Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor sa stiti ca am citit tot ce ati scris si m-au emotionat foarte tare vorbele voastre. Sunteti toate tare dragute, va pupic dulce-dulce.

Acum sa va spun, eu mi-am facut planul asa. Data probabila din calculele mele ar fi 26 aprilie deci aproape de mai asa ca eu nu ma duc inca la mamici pana nu incepe capitolul de mai-iunie, asa ca va astept si pe voi in urmatoarele doua luni sa mergem toate la mamici. (Eu si data trecuta am fost tot mamica de mai-iunie). E, ce ziceti?
Cornelia uite am intins mana, prinde-te bine si vin-o cu mine la mamici.

Miha si eu vreau mai mult de 2 copii daca o vrea si Dumnezeu, partea mai proasta e ca sotul nu vrea, voi vedea ce voi face dupa ce vine bebe2, eu nu-mi pierd speranta. Sora mea are 3 cea mai mica e si cea mai cuminte, asa ca n-a fost asa greu cu ea, plus ca se joaca si cei mari cu ea, deci exista si ajutor...

Simona, ma bucur ca am reusit sa iti imprim atata energie, asta e bine si cum mergi in vacanta la tratament si relaxare, sunt sanse mari!

Cornelia puteti sa faceti "nebuneli" si pe timpul zilei, nu lasati sa treaca perioada in zadar. Eu am senzatia ca totusi perioada cea mai fertila e la o zi-doua dupa ce ovulezi, asa ca poate chiar saptamana urmatoare iese bebe...Eu cred ca sunt putin aeriana, sunt tare fericita, stiu ca ceva extraordinar s-a intamplat si parca totusi nu-mi vine a crede ca e un samburel mic-mic si scump la mine in burtica. Si ma mai uit la al doilea test de sarcina sa ma conving...:-) Asa am fost si prima data, cred ca acum sunt totusi ceva mai calma, atunci pana nu mi-a spus si doctorul ca sunt graviduta (dupa testul de sange) tot mi-era teama ca poate nu-s, acum sunt sigura ca testul ala nu minte.

Ralu, ceva vesti noi de la cumnata ta? Eu acum 2-3 luni am avut o menstruatie pacatoasa rau si doctorul m-a pus sa fac si un test de sange sa vada daca sunt gravida (nu ar fi fost bine daca eram, ca insemna ca e ceva in neregula cu sarcina) si a fost negativ. M-am uitat pe lista si daca nu ma insel zicea ca pana la valoarea 5, rezultatul e negativ, de la 5 pozitiv. Acum nu stiu cum e cu unitatile de masura, poate la voi e 0,5? Imi pare rau ca nu stiu mai mult. Oricum valoarea ar trebui in primele zile sa se dubleze la 2 zile. Tine-ne la curent...

Asi nici nu am stiut ca ai facut listuta si m-ai pus la mamici. Multumesc

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Va tin la curent, multumesc mult pentru suport!
Inca nu avem vesti... sper sa fie bune, dar din cate citesc si eu pe net, nu prea cred...
In fine, vom vedea.
Va pupam,

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Felicitari Irinel!!!!

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Irinel,felicitari si sarcina usoara!Eu mai am de asteptat trei saptamani dupa cauterizare,asa ca la mine nu sunt noutati.Oricum,abia dupa controlul la medic o sa mai vad ce si cum.Pe sotul meu nu-l entuziasmeaza prea tare ideea unui al doilea copil,asa ca asta ma intristeaza si pe mine.Totusi, eu raman pe baricade si nu renunt.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Irinel, felicitari. Sa ai un bebe sanatos si mancacios.
La mine nu stiu daca iese ceva luna asta ca suntem prin state, maine mergem in canada si dormim cu copilul in pat...din cauza asta nici nu ma stresez...daca o fi sa fie bine, daca nu...luna viitoare...
va pup si mult spor va doresc...sa iasa cu okisori

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza! Ieri n-a fost chip sa intru, la cate am avut de rezolvat, dar azi n-am rezistat sa nu bag macar capul pe usa si sa va intreb ce mai faceti?

Irinel esti pe drumul cel bun...catre bebe 3. Daca reusesc si il prind pe bebe 2, ma inscriu si eu la clubul mamicilor aspirante de bebe 3. Abia astept sa ne povestesti despre prima ecografie. Sa nu ne uiti, da? Eu cel putin promit sa ma tin de treaba si sper sa se implineasca urarea ta.

Rosa important este sa stii ca ti-ai rezolvat toate (sau cat mai multe din) problemele de sanatate si apoi sigur o sa ai alt spor si la bebita. Pe sotior cred ca cel mai bine e sa-l lasi sa se obisnuiasca cu idea. Si daca tu vrei bebe...doar la tine in burtica o sa creasca. Si cand o sa stie el ca e sufletelul lui acolo, sa vezi ce uita de ce a vrut si ce n-a vrut.

Eliza draga, tu nu stii ca atunci cand te astepti mai putin, atunci se intampla?! Parca te si vad venind cu samburel mic mititel plimbat cu avionul prin Canada. Sa fie cu reusita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Sim,multumesc pentru incurajari,sa dea Domnul sa fie cum spui tu.Principalul e insa sa reusesc sa raman insarcinata,sper sa fi fost polipii de vina si acum,ca am scapat de ei,sa fie bine.Pana cand voi putea si eu sa lucrez la bebe 2,va urez voua spor la treaba!

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Felicitari Irinel! Sa ai parte de un bebe cuminte si de o sarcina usoara!!!

Vroiam sa va intreb si eu ceva in legatura cu luarea temperaturii, ca eu sunt cam novice in astea... Am inceput de luna asta, dar cu 2 mici exceptii cand termometru imi arata 36.94, in rest am avut tot peste 37.00, culminand chiar cu 37.23! Este normal? Si cam cum functioneaza metoda? FF este bun, sau doar estimeaza mai mult sau mai putin bine? Mie mi-a zis ca am avut ovulatie in ziua 18, dar eu am avut dureri la ovare intre zilele 10-15.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vasce temperatura se ia dimineata inainte de a te ridica din pat.Trebuie sa o iei la aceeasi ora +/- 15min.In ziua ovulatiei o sa observi o scadere cu 2-3 liniute a temperaturii ca apoi un urmatoarea zi sa vezi o crestere cu cel putin o jumatate de grad.Dupa ovulatie temperatura de mentine ridicata pana inainte sa in ziua cand vine menstruatia cand scade (de obicei sub 37).

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Fetele,noi am intrat sa va uram un we deosebit...rupem turta puiutei sambata,daca am timp o sa pun si ceva poze noi...va pup dulce dragele mele...inca o data felicitari Irinel se cunoaste din cuvintele pe care le-ai scris emotia,fericirea si totodata nelinistea pe care le traiesti,stai linistita(atat cat poti)samburelul e acolo la caldurica,creste si peste 9luni vei simti din nou emotia si fericirea nemasurabila,aceea de a fi MAMICA.Iti/va doresc tot binele din lume!

Pupici dulci,tuturor!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput