Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor, nu v-am uitat. Am lipsit motivat. Am muncit ...... Si la propiu si la figurat...:))

Multa sanatate Cristinei si bafta Cornelia.

Va pup,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia ai repetat testul?
Hai zi-ne ca s-a accentuat liniuta ca sa putem incepe saptamana cu o veste buna.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Pashosha zi-mi te rog datele copiilor ca sa te trec pe lista.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor,
gata m-am intors...concediul s-a terminat...ne punem pe munca...."musafirii" sunt pe capul meu, asa cum am previzionat nu s-a finalizat cu nimic peste ocean....cu speranta inainte....
Cornelia, m-am gandit si eu la tine....hai cum e cu liniuta?
Sorina, cand ne dai vesti despre Sovata cea roditoare?

Eu am aflat o veste f imbucuratoare pentru mine...fina mea a adoptat un baietel nascut in 10 aug si pe care trebuie sa-l botez luna viitoare....este primul meu finutz...ma bucur nespus...

Va urez o saptamana usoara si roditoare

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor nu am mai facut alt test pentru ca de azi dimineata am o scurgere maronie asa ca madam Popescu e sigur pe drum. Probabil ca testele Femina chiar nu sunt de incredere. Mi-am facut multe sperante de ieri pana azi dar acum sunt sigura ca nu a fost sa fie nici luna asta. Totusi astfel de teste ar trebui retrase de pe piata......
Partea buna e ca m-am impacat cu sotul si mai mult maine plecam 3 zile la mare(mi-a facut surpriza ) fara bb care ramane la soacra mea. Am emotii mari deoarece eu am stat cu el pana acum dar sper ca se va descurca cu el...
Pacat ca tocami acum cand vom si noi singuri dupa 1 an si 2 luni eu sunt cu problema.
Va pup, va multumesc mult de incurajari si va doresc la toate sa aveti o saptamana buna in continuare. Eu ma intorc vineri si va scriu seara.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia, ia un test Clear Blue. Nasa mea cand a ramas prima data graviduta, nici nu se gandea ca ar putea fi, a avut sangerari, dureri ca la ciclu, tot tacamul. Daca a iesit a doua liniuta (e normal sa fie vaga ca e foarte devreme), e bine sa fii sigura. Si poate sarbatoriti evenimentul cu mersul la mare ;-)

Pupici, uite a am promis ca intru des, da am avut musafiri in weekend si chiar n-am apucat deloc.

Tinem pumniceii pentru toate mamicile aspirante.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 6+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana spune:

Buna fetele,
Ma inscriu si eu pe lista voastra. Am o fetita, Diana, de 6 ani si jumatate si am aproape doi ani de cind tot imi doresc inca unul. Am fost la doctor si mi-a spus ca nu am absolut nimic, nici eu si nici sotul. A zis sa ma duc acasa si sa "muncesc" mai mult. Dar eu deja nu mai visez decit asta. Ne dorim foarte mult inca un copil, insa cred ca o sa-l avem atunci cind o sa vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetitze dragi !

AMR 3 zile de Sovata, fara asta.
Multumesc de urari, sper sa fie bine, ca mi-au fost de ajuns 2 ani de Sovata, ceasul ticaie, nu mai pot incerca mult timp.
Sper sa am multe fete de felicitat pana ma intorc, adica luni pe net.

Sim sa incerc sa iti dau detalii mai pe larg, ca am o jumatate de ora de scris. Daca ai ales tratamentul ginecologic integral, adica 10 zile lucratoare, 226 Euro, atunci asta include 30 proceduri. In functie de afectiune (sa iti aduci analize si diagnostice de acasa) primesti indicatii ce proceduri sa faci. In prima zi de tratament dimineata, te prezinti la consult la un doctor aici in hotel, foarte bun, care iti indica ce si cum si primesti o hartie listata cu orele cand trebuie sa te prezinti la proceduri si tipul procedurii. De exemplu eu pentru anexita cronica stanga (la care el m-a consultat si a zis ca e bilaterala) am primit 10 irigatii vaginale cu apa sarata, 10 tampoane cu namol, 10 impachetari la jumatate cu namol. Piscina cu apa sarata din lacul Ursu la discretie aici in hotel, dar tot asa, la indicatia medicului, eu am avut voie de cate ori am vrut (si asta a fost cam 2-3 ori pe zi) cate jumatate de ora. Atentie, la tratament cald, adica namol si alte alea, e interzis sa mai intri in piscina cu apa normala ca e ami rece, sau in lac.
Acum pentru toate fetele, sa va scriu de aici de pe un prospect la ce e buna Sovata:

Indicatii:
1.afectiuni reumatice, afectiuni ale aparatului locomotor, reumatism
cronic degerativ, artroze, spondiloze, sechele post traumatice osteo articulare, afectiuni neurologice periferice cronice, reabilitari dupa accidentari.
2. boli ginecologice cronice inflamatorii (salpingite, metrite, ovarite, colpite), reabilitari dupa operatii ginecologice, tulburari hormonale, sterilitate primara si secundara
3.afectiuni bronho-pulmonare cronice netuberculoase, afectiuni dermatologice, psoriazis.

Contraindicatii:
stari nfectioase (TBC, etc), tumori maligne, leucemii, boli in stadii acute sau subacute, anemii severe, hemofilie, tulburari circulatorii si cardiace, tromboze, tromboflebite, hipertiroidims, sarcina, toxicomanii.

Sper ca v-am fost de ajutor cu informatiile, va pup pe toate !!!
O sa citesc din urma luni, ca nu mai am timp.

Mergi la inceput

Loredana bine ai venit la mamicile aspirante.Speram sa nu stai prea mult pe la noi si sa ti se implineasac visul cat mai repede.

Sorina te asteptam de la Sovata si apoi cu vestea cea mare.Multumim de informatii sunt interesante mai ales pentru fetele care nu au fost acolo.Cat te-a costat "distractia" la Sovata?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Sorina iti multumesc din suflet pentru informatii. In mod sigur imi vor fi de ajutor. Am fost ieri la medic si am luat trimiterea si rezultatele ultimelor analize. Si eu am luat tot tratamentul de 10 zile de care spui tu. Imi doresc tare mult sa dea rezultate. Si tie mult succes si sa fie cu okisori cat mai curand!

Loredana bun venit! Si eu sunt in aceeasi situatie... sanatosi se pare ca suntem, dar de mai bine de un an nu prea se arata. Dar nu ne pierdem speranta, mergem mai departe si sigur o sa vina BB2!

Cornelia de fapt partea plina a paharului e cea care conteaza! Eu sper inca sa fi ramas maronie scurgerea, iar liniuta 2 sa fie inca acolo. Daca nu...pai hai sa numaram impreuna! Intotdeauna in primele zile de CM imi spun: Asta e luna cea mare!!! Sigur o sa se intample! Ca mai si gresesc...ei, asta-i, dar cine nu greseste?!

Vineri plec in vacanta, iar duminica voi fi in Sovataaa....

Va pup si va doresc spor la bebei. Sa stiti ca voi fi cu ochii pe voi. Daca Sorina a gasit net, atunci il caut si eu pana dau de el.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput