redNe

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

RedNe, felicitari pentru fetita sau baiat. Sarcina usoara si nastere usoara sotiei/prietenei.

Ne bucuram ca pana la urma s-a rezolvat totul si dupa cum au zis si fetele pana acum, sa lasi forumul sa functioneze pentru ca sunt multi copilasi care au nevoie de ajutorul nostru.

Conchita, sa stii ca si eu m-am gandit la inceput daca o fi barbat sau femeie, dar am zis ca totusi daca si-a selectat omul la profil ca e barbat asa o fi. In schimb sa fim seriosi, pana acum nu am vazut nici o femeie care sa aiba timp si chef sa faca asa ceva.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by cl
Si puteti da si cu rosii acum (sunt mai ieftine vara), dar mie mi se pare simpatic tipul.

mda, ce ti-e si cu atractia asta feminina catre eroii negativi! mai avem nitel si-i facem fan club! mah, inainte sa scrie Florin ca RedNe va fi tatic, ma gandeam ashea la psihologia colectiva, de ce s-a asumat automat ca RedNe e barbat? daca om fi descifrat gresit indiciul cu "femeile ii conduc pe barbati", huh? :))

singurul dezamagit in cazul asta ar fi fost Xenocid, care, uite, ii da dreptul numai lui Einstein sa hecareasca DC. o crackerita cu poseta ar fi prea de tot! :)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

quote:
Originally posted by Ramba
Oricum mi-ai fost simpatic. Ai simtul umorului: eu eram "Membru canibal" dar cel mai mult imi placeau membrii cu ochi. De fiecare data cand vedeam titulatura asta radeam.
Multa sanatate tie, viitoarei mame si bebeului.

Dar despre eticheta de "membru bou" sau despre aia cu "suge..." ce parere aveti? Probabil ca imi lipseste mie simtul umorului... romanesc ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by conchita
...
ma gandeam ashea la psihologia colectiva, de ce s-a asumat automat ca RedNe e barbat? daca om fi descifrat gresit indiciul cu "femeile ii conduc pe barbati", huh? :))

...

Intuitie feminina?

RedNe, bine ai venit pe DC si o sedere cat mai placuta aici. Nastere usoara sotiei/prietenei si un bebe sanatos va doresc.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

I-ati dat binecuvantarea cam repede lui redNe...
Oare ce viitor tatic schimba titulaturi in "suge, da ce suge?"...
daca nu era asta, poate ca m-as fi amuzat si eu...
Oricum sa speram ca se va "maturiza" prin octombrie si va petrece mai mult timp cu sotia si bebelusa decat cautand "titulaturii hazlii"...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

E, asta chiar nu ma asteptam, sa facem pace chiar asa repede si sa fie si membru. La inceput m-am temut (ca multi) sa nu patesc ceva, dar acum ma bucur ca s-a rezolvat ata de amiabil. Sincer nu ne credeam in stare nici pe noi sa iertam dar mai ales pe el sa fie atat de deschis.
Bravo tie redNe pentru ca pe langa umor ai si bun simt, il ajuti si pe admin sa descopere brese in sistem si il lasi sa ii priasca atat cat mai are din concediu.
Si te asteptam si mai departe nu numai la in unul sau in doi ci la Parintii intreaba...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am citit tot si m-au amuzat multe mesaje.
RedNe - felicitari pentru viitorul statut de tatic de bebelina, sa fiti sanatosi toti !

Admin - vacanta placuta si dup`aia spor la lucru sa poti rezolva problemele !

de la noi !

WE placut tuturor !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nu mi-a placut deloc intrarea pe forum a lui redne. Nu gasesc nimic simpatic si funy in rautati gratuite din astea. Cind m-am uitat la titulatura matsuii Sabinei, fetita de citeva luni intre viata si moarte si scria acolo sugar da ce suge, sau ceva de genul asta ...ce sa zic..foarte urit si nepotrivit. Copilul ala se zbate pt viata lui si red ne in plin egoism de a avea ceva fun pe pielea altora face mistouri ieftine si vulgaritati pina si fata de un copilas bonlav. Si de altii. Si alea cu mebru bou la fel de urite.Plus ca exact in ultimile 2 zile la subiectul meu cu cheta pe care o organizez pt Sabina s-a intrat greu, nu am mai avut un contact asa de bun cu oamenii care incercau sa ajute. Cu ce te-a drenajat pe tine DC? Chiar nu-ti inteleg gestul. Sincer acum, zi-ne de ce ai facut-o?Eu ii doresc sotiei tale o sarcina usoara in continuare sa aveti un bebelush sanatos si frumos! Si daca n-ai altceva mai bun de facut mergi la o bere, esti liber sa faci ceea ce doresti fara insa sa-i deranjezi pe altii.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:

Sincer acum, zi-ne de ce ai facut-o?

Pentru a atrage atentia... si nu referitor la problemele de securitate ale serverului. Daca ar fi fost vorba de acestea din urma, ar fi contactat direct administratorii, fara a da cu nuca-n perete.

Si de prea mult timp liber [:-D] Da' trece, trece, nici o problema...

RedNe, iti doresc o mai buna canalizare a cunostiintelor tehnice, un pic de rafinare a umorului si bunului simt, puterea de a-ti cere scuze acestei frumoase comunitati, un bebe sanatos si... grow up!

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redNe spune:

Multumesc tuturor celor care m-au acceptat si mi-au iertat micile greseli. Multumesc tuturor celor care mi-au facut urari.

Mergi la inceput