Sa-mi arunc copilul sau nu? (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Kitty spune:
Gabi, ma duc la spital, duc haine pt. rodica, iau hartiile si tit trimit fax, dar am o mare problema:nu am telefon, mi s-a furat acum o ora, sunt un pachet de nervi! Ma rog, nu asta conteaza acum, conteaza ca mi-e greu sa iau legatura cu rodica. Acum incerc sa "procesez" sa vad cum sa fac.
Si daca reusesc sa iau actele, rodica are nr. de fax, sau cum facem?
Incerc sa fug la spital cat pot de repede!
gabriela hogas spune:
Pashosha,
Imi pare rau ca iti raspund atat de tarziu. Imposibilitatea de a avea acces la net oricand ma enerveaza.
Numerele la care ma gasesti:
- cartela Belgia: 0032-0479322589
- nr de fix din camera: 00322-7646175 (daca ma suni de pe un nr din Belgia formezi doar 02-7646175. 02 este prefixul Bruxelles-ului)
- exista si nr. de roaming 0744-678964.
Am vorbit aseara cu familia de aici care are baiatul transplantat si am rugat-o pe mama sa vorbeasca cu un doctor care stie ea ca este mai de treaba. I-am dat hartiile listate cu scrisoarea ta in engleza. Am sa vad daca a reusit sa vorbeasca. Oricum este super ca doctorul vrea sa te primeasca. Mi se pare scump ... Poate din cauza ca nu se stie inca diagnosticul exact ... Dupa transplant trebuie sa stea cel putin 1 an aici, poate de aici si costul mai mare decat pentru transplantul de ficat. Oricum important este sa se poata face ceva ... Poate cineva cu asigurare de aici sa o ia in primire pe Bella si sa acopere asigurarea ... Nu stiu, mi-a trecut prin minte ca am auzit ca in alte tari se poate. Merita incercat orice ... cand vii poate reusesti sa te interesezi si de chestia asta cu cine apuci sa te intalnesti, cum e cu legile de asigurare .. Ar putea sa figureze in grija cuiva si sa plateasca asigurarea acelei persoane ?
Important de stiut este ca asigurarile nu acopera intreaga suma dar oricum cea mai mare parte. In alta ordine de idei am inteles ca daca iti vine mama sau prietenul in vizita si tu il iei pe el in locatie atunci raspunzi pentru orice i se intampla, bun sau rau, inclusiv daca are nevoie de ingrijiri medicale, atunci iti folosesti asigurarea; deci ar trebui sa se poata, insa ne trebuie o persoana fixata bine legal aici si care sa fie de acord sa o ajute pe Bella ... Sa dea Domnul sa gasim solutia cea mai buna.
Gabriela
Dantje spune:
Pashosha,am primit un mail de genul....'multumim frumos de atentie dar trebuie sa scrii in alta parte"...ufffffff doctorii astia ori nu inteleg cand e un caz urgent oriiiiiiiii...nu mai stiu ce sa mai cred.Vad ca te duci in Be...mai stau sa vad ce rezolvi acolo.
Capul sus....si fii tare
Dantje & Martijn
Kitty spune:
Am venit de la spital si am hartiile respective. Maine in jur de 9.30 o sa ti le trimit prin fax, sa vedem cum fac ca una este cam sifonata si sa incerc sa o copiez prima data ca asa nu cred ca o ia faxul.
Rodica era inghetata saraca, e destul de frig aici si ea nu a venit pregatita cu haine mai calduroase. A ramas numai cu Bella in salon si saraca cred ca nu-i e prea usor, nu prea are cu cine schimba o vorba. Micuta are temperatura prea mica - doar 35,5 rectal si Rodica era ingrijorata.
Nu stiu ce sa mai scriu, sunt trista, ma gandesc cat de mult ii ocrotim pe copiii nostri si cati alti copii sunt care nu au parte nici macar de o vorba buna. Micuta aceasta a avut noroc ca a gasit niste suflete mari care au alinat-o si au facut-o sa se simta iubita, dar cati sunt care nu au acest noroc
lucia_cs spune:
Gabi, ma bucur ca sunt si vesti bune. Banii se vor gasi cumva, exact cum s-au gasit si in alte cazuri.
Ai primit un mail de la "Netfirms", te rog sa-i dai un forward sotului meu, fara el nu poate misca nimic la pagina.
Rodina, ce bucuram ca ai scris si tu aici.
Sanatate Bellei!
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
pashosha spune:
Revin cu vesti....
din pacate proaste...
Bella are in continuare pneumonie....
astazi am primit prin amabilitatea spit Tg MUresh, referatul medical al bellei, ecocardiograma din nou, precum si biletul de transfer de la Municipal unde este descrisa evolutia bolii de la nastere...
iata diagnostic final
ATREZIE DE TRICUSPIDA
DEFECT SEPTAL VENTRICULAR LARG(functional ventricul unic)
INSUFICIENTA MITRALA SEMNIFICATIVA
HIPERTENSIUNE PULMONARA SEVERA
PNEUMONIE
DIN PACATE CELE DOUA DIFERENTE DE DIAGNOSTIC, NU SUNT DIFERENTE CI SUNT ADAUGIRI LA DIAGNOSTIC....
BELLA ARE NEVOIE DE TRANSPLANT CORD-PLAMANI
Am inteles ca oricum se facea transplant cord plamani, dar nu am studiat asha ceva si acum nu mai am timp...oricum, in loc sa plec maine seara, voi pleca maine dimineatza spre belgia, caci s-a anulat zborul de seara..si cum eu am intalniri abea catre dupa amiaza, voi sta toata ziua la Gabriela Hogas, careia ii multumesc din inima...pot sa va spun ca o simteam un om fericit...ma bucur pentru ea si pentru Mihaita...
Stand la ea cateva ore, o sa primesc informatii pretioase cu referire la campania de strangere a fondurilor, si mai ales la tratamentul de acolo..sper sa aflu cat mai multe...
Aveti prieteni cantareti ceva? vreau sa organizez un concert in favoarea Bellei..eu cunosc ceva , o sa ma interesez cand vin
NU MAI AVEM TIMP!!!! trebuie sa incepem campania de strangere a banilor..eu sper din suflet sa vin cu vesti bune si sa avem ok de la medic..o sa va pun in tema
Ma intorc duminica dimineatza, caci daca prind sambata noapte acolo am mare reducere de pret...cred ca o sa imi prinda bine sa ma si recreez...
Lucia nu am rpimit nici un e mail, dar daca tu crezi ca e ok, da-i drumul te rog....
maine Adi o sa deschida conturi noi, pe numele lui, exclusiv acestei cauze...operati bellei.
le vom deschide la banca Greciei..sper sa fie ok
Gabi daca citesti. ti am cumparat medicamentele de care vorbeai si astept mesaj daca mai ai nevoie de ceva...
Oameni buni, ma duc plina de speranta , cu un diagnostic cam urat...
In israel am vorbit azi la clinica schneider si din pacate din cauza religiei, nu pot efectua transplanturi, caci religia nu le permite sa doneze...astept sa vad ca o sa fie aici si o sa mai sun la bambino gesu...e tare greu sa dau de doctor acolo...
va sarut si rugati va pentru Bella
merita sa traiasca....DOAMNE AJUTA NE|||
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
lucia_cs spune:
Gabi, te rog sa ne dai forward la mail-urile primite de la Netfirms. Acolo se afla parola pt a putea edita pagina de web
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
Kitty spune:
Astazi Rodica si Bella pleaca din Tirgu Mures inapoi in Bucuresti. I s-a pus la dispozitie o ambulanta, dar nu stiu alte amanunte, azi nu am vorbit decat putin la telefon. Rodica avea nevoie de un termos pentru mancarea micutei pe drum. A rezolvat si problema asta cum stie ea sa le rezolve pe toate , mai ales cand e vorba de Bella! Poate cand o sa aiba timp o sa povesteasca aici cat s-a zbatut pentru ca fetitei sa-i fie un pic mai bine!
O sa stea in continuare in spital pt. ca micuta are nevoie de conditii speciale.
Asteptam vesti cand se intoarce Gabi!
RIARA spune:
Abia astept sa aud vesti...bune,daca se poate.Am stat zilele astea cu sufletul la gura Gabi,fetele din Japonia incet incet ma contacteaza,incerc sa punem la gramada in septembrie,este OK?Asteptam vesti.Rodica curaj in continuare,sa va ajute Dumnezeu,noi va sintem aproape si va ajutam cu ce ne sta in putiinta.
cris1iana spune:
m-ati emotionat f mult, ma bucur enorm ca exista oameni ca voi, toti care ajutati cu sufletul deschis
Gabi, promit ca daca organizezi un concert vin cu tot cartierul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
multa sanatate Bellei, bafta multa in Belgia, tin pumnii stransi !!!!!!
Doamne ajuta!!!