Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Felicitari, Irinel!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc lui bb si voua!

Am si eu o intrebare: fetelor, a facut cineva dintre voi test de sange Beta HCG pentru depistarea sarcinii? Daca da, in ce zi dupa ovulatie l-ati facut si care a fost rezultatul?

Cumnata mea a facut ieri (ziua 13 dupa IUI) si rezultatul este 0,17. E negativ, e pozitiv? Doctorita ei spune ca nu ar fi negativ, sa ia in continuare Utrogestan si sa stea cuminte.

Noi suntem cu totii foarte incordati, ei se chinuiesc de aproape 6 ani sa aiba un bebelus, au mai facut o data inseminare si o data FIV...

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

FELICITARI IRINEL! SA DEA DUMNEZEU SA AI O SARCINA SUPER USOARA SI UN BEBE SANATOS TUN!
Doamne ce mult ma bucur, mi-au dat lacrimile si parca nu-mi venea sa cred cand am citit. Ce poate fi mai frumos decat inca o pereche de manute si una de picioruse si o gurita stirba? E minunat ce ti s-a intamplat, sa fii sanatoasa si sa te bucuri la maxim de aceasta perioada de gratie care este sarcina chiar daca este cu greturi si toate celelalte "bucurii". Noi abia am ajuns acasa cu cel mic si dupa baie m-am repezit la calculator si direct pe subiectul asta am intrat, ca si Sim parca aveam asa o presimtire ca ceva grozav s-a intamplat. Hai ca nu mai am cuvinte...ma-i facut praf de emotie....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Irinel, hai ca ai spart gheata si te rog sa ne tragi si pe noi dupa tine!!!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irina felicitari!

Sa ai o sarcina usoara.

Asi, please trece si la Andrei data nasterii: 27 Nov 2004. La noi luna asta nimic mai asteptam....

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Irinel, ce faci mamico cu samburel in burtica? Ai inceput sa te obisnuiesti cu ideea? Sotul tau ce zice? Presupun ca sunteti foarte fericiti......
Restul fetelor? Ce-i cu linistea asta?
Noi suntem nasi duminica la nunta cumnatei mele si inca mai avem de alergat. Treaba e ca tocmai sambata sau duminica ar fi ovulatia asa ca ma incurca nunta asta tare de tot.

_

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi ce mi-a placut ca ai si pus burtica de Irinel pe prima pagina! Super!

Cornelia si eu zic: daca a venit bebita la Irinel, atunci nici pe noi n-o sa ne mai tina prea mult in asteptare. Eu am sentimentul ca ne transmitem multa energie si incredere unele altora si chiar sper ca o sa intram repejor in clubul mamicilor pe anul urmator.

Mami Irinel sa stii ca mi-am terminat psihic toata familia aseara. Faceam ce faceam si iar ma apuca veselia...imi venea sa rad doar gandindu-ma cat de fericiti ati fost cand ati vazut liniutele. Adevarul este ca si eu visez la momentul ala in fiecare zi. Eiii, dar am o luna noua inainte si cu increderea de la tine ...poate poate

Cornelia na ca era sa uit: sa aveti o nunta frumoasa si vreme buna! Stiu ca stresul e mare, ca si noi am trecut de vreo 4 ori prin postura de nasi, dar serile treeeebuie sa va relaxati nitel ... ei, si n-o sa se intample o seara, dar a doua zi poate gasiti un moment potrivit

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

IRINEL,FELICITARI! Gata tu ai dat tonul,noi te urmam...sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si un pui sanatos

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor! Felicitari Irinel, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Am uitat sa scriu datele copiilor mei Bogdan 24.12.2000, Vlad 17.11.2003. Asi te rog sa introduci si datele copiilor mei. Se pare ca sunt singura "curajoasa" care isi mai doreste ... al treilea copil. Noi ne-am hotarat sa mai facem un bebe, asa ca de luna asta "muncim" si noi pt. inca un bb.
Va doresc numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

WOW, in sfarsit, cineva a spart gheata !
FELICITARI, Irinel !!! Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate, sarcina usoara si un bb sanatos !
Simona, ai un ingeras de fetita !
Vacanta placuta la Sovata si sa vii cu vesti bune de acolo ! Oricum, ne anunti cand pleci, sa ne gandim la tine.
Noi prestam mai mult in zilele 9-16, de cand lucram la bb, caci ovulatia o am in zilele 12-14, in general.
Bafta la prestat si la 2 liniute, tuturor !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Nina, tu vorbesti de copii frumosi, mamica frumoasa de printesa!? Chiar m-am uitat astazi iar pe albumul si pe povestea nasterii minunii tale de fetita. Semanati cum rar se intampla sa semene mama cu fetita (de obicei am vazut asemanari de fetita cu tati - la noi cam asa e, numai ca el are barba si tot eu ies in avantaj ca da lumea vina pe mine la treaba cu semanatul). Sa va traiasca si sa va bucurati de toate bucuriile ei si fiti acolo de cate ori o avea nevoie de voi!

Iti multumesc tare mult pentru asa vorbe frumoase! Chiar nu stiam ca mai am public albumul Ruxandrei. Mi-a bagat cineva in cap ca se intampla multe traznai pe net si mi-a fost teama sa-l mai las. Dar pentru prieteni e disponibil oricand .

Stiti care e partea buna cu Sovata, ca ajung acolo exact cu o zi inainte sa se termine perioada urata, asa ca o sa intru in tratamente exact la fix (asa cred eu, nu stiu ce or zice medicii). Am planificat deja ca o sa ajungem in Sovata duminica 11 septembrie si o sa ramanem acolo pana sambata 24 septembrie. Sper sa fie timp destul pentru tratamente. Eu o sa-mi dau silinta sa nu scapati de mine nici in perioada aia si daca gasesc net in Sovata, macar o data pe zi si tot intru pe la voi.
Dependenta s-o chema sau faptul ca ma simt tare bine cu voi?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput