Sa-mi arunc copilul sau nu? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

bUNA,
SUNT ISTERICA..AM SCRIS TOTUL ODATA SI S-A STERS...
sunt inca la Bruxel, unde stau ca o tampita in aeroport ca au amanat zborul cu 8 ore din motive tehnice...
deci intai diagnosticul doctorului si cat costa...cu precizarea ca s-a oferit ca tot ce scriu eu acum, sa imi trimita el ca nota oficiala...

BELA NU ARE NEVOIE DE TRANSPLANT, TREBUIE DOAR OPERATA!!!
mI-A SPUS CEEA CE AU ZIS SI DOCTORII ROMANAI CARE MAI TARZIU S-AU RAZGANDIT..ADICA
URGENT OPERATIA DE BANDING
COSTA INTRE 5 000 EURO- 10 000 EURO
LA 18 LUNI PRE FONTAN
COSTA CAM 10 000 EURO
LA 3 ANI OPERATIA FONTAN
COSTA CAM 10 000 EURO

Ma bucur teribil ca are sanse...doctorul preconizeaza ca sansele Bellei la viata sunt de 95%...va vine sa credeti? l-am pupat efectiv de bucurie..
Ma bucur de asemenea ca nu trebuiesc adusi toti cei aproape 30 000 euro acum..deci noi trebuie sa strangem urgent 10 000 euro..va rog sa ma iertati ca zic noi, dar eu singura nu am acesti bani...a spus ca trebuie urgent operata de banding, ori altfel ne chinuim degeaba...off ce sa mai zic...o sa va pun pe site ul care il face Lucia scrisoarea care urmeaza sa o primesc de la doctor...efectiv dansam pe strada de fericire, va dati seama, copilul asta este un copil norocos...Doamne ce bine...
Acum dupa cum a zis si kitty , rodica este cu Bella acasa, din pacate nu mai pot sa le vad azi, asha cum planuisem...
stai ca mai fac un subiect

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Lucia, nu am cum sa verific de aici ca astia nu au yahoo la internet unde sunt, o voi face de acasa.
daca nu primesti nimic forwarded de la mine, inseamna ca nu am primit nimik...
off topic
am cunoscut familia Hogas, sunt niste oameni deosebiti, iar curajul si optimismul nebun de care da gabi hogas dovada, le va salva baiatul...sunt ambii parinti de un devotament incredibil, si sunt super oameni..M a ajutata tare mult Gabriela hogas sa fixam o ora la doctor, si a mers si cu mine ppana acolo...Fiul lor are insa mare nevoie de transplant...
acum, revenind la Bella, nu-i asha ca rasuflam cu totii mai ushurati? Doamne Dumnezeule ce veste incredibila...
problema este insa, ca trebuie sa strangem ce 10 000 euro pentru operatia urgenta...trebuie sa facem cumva sa ii avem intr o luna cumva...
o sa incep de maine sa dau telefoane, sa ma rog de lume, vedem cum facem...
or sa aiba nevoie de bani sisa stea aici, ca le tine in spital pentru 3 -4 zile de la operatie, si apoi le muta probabil la o pensiune de aici unde vor trebui sa plateasca...si mancare si de toate..poate aveti idei ce si cum sa facem...
eu acum va las, revin cu vesti maine de la birou, ca mi e foame, si ne a dat Tarom bonuri de masa daca tot s-au defectat..si apoi vine Gabriela la o cafea sa imi tina de urat..
va sarut pe toti si multumiti-i lui Dumnezeu la culcare ca a fost alaturi de noi...
milioane de pupici sunt cea mai fericita..

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Asta e o veste buna , Gabriela .Sunt sigura ca se vor strange acesti bani la timp .Chiar ca e norocoasa micutza !

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Gabi, vestile sunt extraordinare, micuta Bella vrea sa traiasca si sa-i ofere bucurii familiei ce o doreste ca fica.

Am lucrta la pagina de web. Deocamdata este numai in engleza pentru ca numai acea versiune am gasit-o. Cine are timp sa traduca poate sa-mi trimita traducerea prin mail la: lucia_csoma(around)yahoo.com

Am nevoie de documentele Bellei, documentele ce le-am primit de la Motanik sunt pentru aparatul de care are nevoie spitalul din Bucuresti.
O sa-ti preadau stafeta cand pagina Bellei nu va mai avea mult de lucru.

Aceasta este versiune bruta a paginii de web. Daca ai ceva adaugari, te rog sa ne spui.
http://bella.netfirms.com/index.htm

La sectiunea "News" ar fi super daca ai putea sa-mi zici cele mai importante date ale Bellei, cand a fost diagnosticata, etc...
vezi: http://sabinac.netfirms.com/noutati.htm

Te rog sa-mi trimiti totul in doua limbi si sa faci modificarea textului cu noile vesti bune.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Am gasit ceva documente prin pozele tale, dar sunt cam mici si e greu de citit, le pun pe acestea, dar te rog sa-mi trimiti prin mail unele cu o rezolutie mai mare.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabri, nu se puteau vesti mai bune! Nici nu stii cat ma bucur. Exista un Dumnezeu! Am stat cu sufletul la gura sa se faca luni sa pot citi ceva vesti despre Bruxelles.

Te pup, curajoaso

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Of, Gabri, in sfarsit vesti bune! Exista un Dumnezeu acolo sus! Am asteptat cu sufletul la gura sa se faca luni, sa pot citi vesti de la Bruxelles. Nu pot sa iti descriu cat ma bucur.

Te pup, curajoaso

Mergi la inceput

Lucia, incerc sa le traduc eu pana dimineata. E tarziu?
Sper sa apara mesajul, pentru ca am mai scris doua si de jumatate de ora nu a aparut nimic.

Mergi la inceput

lucia, vad ca ne vin numai vesti bune....deci, ca sa punem lucrurile cap la cap...eu iti voi da versiunea dar ca si in cazul site ului, le am doar in engleza....si de asemenea, zilele astea voi adauga si scrisoarea oficiala de la St. LUC....am ramas muta de uimire...sunt extrem de profeionalisti si fac tot ce pot sa ajute...
au spus foarte clar ca tot ce depaseste sumele mentionate de el, ..deci se referea la eventuale complicatii sau mai stiu eu ce, toate aceste extra cheltuieli vor fi sponsorizate de catre fundatia cu care lucreaza spitalul..
Trebuie sa recunosc ca a fost impresionat de faptul ca ma agitam pentru un orfan, cat si de faptul ca m-am comportat la randul meu asha cum trebuie, discutand la nivel profesional si nicidecum cerand ajutor...a contat tare mult..
A spus ca dupa externare va trebui sa mai stea in Bruxel o perioada pentru a i se urmari evolutia Bellei, si i-am spus ca totusi 700 euro pe luna chirie la pensiunea spitalului este enorm pentru Rodica. S-a oferit sa vorbeasca cu niste FOSTER families , sa vada daca suntem acceptate acolo..mama si fiica. Astfel ar plati doar mancarea care by the way este exorbitant de scumpa..o painica 1.5 euroiar o sticla de apa plata la 0,5 m-a costat 2.90 euro. E super scump, asha ca macar cu chiria sa facem ceva...
oricum, eu ma apuc acum de scrisoarea de cerere de fonduri si apoi o voi posta pe mail..o sa o fac in engleza, romana , italiana...
Lucia, slippers ana a tradus deja pagina de site...dar eu sugerez sa fie neaparat si in engleza...o sa iti trimit si analizele in engleza pe care te rog mult sa le adaugi si apoi scrisoarea..
Adi, sotul Rodicai, l-am rugat sa deschida 3 conturi noi la o singura adresa, pe numele lui, la BRD sau la BCR...apoi sa o adaugam.
Trebuie facut totul ca la carte si apoi sa strangem cat mai repede banii..avem cam maxim pana la inceput octombrie sa facem rost.
o sa scriu la Tarom sa luam bilete cu sponsorizare..si apropo, Rodica si Bela se afla acum la institutul mama si copilul, si va pupa pe toti-toate cu mii si mii de multumiri...
hai ca ma pun pe treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu nu am mi intrat pe aici de ceva zile, de fapt am mai apucat sa citesc franturi dar timpul meu liber nu mai e cum era candva si oricat mi-as dori nu mai am cand sa ma ocup ca inainte...

Nici mama nu a trimis bani Rodicai pt ca dupa mare a cam ramas in pana dar trebuie sa ii trimit eu la sfarsitul lunii si atunci va depune cu siguranta...daca intre timp nu gasim o varianta sa strangem, noi cele din afara Ro, tot la pliculet. Dar nu prin mine pt ca noi am pierdut soferul de tir prin care trimiteam pachete acasa si prin altul deocamdata nu...

Suma nu este foarte mare si eu sper sa se poata strange repede. Vreau si eu scrisoarea prin mail sa o dau mai departe.

Ma bucur ca nu e nevoie de transplant si am siguranta ca va iesi bine. Dumnezeu sa o ajute pe micuta sa reziste si pe noi sa strangem banii. Sa ofera cineva la pliculet?

Haideti sa ajutam impreuna, stiu ca se poate. Sunt si eu aici. Pash, chiar daca scriu mai rar acum, sunt alaturi de voi.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput