Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza_1978 spune:
Bibyrox iti multumesc pentru sfat, din pozele tale am vazut ca arata bine restaurantul pe care mi l-ai recomandat. Ma voi duce si acolo sa vad caci mai avem de cercetat pana sa luam decizia finala. Eu mi-am dorit, dupa ce am fost la o nunta acolo, sa facem la Clubul Diplomatilor dar din cate am citit pe aici se pare ca e ff scump, dar tot o sa ma duc sa ma conving, macar sa-mi iasa din cap.
ucucuca spune:
fetelor unde este YACHT CLUB? am auzit numai de bine de el, dar habar nu am unde e. stiti cat e meniul pentru o nunta? incap 100 persoane si sa mai fie si loc suficient de dans?
radu26 spune:
Intreaba de floricika, ea are nunta acolo saptamana viitoare. Daca nu iti zice ea cum a fost, iti zic eu dupa. Glumesc, sigur ca o sa iti spuna cum a fost ca doar odata isi face nunta...
Florentina G spune:
Salutare!
Cine a auzit de Clubul Vogue? Stiu cum arata, am fost placut impresionata si de personal insa as vrea sa aud si alte pareri... Am stabilit deja data nuntii, am dat si avansul la restaurant, mi-a fost recomandat de o agentie de nunti si sunt curioasa sa aflu mai multe detalii!
Multam' mult!
Tina si Maya
pozele noastre
ucucuca spune:
quote:
Originally posted by radu26
Intreaba de floricika, ea are nunta acolo saptamana viitoare. Daca nu iti zice ea cum a fost, iti zic eu dupa. Glumesc, sigur ca o sa iti spuna cum a fost ca doar odata isi face nunta...
ucucuca spune:
quote:
Originally posted by radu26
deci ce sa inteleg din acest ITI SPUNE EA DUPA??
e dragut sau nu? eu am fost in weekend si am vazut locatia si mi-a placut foarte mult. pana acolo nu e drumul prea frumos, dar toata terasa aia PLINA de flori compenseaza orice.
deci, merit aefortul sau nu? cat a fost meniul, cum a fost servirea? v-au inselat?
mercimac spune:
Salutare,
Am tot citit mesajele voastre despre tot felul de restaurante pentru nunta. are cineva vreo parere despre rest Cocosul Rosu?
radu26 spune:
Iti spune dupa pentru ca deocamdata nu are ce, decat ce ai vazut si tu. Dupa va avea impresiile calde de la fata locului. Si actuale.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by mercimac
Salutare,
Am tot citit mesajele voastre despre tot felul de restaurante pentru nunta. are cineva vreo parere despre rest Cocosul Rosu?
Uita-te in Top !
Si uite ce am salvat eu despre Cocos, dar nu mai stiu a cui este postarea. Oricum, eu voi merge zilele astea pe acolo, sa arunc un ochi...
COCOSUL ROSU
str. Margelelor, Bucuresti
EXTRAORDINAR!
E situat in Militari, str. Margelelor. Noi am facut nunta acolo pe 25.10.2003. Pret meniu 17euro, include sampanie si piscoturi la intimpinare, aperitiv rece (babic, cascaval, muschiulet, pastrama, rosii, ardei, castraveti, masline, branza), gustare calda ( peste sau ficatei + ciuperci la gratar + crochete de pui + cascaval pane), sarmale cu mamaliga si ardei (BUNE!!!), friptura cu garnitura si salata la alegere (IMENSA!!!), 1l de suc si 1l de apa de persoana si cafea la discretie.
Foarte curat, toalete extra si parfumate , serviciul ireprosabil (adica nu faci munte in scrumiera si nici nu stai cu paharul gol).
Muzica:vi-l recomand din suflet pe d-nul Dariel, DJ-ul de acolo.
100$ dar merita banii! Stie exact ce sa puna si cand si are circa 1000 000 de titluri.De la disco la lautareasca. Absolut tot ce vrei.
Restaurantul are 3 saloane: 120 p, 80p si 50p, fiecare cu terasa separat, aer conditionat si tot tacamul.
NASPA: cutitele de friptura nu prea taie dar nici nu prea ai nevoie de ele!!!!!!
Patronul, d-nul LIVIU e un baiat de nota 100!
IMPORTANT: indiferent de ce salon rezervi PLATESTI doar pentru numarul de persoane care i-ti vin, nimic in plus.
BAFTA si petrecere frumoasa!!!!!!
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by mercimac
Salutare,
Si uite ce am salvat eu despre Cocos, dar nu mai stiu a cui este postarea. Oricum, eu voi merge zilele astea pe acolo, sa arunc un ochi...
Raza de soare
Restaurantul "La cocosu'rosu" se afla in zona Apusului (Militari) si este superb. Am fost supermultumiti de locatie, de mancare, de servire si, nu in ultimul rand, de pret.
Restaurantul are o gradina superba, parter si doua etaje, de dimensiuni diferite. Noi am facut botezul in Salonul Rosu (la mansarda) de unde puteam iesi intr-o terasa f.f. mare. Acolo s-au jucat copilasii care au venit cu parintii. Vreau sa precizez ca tot restaurantul a fost renovat de curand si arata f. bine.
La un meniu care a inclus: aperitiv, file de salau cu cartofi natur, friptura (ceafa de porc si piept de pui) la gratar cu cartofi prajiti si salata de varza, apa minerala (nelimitat), doua cafele (jacobs), suc (cola si fanta cate 1l de persoana), amenajarea salii cu baloane, servetele (albastre) am platit 13 euro. Am adus noi toata bautura, tortul, alune, fructe.
Muzica: am angajat DJ-ul restaurantului si ne-a costat 2,5 milioane (de la ora 15 la 1 noaptea), iar muzica a fost mai mult decat extraordinara.
La toate astea s-au adaugat 2 milioane pt. chelneri si sala, dar am fost f.f. multumiti de servire: chelneri tineri (17-18 ani), cu mult bun simt si f. atenti la tot ce tr. facut.
In concluzie recomand tututor acest restaurant la care noi vom reveni cu mare placere.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...