Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Simona, aici analizele le acopera asigurarea medicala de la stat, iar medicamentele sunt acoperite de asigurarea medicala privata (daca o ai, din fericire noi avem si acopera si pentru copil). Nu am cerut eu al doilea test, doctorul a zis sa il facem pentru siguranta da el crede ca e totul bine acum (i-am zis ca ma simt foarte bine). Cat despre "urati", daca ma ocolesc si azi si maine, pot sa sper. Numai ca de cand mi-a revenit ciclul dupa nastere, e neregulat, cel mai mare a fost de 28 de zile (doar o data), in rest 27, 25 si chiar 24 de zile. Azi e ziua 27 si eu mor de nerabdare, stiti cum e. Parca ma mananca degetele sa fac un test, parca as astepta pana maine sa nu trag iar nadejde degeaba. Oi vedea, ca nu-s hotarata, da daca nici maine nu vine, sigur fac test.

Nina, semne nu-s drept sa spun, doar o greata cam urata, da m-a mai pacalit si luna trecuta, cred ca e de oboseala. Si nu mi-e tot timpul ci tocmai cand sunt mai obosita, de-asta o pun pe seama oboselii.
Ufffff ce greu e cu asteptarea...

Adi si Vasce bine ati venit printre noi!

Simona, Herra ti-a dat un sfat bun, sunt pentru :-)

Nina voi ati prins foarte bine o zi inainte si o zi dupa, e perfect. Tinem pumnii!

Pupici!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare la toate fetele!! Noua nu ne-a mers net-ul toata saptamana trecuta. Abia asta seara l-au reparat(reteua) si pana acum am tot citit ce ati scris.
Bun venit noilor mamici din nou aspirante!
Irinel, mie mi-a trecut in cele din urma ciclul si acum sunt in ziua 10 CM. Bafta tie, poate , poate....
Apropo de ce parere au sotii de bb 2, nici al meu nu e foarte incantat inca dar asa a fost si la primul si acum e un super fericit tatic.
Ma bucur nespus ca ne merge din nou reteaua si de maine va scriu zilnic.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna,fetele!
Si eu ca si Cornelia,probleme cu net-ul,abia astazi s-a reperat.

Dar,nu-i nimic,fiindca nu am avut net,am avut mai mult timp pentru,ca tot e trecut de 10.08...poate cine stie.

...sotul meu abia asteapta sa-l trezesc din somn si sa-i bag in ochi testul cu doua liniute roz.

Va pup,vorbim azi,dar mai tarziu la o ora mai normala.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dragelor vreau sa va intreb ceva:

cum e cu facutul dragostei, sex ma rog, in acea anumita perioada, "buna"?

Incercam sa tragem tare zilele astea (ca in week-end voi fi plecata) si e destul de ciudat. La Matei nu am tinut cont de perioada "buna" si am facut cand am avut chef.
Acum taman ca stiu c-ar trebui, nu prea am chef. Adica amandoi. Parca am face cumva la comanda.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ruxandra,noi nu stam neaparat sa facem in aceea perioada,cand e,e...nu vreau sa ne stresam prea tare,devenim robotei daca ne gandim s-o facem numai in perioada buna si dispare si placerea....oricum daca pozitia e buna si mititeii ajung unde trebuie,ei traiesc trei zile in organismul femeii,asa ca nu trebuie s-o facem zi de zi.
Eu la Alexia stiu exact data conceperii fiindca s-a intamplat o singura data in perioada buna.

O zi buna va doresc!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ma tot framantam eu aseara cum sa-i spun sotului ca as vrea sa mergem 2 saptamani si nu una in statiune... fac eu planuri, texte.. Cand apare, las planurile si-i spun direct: crezi ca rezista pisicuta noastra 2 saptamani in concediu cu noi la Sovata? La care el (foaarte senin) zice: de ce sa nu reziste? O sa se simta foarte bine.

Ei, nu-mi spune! Da usor a mai fost... Si uite asa mi-am luat eu o ditamai piatra de pe inima si ma apuc sa caut loc de cazare in Sovata pe luna septembrie. Stie cineva sa ma sfatuiasca unde ar fi bine sa stau? Asta a fost singura rugaminte a sotului meu: sa stam intr-un hotel bun (sau o pensiune...) O sa ma apuc sa sap si prin internet, dar aca aveti informatii si ma puteti ajuta, va multunmesc mult!

Si stiti ceva? Voi m-ati ajutat la pasul asta: Herra si Irinel. Multumesc mult de tot! Daca o iesi cu okisori dupa tratament...e din "cauza' voastra!

Apropos, duminica botezam o frumusete de fetita pe care o cheama Irina (nu mai spun ca e membru DC dinainte de a se naste... sper sa nu ma bata mami ei pentru reclama, dar ma bucur asa mult si sunt tare mandra de asta! ).

Ruxandra, in prima luna de incercari cu temperaturi si tot tacamul si noi am prestat cam la comanda si ne-am dat seama ca nu merge...DELOC! Nici utilul, nici placutul...nimic nu era pe acolo. Asa ca am incercat sa ne calmam si am lasat-o mai usurel, dar serile cele mai romantice tot in perioada 10 - 19 CM le avem.
Irinel a mai trecut o zi...incep sa-ti fac galerie, sa stii!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

...SI UITE CA A APARUT SI A DOUA LINIUTA...:-)

Mai fetelor, inca nu-mi vine sa cred cat de bun e Dumnezeu cu mine. Stiind cat de mult a durat la primul bebe (1 an), ma gandeam ca si acum se va mai intinde "munca" dar uite ca dupa doar 4-5 luni de incercari, se pare ca Dumnezeu mi-a ascultat ruga. Inca nu stie nimeni si cateva zile pana cand vom fi siguri nu vom spune nimanui, dar testul de aseara a iesit vag-vag pozitiv, am incasat bineinteles cateva glumite de la sotior de genul "Mai Petrica..." ca nu ma credea ca totusi se vede a doua liniuta (era ce e drept foaaarte stearsa). Da nu m-am lasat si am facut un test si dimineata ca stiu ca in urina de dimineata concentratia de hgc e mai mare si de data asta nici macat el n-a mai putut nega spre marea mea satisfactie. Nici acum nu e foarte pronuntata liniuta da e acolo si n-o vezi numai daca nu vrei. (de fapt am avut ClearBlue din cel nou unde apare minus sau plus, da practic tot astepti dupa a doua liniuta...).
Nu ma mut inca la mamici, mai stau pe aici ca oricum nu sunt inca sigura de nimic, sambata probabil o sa ma duc si la doctor si o sa imi dea un test de sange sa fac plus diverse altele.
Hai veniti si voi cat mai multe luna asta la mamici, ca tare mi-e drag sa vorbesc cu voi.

Simona, sa munciti cu spor! Te inteleg ca esti mandra ca vei fi nasica de fetita dulce si dupa cate am inceput sa te cunosc, o inteleg pe mamica ce te-a ales de nasica. Hai ca tinem pumnii sa iasa cu ochisori si ma bucur ca sotiorul tau a acceptat sa mergeti in 3...

Cornelia si Andreea bine ati revenit. Cornelia, la tine se cam apropie perioada cea mare, spor la treaba! Andreea zici ca ati prestat de zor, hai ca poate mergem impreuna la mamici.

Pupici la toate!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel felicitari!
Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos!

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Felicitari Irinel!!!
Sanatate multa si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

IRINEL, draguta noastra mamica!!! Ce veste minunata mi-ai dat in seara asta. Te rog sa ma crezi ca mi-a venit sa plang de fericire pentru minunea care ti se intampla! Uite si acum scriu si nu vad limpede ce apare acolo... Doamne, e minunat! M-am tampit nici nu stiu ce sa mai scriu...uite asa lasi tu omul fara vorbe...

Ma bucur din tot sufletul pentru tine! Sa dea bunul Dumnezeu sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si sa fii rasfatata de toti cei din jurul tau. Peste 9 luni vrem sa vadem poze de bebe frumos, dar sper ca n-o sa ne uiti nici pana atunci si macar din cand in cand mai arunci o privire si pe la noi.

Si daca ai sti ca de vreo ora imi tot terorizez sotul sa ma lase sa intru si eu macar 5 minutele la calculator....stiam eu, simteam eu ceva.... .

Hai, fugi repejor la mamici de mai 2006 si tine un loc si pentru noi, poate poate...

Te pup cu mare drag si pe tine si pe bebe mic.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput