redNe

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by redNe
Stii cum este... lumea este condusa de barbati, dar barbatii sunt condusi de femei...

si deci pe tine te-a condus o femeie cand ai hecarit forumul? :-)
are dreptate Florin, esti un hecar simpatic, am ramas inmarmurita ca ti-ai cerut scuze cand ai sters Clubul Cititoarelor din greseala. ma gandesc insa, nu ar fi fost mai eficient sa deschizi un topic la sectiunea In unu sau doi, de pilda, despre problema care zici ca te macina (femeile ii conduc pe barbati)? te asigur ca ar fi sarit toata lumea cu sfaturi, sugestii, mesaje de suport.

fetelor, RedNe o fi Merlin, suparat ca nu l-ati vrut, no :-)

Ana, probabil ca era suparat pe o femeie... Deci tot femeia e de vina .
Si puteti da si cu rosii acum (sunt mai ieftine vara), dar mie mi se pare simpatic tipul. Si am ramas si eu impresionata de scuzele prezentate la stergerea topicului respectiv si de faptul ca a promis ca o sa fie cuminte pana la intoarcerea lui Florin din concediu. Are simtul umorului, trebuie sa recunosc.
RedNe, te asteptam la 1-2......cu sfaturi, evident, nu te gandi la altceva .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by Witchie

io zic sa-l decretam pe redNe Hacktivistul DC si sa il rugam sa ne dea si solutii daca tot ne-a stricat jucaria.
In schimb ii dam o insigna d-aia cu membru important... si pe Merlin impachetat frumos:)

Hihihihi .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Deci un status update:

- cu un mic indiciu de la RedNe am reusit (cred eu) sa fixez problema de securitate in forum ca sa nu mai poata sa intre si sa faca prosti :) Il rog pe RedNe daca mai are timp sa mai incerce o data acea "portita" si sa-mi dea un semn (dar pe mail si nu in TITLE :))
- Ca sa il desconspir un pic pe RedNe va anunt ca o sa devina tata! ii uram sotiei/prietenei nastere usoara si sper urmatoarele: 1. Ca dupa nastere nu o sa mai aba timp de hackereala; 2. Ca o sa ramana pe desprecopii.com ca membru "normal"
- cu aceasta ocazie am reusit sa depistez alte probleme pe server care au fost si ele fixate! Deci tot raul spre bine
- Acum incet incet o sa punem la punct stricaciunile. Cea mai mare problema este aceea a subiectului sters care promit sa-l restaurez in zilele urmatoare. Cu putin noroc poate chiar astazi.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redNe spune:

Ce sa zic... Imi pare rau ca am pricinuit atatea probleme. M-a cam luat valul. Oi fi avand eu o varsta, dar in interior sunt tot un copil . Deja am vorbit cu florin si i-am explicat modalitatea de a se evita viitoare probleme.
Imi pare bine totusi ca sunt primit cu bratele deschise. Mai ales ca astept si eu un copil (fetita probabil) la sfarsitul lunii octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Sunt parti bune si parti rele... in toata kestia asta. Orice server poate fi spart. Un port deschis inseamna o portitza de intrare.

Am mai avut noi unul ca RedNe pe site.. Catavencu il chema.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Florin-Admin.

Eu ii ofer lui RedNe lista mea de hot-tips "cum sa te descurci in primele zile acasa cu bebelushul dragalash dar ingrozitor de galagios"

Sa ma contacteze pe mail

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by cl
Si puteti da si cu rosii acum (sunt mai ieftine vara), dar mie mi se pare simpatic tipul.

mda, ce ti-e si cu atractia asta feminina catre eroii negativi! mai avem nitel si-i facem fan club! mah, inainte sa scrie Florin ca RedNe va fi tatic, ma gandeam ashea la psihologia colectiva, de ce s-a asumat automat ca RedNe e barbat? daca om fi descifrat gresit indiciul cu "femeile ii conduc pe barbati", huh? :))

singurul dezamagit in cazul asta ar fi fost Xenocid, care, uite, ii da dreptul numai lui Einstein sa hecareasca DC. o crackerita cu poseta ar fi prea de tot! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

conchita crackeritza cu poseta era un dezastru. Aia isi punea si mainile in solduri si zicea "te lovesc cu poshetzika"!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Bun venit RedNe!
Cand am vazut ca ai "hacuit" forumul m-am gandit "pana si hakerii pot avea copii"
Oricum mi-ai fost simpatic. Ai simtul umorului: eu eram "Membru canibal" dar cel mai mult imi placeau membrii cu ochi. De fiecare data cand vedeam titulatura asta radeam.
Multa sanatate tie, viitoarei mame si bebeului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Haidetzi mey ca si-a cerut scuze .Fiecare a facut in viata o gluma nu prea gustata de catre cel careia i-a fost adresata .Eu zic sa-l iertam .
Well , redNe , bine te-ai cumintit si fii liber sa ne ceri sfatul cand ai nevoie .Sa-ti traiasca fetele , si mamica si printesica !

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput