Sa-mi arunc copilul sau nu? (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Gabi, incearca sa fii tare, pentru Bella, pentru Rodica, pentru tine si pentru Luca si Maia. E usor de dat sfaturi, dar e ingrozitor de greu sa le pui in practica stiu.

Am plans, cred ca micuta asta ne-a intrat tuturor in suflet. Nu-mi pot imagina ca nu va fi bine si va avea de aici o gramada de mamici virtuale.

As vrea sa ajut, dar nu stiu ce sa fac, singura mea incercare a esuat si m-a durut. Gabi, te rog, sa apelezi la mine daca crezi ca este ceva ce pot face pentru voi.

Ma doare mult ce se intampla, nici nu-mi pot imagina cum va simtiti voi.

Dumnezeu sa va ajute.

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna dimineatza..
Va multumesc din inima ca ati scris..mi au dat lacrimile citind...Conteaza mai mult decat va imaginati sa stiu ca sunteti alaturi de noi...
PASII

1. Bella, este la spital, Rodica s-a internat cu ea si invata sa ii faca tratamentul Belle...a mai luat in greutate, arata ca o fetitza de 5 luni, mananca tot 60 ml lapte la 3 ore , dar din cauza ca nu avea cine sa ii dea la biberon, i-au dat numai gavaj(adica furtunel pe nas)..Concluzia, Bella nu mai stie sa suga...Rodica a vorbit cu doctorii si incepe sa ii dea sa suga 20 ml la biberon. Ieri i-a crescut la 25 ml. Ceea ce ma frapeaza este insa faptul ca micutza Bella stie deja cand a obosit, si desi ii este foaeme, refuza sa mai suga..La inceput. Rodica zicea ca ii este frica, ca poate nu isi da seama ce vrea Bella..azi la telefon mi-a spus ca deja au limbajul lor si se inteleg...AAA si mi-a mai zis ca s-a uitat Bella la ea si in momentul ala a inceput sa planga...
Am tot citit pe diferite site-uri despre transplant si scrie ca organismul, in afara de cord, trebuie sa fie super sanatos...asha ca, am vorbit cu pediatra ei din Bucuresti, mai vb si cu Pediatra din spital, sa o trecem pe Humana , caci este mult mai cu vitamine si mai aproape de laptele matern.
In seara cand s-a internat, Rodica a observat ca i se administreaza Fenobarbital, cand a intrebat de ce, i s-a spus ca pentru a o calma, deoarece intre 9 si 11 plange...A refuzat imediat sa i se mai dea acest medicament Bellei..si stand alaturi de MAMA EI< Bella a fost foarte linistita...Multumim spitalului ca i-a permis Rodicai sa se interneze...
Bella acum primeste tratament administrat de Rodica , care a invatat sa i-l administreza...si pentru ca , datorita bolii nu poate fii institutionalixzat, dar datorita situatiei familiale asta ar cam trebui, Spitalul, spre binele copilului, a aprobat ca Bella sa stea in spital pana la o noua masura de protectie , care ii va permite Bellei sa mearga direct la Rodica acasa...MUltumim spitalului...
Despre diagnostic, Gabriela Hogas, sarutmana de interes, o sa iti dau un email cu diagnosticul....in engleza..
Va rog sa nu va suparati daca nu va mai scriu numele, ci ma refer doar la fapte...multumesc mult oricum pentru suportul pe care mi l acordati...am mare nevoie.
Diagnosticul bellei va fi trecut intr-un raport semnat si parafat de medici, raport care ei personal mi-au zis ca trebuie trimis afara...deci sansele ca ei sa se insele sunt mici...
Transplanturi in Romania, au fost facute de Dr Branisteanu, dar numai pe pacienti maturi..nu s-a facut niciodata un transplant pe un cord atat de tanar la noi in tara, si sincera sa fiu, nu fac experimente pe finutza mea...
Astazi sau luni cel tarziu , am raportul medicilor, pe care il voi traduce in franceza , engleza si italiana...la traducator autorizat..este cineva pe aici? Imperuna cu diagnosticul final..care este
VENTRICUL UNIC
INSUFICIENTZA MITRALA SEMNIFICATIVA
HIPERTENSIUNE PULMONARA SEVERA

ACESTA ESTE DIAGNOSTICUL FINAL

CAM ASTA ESTE DESPRE bELLA...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

sCRIU DIN BUCATI CA SA LE MAI USUREZ SI MUNCA MODERATORILOR...EI SARACII, ACUM PE CINSTITE...MAI RESPIRA SI EI...LE MULTUMIM ORICUM CA NE LASA MESAJELE ... Scuze de capital letters

Pashii care ii facem

Nu se poate face nimic, pana cand nu avem raportul oficial al doctorilor...ma refer la emisiuni tv, teledon, radio sau conferinte de presa... Momentan ce am nevoie, pe diagnosticul dat, este sa gasesc un spital care sa o accepte sa faca transplantul.
Am vorbit la americanhearts.org si d-na de acolo, foarte serviabila m-a sfatuit ca inainte de SUA sa incerc Europa...am auzit ca Austria are performante in domeniul transplantului la nou nascuti..am sa ma interesez azi...am facut o scrisoare in italiana si una in engleza...prezentarea cazului Bellei...am reushit sa obtin de pe net lista tuturor spitalelor de copii, asociatiilor si organizatiilor de copii si de transplanturi din SUA< ISRAEL si ANGLIA...
Am marea rugaminte ca totul sa fie organizat..in sensul ca..lucia din bucuresti, ia te rog legatura cu motanik si lucia cs di Sua, sa vedeti cum facem cu site ul..Lucia cs este ocupata cu micutza Sabina, pe care de asemenea va rog sa nu uitati sa o mai ajutati, macar cu o vorba, daca nu cu mai mult..ca mare nevoie au si oamenii astia...Ma ajuta tare mult cu sfaturi Cosmina, matusha Sabinei..iti multumesc mult ca ne mai indrumi si pe noi Cosmina..
Deci dupa ce am raportul medicului, insotit de scrisoare, vreau sa incep a trimite la toate spitalele...Cea mai mare recomandare o am din Israel, unde, cica se afla in petach tikva, cel mai bun spital din lume Clinica Schneider..LIOR, daca citesti, da ne si noua un sfat caci stiu ca si tu ai ceva informatii in domeniu. Am trimis deja analizele bellei la un prieten din israel..Aveti mai sus diagnosticul copiat cuvant cu cuvant de Rodica..si a cerut scuze ca nu a copiat stampila..
Una peste alta, acum ne ajuta mai mult decat va pot spune, incurajarile voastre si faptul ca va interesati...fetele din japonia, aveti un suflet extraordinar...or sa incerce si socri mei sa ia legatura cu Club Rotary in Australia, iar pe soacra mea o fac lider pe campania Bellei in Australia..hehehehe

Saru mana ,,,m-ati facut sa rad..

Mobila, ea a primit deja o toaleta , dulapior si o masutza din partea aureliei...mersi mult, dar o sa ma duc azi pe la ei acasa , sa iau hainute pentru Bella si te informez Riara..
Hainutze..Multumiri din suflet Mariei din SF.Gheorghe Covasna...am ridicat aseara un colet din partea ei cu hainute pentru Bella...sunt splendide...saru mana si sa iti dea domnul sanatate..Ne rugam pentru tine..pentru voi toate..
Tina, te va astepta sotul Rodicai (Adi Ionescu)la ora 4 dimineatza in aeroport, caci Rodica este la Tg muresh la spital, iar eu voi fi pe tren...Nu am o poza a lui dar va scrie mare pe o coala numele tau..este un tip cam la 1.80. bronzat, blondut si slaut...o sa ii spun sa stea langa ghereta de ziare...cum iesi in stanga tina...pentru orice eventualitate numarul lui adi este 0788 700 656
iar al Rodicai cu 7 in coada...asta si pentru eventuale informatii.
I am spus ca ii duc printat tot ce ati scris si mi-a zis ca are mare nevoie..e terminata psihic saraca...asha ca, o vor bucura nespus mesajele voastre
va scriu mai tarziu din nou..va pup

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun..scuze
Avem adresa de email pentru Bella

please_save_bella@yahoo.com iar in Italia inca ca nu am scris, ca de altfel nicaieri..inca ma documentez..sunt deschisa oricarei idei..
Maine noapte ma intorc de la Tg Muresh, pentru a pute fi aici duminica sa incep sa dau drumul la mailuri..
in noaptea asta pe tren si maine noapre ma informez cat de bine pot..maine cu Rodi la spital fac la fel, iar duminica vom purcede la lungul si anevoiosul drum al trimetii actelor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Motanik, mersi pentru traducere. Astept telefon de la spital. Trebuia sa ma duc dimineata dar cand am sunat dna respectiva mi-a spus ca acum nu este in birou si ma suna cum ajunge acolo. Daca nu suna, mai sun eu inca o data dupa ora de masa. Sper sa ne ajute.

Mergi la inceput

buna seara,

Va pot spune cu manape inima ca nu mai pot de creieri...azi, toata ziua,nu am facut altceva decat sa stau cu telefonul la ureche..cred ca 6 ore am stat cu sigurantza....DPC ploiesti, dpc Bucuresti, nottar, avocat primarie plopeni, spital bucuresti, spital Tg Muesh, rodica si tot asha..in final amobtinut toate documentele si declaratiile posibile si imposibile pentru a o putea salva pe Bela..deci dinpunct de vedere legal,poate fi operata, insotita de Rodica, viitoarea mamica, i se face pasaport individual si poate fi dusa si operata oricand sioriunde...Deci, la orele 18.30, cand deja eram terminata, am vazut cu ochii mei actele, mi-au dat lacrimile de bucurie ca scapasem cu adevarat de toate problemele legale...si lacrimi de tristete ca aveam actele unui sufletel care nu merita sa sufere atat...
Nu am mai plecat la Tg Muresh, cu banii de bilet de tren(2 500 000 lei) am preferat sa platim notarul, caci una peste alta, cu noile acte pe care le detinem, Rodica si Bela vor putea fi externate cand dorim noi..continuandu- se in acelas timp tratamentul...cu mare rigurozitate si sub observatia Rodicai.
Cand le externam...nu stim..De Ce? din doua motive...principalul este ca Rodica inca mai vrea sa stea sa invete foarte , foarte bine sa se poata increde in ceea ce a invatat.
Si al doilea motiv, pentru ca...deci fiti atenti oameni buni..pentru ca...nu ni se da ambulanta sa oaducem la bucuresti....
Deci trebuie neaparat gasita o solutie , sa o aducem cu ambulanta acasa...elicopterul nu cred ca ni-l da sa aducem inapoi un copilcare tot ei l-audus acolo...o sa incerc dar slabe sanse...
Municipalul nu ne da...nu ne au dat ei la iesire de acolo...daramite invers???
nu imi vine sa cred ca elibereaza acsa un copil care are evoie de transplant..
in prostia mea va intreb...nueste normal ca un copil care are nevoie de transplant, sa fie tinut inspital pana la transferul bolnavuluila urmatoarea unitate ....Cum e posibil sa o dea asha...noi o extenam...da ce??!!! are o simpla raceala?

aaa si fetele cu site ul...toate documentele care le avem noi...se rezuma la ceea ce am postat pe net ...semnat de dr gozar..e adevarat ca originalul are stampila...au zis ca raportulmedicalnu poate sa ni l dea pana nu externeaza copilul...cica raportulinsoteste bolnavul....offf Doamne dumnezeule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Gabi, si eu, exact ca si celelalte fete, zic ca Bella trebuie sa fie vazuta de un doctor din alta tara. Mi se pare multe prea dura si mult prea surprinzatoare concluzia la care au ajuns ei.. Poate ma incel, si-mi cer scuze daca mai mult incurc dandu-mi cu parerea.

Sunt surprinsa exact ca si tine ca ii dau drumul lui Bella acasa. Avand nevoie de transplant, cred ca ar trebui sa fie tinuta sub observatie.

Daca-mi trimiti textele prin mail, le putem trece pe o pagina de web destul de repede. Vom incerca sa facem una care sa poat fi usor intretinuta de una dintre voi. Ti-am dat pe YM adresa sotului meu. Poti sa-i scri fara nici o introducere, cunoaste foarte bine situatia Belei.

Daca nu raspund aici, te rog sa-mi scri pe mail, pe adresa sotului meu ca sa fie sigur ca-l primesc.

Maria din Sfantu Gheorghe este prietena de care-ti tot spuneam eu ca vrea sa trimita. :)

Ne rugam la Dumnezeu pentru voi.

_

Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Gabi, astazi si maine as fi disponibila. Daca e cazul spune-mi sa ma duc la spital si ce sa duc! Stiu ca nu se poate intra in acea sectie, dar am vreo posibilitate sa merg sa o chem afara pe Rodica?
Astept sa-mi spui daca pot face ceva.
Pt tot ceea ce faci !

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATZA

kitty , daca vrei si poti, iti multumescdin inima...Rodica este inca la spital si cred ca o scurta izita din parte ta i-ar prinde bine Rodicai...eu am mai scris nr Rodicai aici pe site casi almeu si alsotuluiei...Ei m-au rugat sa dau nr lor pe public caci nu aunimic de ascuns si nu ii deranjeza daca ii suna cineva, ba chiar le face placere..
0788 700 657...stiu caare neviede ceva reviste de cititsu ocartebuna...mie asta imi ceruse, si ma mai rugse sa iau un pachet de serveteleumede...Poate poti tu sa o ajutti cuastea..in rest nu mai trebuienimic..imi ceruse niste hainute cu maneca scurta pentru Bela dar nu maiconteaza acum 2-3 zile.
LUCIA si restul care sunteti de acord cu mine..va intreb si dati mi repede unsfat va rog mult..
1. Eu azi iau diagnosticul bellei si il trimit luciei petru site..apoi trimit si tetulsris demine...si 2-3 poze...este de ajuns pentru site??
Putem face site cand avem situatia incerta? daca da..atunci ii dam bataie..

2. eu ma gandesc sa ii zi Rodicai sa stea cu copilulinspital panaaflam raspuns de la un doctor din strainatate, caci eu nu concep sa plece cu copilul in halul asta de bolnav..si fara ambulantza..
ce parere aveti

3. Daca eu trimit dor diagnosticul Bellei in strainatate pentru o alta opinie e de ajuns..si eu dupa ce alerg acumdupa spital care sa o accepte pentru transplant sau dupa spital specializat care sa ii deao a doua opinie..si mai e unlucru..daca raportul e semnat de doi doctori, si dat sprea i se cuta un spital afara, si dat fiind renumele chirurgului care isi pune semnatura pe unact ce stie ca va deveni international...cesanse avem sa se insele???

Chiar va rog mult sa im ziceti ce credeti....eu azi finalizez texte si adrese de trimis in toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Are cineva o traducere in engleza a echocardiografiei Bellei?

Dantje & Martijn

Mergi la inceput