redNe

redNe | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Dupa cum au observat o parte dintre dvs. pe frontispiciul paginii si pe parea inferioara apare mesajul ce contine "redNe". S-a observat si se va remedia in cel mai scurt timp. Va rugam sa nu mai trimiteti mesaje in acest sens.

Va multumim pentru intelegere si pentru atentionarile facute.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Marius mai observ ca ni s-au schimbat si titulaturile, cica la mine de ex. Membru Canibal, niste idioti care se distreaza pe seama unui forum si hackerii astia vor sa fie bagati in seama, oricum un indiciu sunt romani.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sper ca ati remarcat ca deja intervin in raspunsuri, schimbindu-le cu acelasi umor inconfundabil, de excelenta calitate.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

am vazut si eu postarea ta iileana si am ramas masca.
sper sa se remedieze cat mai curand problema.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

si eu am ramas masca, cand am citit la un utilizator "sugar...da ce suge??"...
mama...ce pierde vara sunt astia!!!!! oare ei chiar se distreaza???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am sesizat

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Iileana si eu citisem postarea ta si nu mai intelegeam nimic...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Imi vreau identitatea de pe DC inapoi!!! Nu agreez gluma asta proasta de pustani ce se plictisesc de moarte in vacanta! Paginile s-au ingustat ,ordinea forumurilor s-a "abramburit" de nu mai gasesti nimic ,acum cica mai intervin si in mesaje !!!
Vreau sa cred ca Admin-ii fac ceva in legatura cu aceasta "hackereala tipica si fara mari probleme" care "Nu este nici o problema pentru voi ca si utilizatori". Ei uite ca pentru mine e si as vrea (daca nu cer prea mult) sa se remedieze cat de curand. Mult succes!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e o gluma pentru pustani. Este programare in toata regula si ore petrecute in fata monitorului cuplate cu istetime si efort si toate sprijinite de pasiune. Ca efectele sunt nedorite este adevarat. Ca se incearca remedierea este de asemenea adevarat. Insa trebuie un pic de rabdare. Asta e viata si cu unele si cu altele.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Hai ma fetelor calmativa si nu mai cereti atatea, credeti cumva ca acuma la Mirela si Florin le prieste vacanta? Sau cumva ca stau la soare si nu le pasa de DC, hai fiti calme, fac si ei ce pot sa remedieze problema, nu mai bociferati atata ca nu e sfarsitul lumi.
Da, pacat ca se intampla asta, dar bucurativa ca aveti acces, si nu e mai rau... cu rabdare totul se rezolva.
O zi buna si rabdare

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Buna seara dragi si drage interlocutoare; Marius are perfecta dreptate in afirmatia sa: fapta este consemnata deja(laude si aprecieri autorului pentru efort, uneori e simpatic, dar cred ca a grashit un piculetz in apreciere) merita efortul acesta o apreciere pozitiva sau doar ne semnaleaza faptul ca exista??? Shi ca trebuie sa avem rabdare este adevarat: cine credea ca un simplu fan ar putea avea asemenea complexe de inferioritate? si pentru ce ar alege acest mod de exprimare? Pentru ca el nu loveste in admini/moderatori ci in colectivitatea noastra de simpli si sinceri utilizatori. A cui este vina ? Haideti sa luam lucrurile in serios si sa ne pastram demnitate a userului fidel :desprecopii.com si sa schimbam, daca trebuie schimbat ceva, orientarea si nu forma. Ar fi un protest slab motivat in acest context: copii reprezinta minunea perpetua a vietii in care putem creste si ne dezvolta chiar si noi maturii!
Ce parere avetzi?
Cu respect, Nick!

Mergi la inceput