redNe

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu este nimic simpatic, ba e chiar o gluma foarte proasta si, apropo, e ilegal. Cei care strica sistemele altora fara sa aiba nimic de castigat sunt in general pusti iresponsabili care se lauda si ei ca au "luat o masina" si care nici nu stiu prea multe despre calculatoare, folosesc programe facute de altii. Hackerul nostru nu are nici macar scuza de a fi pusti, si nici n-a spart niste secrete nasa pe care sa le vanda si sa traiasca restul vietii in caraibe. Pur si simplu s-a razboit cu femeile care stau la taclale, da, o dovada clara de vitejie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Nici mie nu mi-a placut intrarea. Mai ales ca m-a incurcat cu Sabina.
Si ca nu am inteles de ce o fi fun sa hackeresti un site despre copii.
Dar ma gandesc ca daca e adevarat ce spune, cand se va prinde ca site-ul pe care l-a spart e mina de aur in caz de crize super nasoale cand nu stii incotro sa o apuci, atunci se va simti mai rau decat daca am da noi cu rosii acum sau daca l-am reclama la politie sau mai stiu eu ce.

anyway, e bine ca acum forumul merge. imi pare rau pentru vacanta mirelei si a lui florin.
Si sper ca sotia lui reDNe sa fie ok si fetita lor la fel.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Oameni buni, poate ca a fost un inceput cam ... neinspirat pentru redNe. Dar oricine merita o a doua sansa, nu?
,

Claudia

PS Mirela si Florin, va doresc sa aveti o vacanta placuta si fara surprize nedorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redNe spune:

Fiecare are dreptul la propria opinie.
Insa daca nu stiti toate problemele si motivatiile, de ce scarmati rahatul (scuzati expresia)?
Cei care insulta alte persoane fara ca sa cunoasca acele persoane, macar un pic, sunt lipsite de caracter. Dar daca au diverse probleme sociale sau sunt complexati, unde sa te descarci decat intr-un forum? Bravos!
Astept cu nerabdare urmatoarele jigniri. Le pastrez la loc sigur, ca sa imi dau seama cum va descrieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu zic sa o luam mai usor cu toate celea. Ceea ce nu se vede sau prea putin este partea de programare. Aici noi suntem deja obisnuiti sa avem butoane si butonase, culori si dungulite care doar cu un click sa faca cate mai cate. Forumul a devenit pentru multi un fel de cum sa-i spunem jucarie personala un lipici de care ne lipim in fiecare zi, pentru altii este parte din viata lor (inclusiv pentru subsemnatul), pentru multi este o sursa de informatii uneori chiar vitala, pentru altii este un refugiu si asa mai departe. In spatele tuturor este tehnicul. Si ca sa functioneze tehnciul trebuie sa fie in parametrii. Uneori pot sa apara probleme, alteori acestea pot fi cauzate din exterior.
Aici asa cum am precizat devine importanta stabilitatea. Uneori se realizeaza alteori pot sa existe brese. Si intotdeauna o bresa rezolvata inseamna a deveni mai priceput. De aceea eu unul ii respect pe cei buni. Prin buni inseamna in bransa lor. Atata vreme cat cineva obtine mai mult decat mine din punctul meu de vedere este mai bun, inseamna ca am ceva de invatat. Aici vorbesc in general. Este intr-adevar un lucru mai mult decat salutar sa ii faci pe altii sa deschida ochii atunci cand pot sa aiba probleme si astfel sa ajunga sa si le remedieze. Asa s-a intamplat acum. Am precizat sin mesaje private celor care m-au intrebat. Unii au fost suparati ca am inchis mesajele lor. Cu scuzele de rigoare nu aveam de unde sa stiu cu cine ne vom hartui. Si sunt convins ca daca RedNe (BTW poate o sa-ti aflam si numele odata) va fi de acord priceperea lui poate sa duca un plus de stabilitate pe DC nu de alta dar suntem o lume extrem de deschisa pentru viitor.
Din punctul meu de vedere mesajul este unul scurt:

Bine ai venit printre noi!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Claudia eu zic asa mai ca vikingii, a doua sansa se cistiga, nu se ofera.Si apoi eu nu am vazut scrise acolo scuzele si explicatiile. Lumea merge inainte cu sau fara copilarii made by redne, dar categoric eu nu il pot pupa in fund pentru asa spectacolDar cind o veni copilasul atunci va intelege mai bine supararea noastra. Ce Dumnezeu mai, ca doar scrie in frunte DESPECOPII nu despreNASA, despre sex sau despre mai stiu eu ce...!O invitatie calduroasa ii fac viitoarei mamici bineinteles, sa mai stam la povesti despre burtici si bebelusi, poate are intrebari, poate mai vrea sa stie cite ceva. Si neaparat sa ne puna ea o poza in octombrie, cum sta redne noaptea cu bbul in brate incercind sa-l potoleasca din plinset printre biberoane si suzete sau cum schimba pampers dupa pampers, ashea cu parul ravasit ca un om care nu poate nici macar sa-si imagineze cum e sa ai timp de-o tigara daramite de hakereala ieftinaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

deci, il pupam bine de tot, sa nu ne mai faca "boi" "canibali" si sugative!!!
Am inteles!!!
Bine ai venit redNe!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by vikinga

, dar categoric eu nu il pot pupa in fund pentru asa spectacol

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837
"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Gand la gand cu bucurie

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Marius vorba lunga si pina la urma ideea ta e ca: bravo lui redne, bine a facut, bine ai venit!pai daca as descoperi si eu vreo problema la partea tehinca in mod sigur as anunta pe admin nu as face lumea in stinga si-ndreapta bou, cu ochi, sugar care vai de mine ce suge...!!!! (apropo redne, unul din sugarii aia suge citostatice..asa ca..)Plus ca nu as strica concediul oamenilor asa ca vreau sa am eu fun.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:
Dar oricine merita o a doua sansa, nu?

Cu draga inima, insa trebuie sa si-o si doreasca, nu poate fi fortat s-o accepte.

Un week-end frumos tuturor!
Bianca

Mergi la inceput