarea medicala?
Nu stiu ce sa fac...m-as cam duce intr-o statiune gen Sovata, dar am vazut ca vorbeau alte mamici cum ca nu se prea uita doctorii la tine daca nu stai macar 2 saptamani la tratament. De unde atata timp pe capul meu?! Si chiar de ar fi, credeti ca ma lasa maimutica mea sa stau atata departe de casa!? Daca o iau cu mine, mai mult de o saptamana nu rezista, daca o las acasa ni se face dor unii de altii... Greu de decis. De fapt intrebarea mea este daca stie cineva daca am vreo sansa sa ma primeasca doar cu o saptamana de tratament?
Sorina abia astept sa vii sa-mi spui cum e pe acolo! Succes!
vasce spune:
Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine in cercul vostru? Eu am un baietel de 1.5 ani si as dori si eu sa incerc a avea inca un bebe incepand cu luna septembrie.
Anina_n spune:
Mia. si vasce, bine ati venit ! Sedere placuta dar cat mai scurta !
Mia., imi pare tare rau pt. pierderea sarcinii, insa asa e cum ai scris tu, mama natura stie mai bine cand sa intervina.
Irinel, te asteptam cu vesti bune !
Noi am prins o zi inaintea ovulatiei si 1 zi dupa ovulatie, in weekend, caci n-am reusit sa fim singurei. Rezultatul il vedem peste 2 sapt. !
Simona, tu in ce zi de CM esti ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
sim spune:
Nina ti-am vazut printesa in poze! Cu asa minune chiar ca e mare pacat sa nu te apuci de bebe 2. Mult succes si sa vina repede repede o fratioara, ca ati prins ceva zile fertile
Eu abia scap de perioada urata si o sa trec la "regimul" care-i place sotului meu asa de mult. In fiecare luna ma intreaba: si cat ziceai ca mai avem de asteptat pana la zilele "alea"? Pe scurt ziua 7 CM (din 28 - ceas). Mai numara cineva impreuna cu mine?
herra spune:
quote:
Originally posted by sim
Nu stiu ce sa fac...m-as cam duce intr-o statiune gen Sovata, dar am vazut ca vorbeau alte mamici cum ca nu se prea uita doctorii la tine daca nu stai macar 2 saptamani la tratament. De unde atata timp pe capul meu?! Si chiar de ar fi, credeti ca ma lasa maimutica mea sa stau atata departe de casa!? Daca o iau cu mine, mai mult de o saptamana nu rezista, daca o las acasa ni se face dor unii de altii... Greu de decis. De fapt intrebarea mea este daca stie cineva daca am vreo sansa sa ma primeasca doar cu o saptamana de tratament?
de ce nu pleci tu inainte si in a doua saptamana sa vina si Ruxi...
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)