Sa-mi arunc copilul sau nu? (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by pashosha

LUCIA si restul care sunteti de acord cu mine..va intreb si dati mi repede unsfat va rog mult..
1. Eu azi iau diagnosticul bellei si il trimit luciei petru site..apoi trimit si tetulsris demine...si 2-3 poze...este de ajuns pentru site??
Putem face site cand avem situatia incerta? daca da..atunci ii dam bataie..

Sotul meu a inceput sa lucreze la pagina, dar are nevoie de anumite ifo de la tine:

Numele, prenumele:
Adresa:
Nr de telefon:
Care dintre intrebari iti place? Si raspunsul. (Asta este folosita in cazul in care pierzi parola)
Intrebari:
What is your favorite pet's name?
What is your father's birt date?
What is your favorite music band?
What is your mother's maiden name?

Fara acestea nu putem da drumul la pagina de web.
Te rog sa le trimiti prin mail la sotul meu.

_

Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Vin de la spital de la Bella! E un copil frumos si e marisoara, nu ai zice ca e bolnava!

Sunt foarte impresionata de ceea ce faceti, Gabi si Rodica, aveti o inima atat de mare! Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti sa faceti tot ce v-ati propus si sa gasiti alte suflete mari care sa va sprijine in planurile voastre generoase!

Rodica e trup si suflet pt. Bella, ganditi-va ca e internata cu un copil cu probleme intr-un spital sarac, unde se stie care sunt (sau mai bine zis nu sunt) conditiile. E nedormita, n-a mai fost de acord ca sa-i fie administrat fenobarbital Bellei si e destul de agitata noaptea. In plus fetita e foarte sensibila si Rodica spune ca parca ii e si frica sa respire langa ea. Pe de alta parte ieri s-a prins cu manutele de degetele lui Rodica si radea si se agita.E atat de emotionant sa o vezi si (cum spunea Rodica) uiti ce probleme are, pare un copil sanatos si apoi cand te gandesti ca daca nu o gasea Gabi....E o dovada ca e un copil norocos !

Daca mai pot face ceva sunt aici!
Gabi, Rodica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna seara,
va pot spune ca dupa munca de dua zile, am reushit sa termin scrisorile de prezentare in italiana si engleza...am adaugat si link unde sunt doua poze ale bellei si analiza medicala cu diagnosticul...este tot ce am...plus dorinta si sperantza mea ...
Gabi Hogas, iti multumesc din inima..astaziitivoi da mail cu toata prezentarea ,precum voitrimite si eu un mail la ei..am vazut ca au avut in 2002 12 transplanturi...nu am citit mai departe ca nu mai pot de ochi..
Lucia, azi iti trimit si tie datele cerute, cu scuzele de rigoare de intarziere si multumiri ca te implici, precum si prezentarea in engleza...va rog mult de tot sa imi spuneti si mie unde trimiteti ...de fapt ce nu stiu si nu ma pricep...este vre o problema daca la un spital vin 2 sau 5 e mailuri despre acelas subiect de la persoane diferite...credeti ca se supara doctorii...nu stiu , dar mi-e frica sa nu suparam pe cineva si sa ne taiem sansele?!!
Kitty, mersimult de tot de vizita....ma bucur ca ai adus o raza de soare in viatza fetelor noastre...
Astazi seara, si la noapte, va informez, ca multumita lui Dumnezeu si frateluimeu car m-a ajutat sa fac scrisoarea...a, si sotul meu care cauta si se implica cot la cot..deci, azi PLEACA SCRISAREA DESPRE BELLAIN TOZTA EUROPA!!! DOAMNE AJUTA NE !!!

Statele Unite, vor fi atacate maine precum si Australia....
Va iubesc pe toti, toate...incep sa zambesc si sa sper
Postez aici scisoarea pentru Bella in engleza, si imi cer scuza ca poza de pe prima pagina nu apare...

Dear Sir/Madam,

Please allow me to introduce myself: My name is Gabriela Ammendola, from Romania, Bucharest, and I am the proud god mother of an very sick orphan, who is about to be adopted by a loving and responsible family, who want to take good care of her in spite of all the serious health problems.

The baby’s name is Ionescu Ana Maria, we call her Bella, she is born on 5th of June 2005 with 3.5 kg and she has been diagnosed at birth with:

Large Inter ventricular communication;
Inter-atria communication;

Atrezy of tricuspid valve.

After the baby was transferred, treated and prepared for the operation of Banding at THE INSTITUTE FOR CARDIOVASCULAR DISEASES AND TRANSPLANT TG. MURES she had to pass one more time an echocardiogram, and, unfortunately, this time the final diagnosis was:

Sole Ventricle;

Significant mitral deficit;

Severe pulmonary hypertension.

The doctors recommended that the only chance that Bella has to life is through a heart transplant. Words cannot describe how and what we feel, especially when we have also been informed that our little Bella will die within 6 month, unless she gets the needed transplant… Day by day her health situation is getting worse and we are running out of time! We want to operate the baby and give her a chance for life, a family to love her and to take good care of her. And now...!!... we don’t know where to go and what to do, and this is the reason we sincerely appeal to your help.

Please be our guide; please help us even with information if not with the transplant itself. Of course, we want a credible, reliable diagnosis, of course we want to know how the operation can be done, how long it would take to find a donor, how much it will cost and all the collateral information. We know that many things depend on the patient and his/her ability to accept the organ, but still we are lost without your personal help.

We want and we must do everything to save this baby… God want us to save her..!! We need you to help us save Bela!

We can offer her a family; you can offer her a life!!!

Documents & Pictures

We thank you so much in advance, and we would be more than happy to send you, at your request, all the necessary documentation.

Gabriela Ammendola - +40 744 311 471

Please, we need your reply

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soli spune:

Multumesc din tot sufletul tuturor celor care sunt alaturi de noi si de Bella , este prima data cand intru pe forum. Sunt Rodica .
Nu am foarte mult timp. mi-am luat bilet de voie de la spital, incerc sa trimit cateva mailuri . Tot ce pot sa va spun este ca doctorii de la TG Mures au decis ca nu opereaza . Raportul conditiei si observatiile medicale legate de Bella mi le vor da la externare . Nu ne putem externa mai devreme de o saptamana pentru ca Bella are o viroza si au pus o pe antibiotic . Dr Suciu care este poate cel mai bun chirurg in cardiologie pediatrica spune ca nu exista alta solutie decat transplantul . Infectiile intraspitalicesti sunt periculoase pentru ea TREBUIE SA PLECAM imediat ce avem un raspuns la antibiotic . Va multumesc inca o data , va dau vesti prin nasa , sper si cred ca vom gasi o solutie!!!!! Si , da , vrem si a doua , a treia si a n a opinie medicala . Va multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna tuturor!
In primul rand bun venit Rodicai,esti extraordinara....multa putere in continuare,nu te lasa minuniile nu s-au terminat.

Pashosha am trimis um mail la toata ramura de cardiologie de aici,la cei care raspund de tot ce inseamna cardiologie,am atasat tot ce am avut de la tine,astept raspuns.Cum aflu ceva te anunt.Multa putere la amandoua.
Adresa este:informatielijn@hartstichting.nl
Dumnezeu sa va aiba in paza
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Buna ziua,

ma bucur ca a reushit si Rodica sa citeasca ceea ce scrie aici in Forum, si ce fel de oameni sunteti ....intr-adevar , Bella a facut febra aseara si au bagat o pe antibiotice..a reushit sa contacteze de pe la cineva o viroza respiratorie..nu stiu de ce nu o separa pe micutza si pe mama, sa nu mai intre in contact cu alte persoane...au zis ca vor sa le trimita acasa, parerea mea este ca fug de responsabilitate...
de vineri seara nu fac altceva decat net...cred si sper ca am facut ceva...
am trimis mailuri la multe spitale din anglia, israel, am trimis si la St.LUC in Belgia..acum am vorbit la spitalul Bambino Gesu si a ramas sa ne auzim in 3 zile sa vedem daca au avut timp sa se uite pe fax medicii cardiologi..oricum eu am trimis si email uri..
Am mari sperantze...va pup..ma intorc la Bella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Pashosha, esti fantastica! Multa putere si energie.
De-abia astept sa ne intalnim.

Ieri dimineata am auzit si eu in sfarsit vorbindu-se romaneste in pensiunea in care stam. Asa am dat peste o mamica al carei baietel de 10 ani era intr-o operatie de transplant de inima. Toata ziua cred ca a stat in spital. Vreau sa merg diseara la ea sa o intreb cat mai multe detalii, cu cine este cel mai bine sa discutam. Sa stii ca aici doctorii fara programare se supara destul de tare. Foarte putini sunt cei care stau de vorba cu tine daca nu ai programare sau bani. Am sa incerc sa netezesc putin terenul pana ce vii in speranta ca vom salva timp pretios. Am primit prin email apelul pentru bella in engleza, am listat etc. Insa cred ca este bine sa ai ceva oficial, raportul medical de care se vorbea la un moment dat. Oricum de dat afara nu te da nimeni. Din pacate dna care mi-a promis ca ma duce la "tinta", la cine trebuie, nu a mai dat nici un semn de viata si cand am sunat-o si-a cerut mii de scuze dar sa am rabdare ca are treaba. Si nu a mai sunat. Cand sa ma duc de capul meu la cardiologie m-am intalnit cu mamica aceasta si cred ca e mai bine sa aflam mai multe informatii de la sursa sigura.

Iti trimit mai jos linkul cu cazul baietelului de care am povestit putin mai sus. Mama lui este aici si cred ca o sa primesti informatii pretioase. Sper sa nu se supere ca am povestit despre ea.

http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/oradea/caut-inima-noua/4199/229/

Oricum ideal este sa vina Bella aici pentru un control. Din pacate astia de aici nu misca un deget daca nu ai banii in contul clinicii.

Tinem legatura,
Gabriela

Mergi la inceput

Buna dimineatza..
haideti sa va spun despre ce vorbea gabi hogas...eu joi plec in Belgia cu afaceri si voi imbina utilul cu placutul...adica...vineri dimineata am niste intalniri, iar mai tarziu un pic , precum si sambata , ma infiintez la Spital Saint Luc, pentru a discuta cazul Bellei...De la Tg Muresh, mi se pregateste raport, precum si fisa Bellei de observatie, cat despre programare, unu la mana , azi sun la ei si ma programez clar..si daca nu se poate...hai sa ma vedeti cum dorm la ei pe scari...nu plec pana nu vb cu un cardiolog in pediatrie, ori nu ma cheama Gabriela...
Bani, in contul lor??? Pai s-au uitat la copil ca sa le dau bani? e adevarat, nu am...dar sunt sigura ca este un Dumnezeu si Bella va avea suma necesara operatiei...gabi Hogas...da-mi si mie un nume de referinta de pe acolo..eu am trimis acolo mail la un tip, sef clinica chirurgie..ceva cu vi...o sa zic exact numele lui..si da mi si mie un numar de tel unde sa te sun in Belgia..
Fetelor, Oameni buni si de suflet, eu zic ca lucrurile au inceput sa se miste in bine...DA DOAMNE...

Kitty, am mare nevoie de tine...te impor, da o fuga la Rodica..du-i si ei un pulover daca ai ca e moarta de frig, daca nu te superi...si te impor sa iei actele sa mi le dai si mie pe fax la mine la birou

021/202 58 19..am mare nevoie de ele, ca altfel ma duc degeaba la spital....
va pup...ma duc sa mai dau mail uri, ca nu trebuie sa stau
pupici

Mergi la inceput

Revin cu vesti...sunt plina de speranta si nu ma pot opri din plans de bucurie...Da Doamne sa fie asha...Vineri am programare la Dr. SLUYSMANS THIERRY- HEAD OF DEPARTMENT, LA CAHIRURGIE CARDIACA PEDIATRIE. am vorbit cu el la telefon si a fost super serviabil, a zis ca vorbim cu cea mai mare placere vineri si sa vin cand pot eu , mai putin intre orele 10-11..asha ca , dupa ora 12 ma infiintez acolo..sper din suflet sa rezolv cu actele de la Rodica...Fetele din targu muresh, ajutati ma cumva..dati o fuga si le luati de la Rodica si trimiteti pe fax.
Am si o veste proasta..oeratia costa in jur de 100 000 - 150 000 EURO
SI MI-A SPUS CA TREBUIE SA AVEM BANI, CACI ALTFEL ESTE IMPOSIBIL...ASHA CA, FAC UN APEL LA VOI .....AJUTATI-O PE bELLA SA TRAIASCA...
FAC TOT POSIBILUL SA OBTIN O SCRISOARE SCRISA DE ACCEPTARE DE LA EI , IN CAZUL IN CARE NE ACCEPTA...ASHA CA, AR INSEMNA SA DEVINA OFICIAL....
Scuze de litere dar chiar strig....de fericire si sperantza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Curaj ,Pasho , uite cat ne gandim la voi !

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput