Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

multam fain erika
de chelneri nu eram sigura...
spatiul imi convine de minune...tocmai ca e compartimentat asa si nu seamana cu o hala...sper sa nu ajungem in crama tocmai noi
mi s-a parut cam mult meniul ...este 40 euro dar din ce am citit pe la fete pe aici cam asa e in multe parti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

cu placere piggy.

daca mai este acelasi sef de sala , sigur va fi ok. eventual poti intreba de cand lucreaza acolo si daca are peste 2 ani, sigur e el. eu nu stiu cum se numeste dar parca avea mustata.

nu cred ca e mult meniul, acum vreo 2 ani era cam 26 -29 euro , fara bautura. apropos, tortul aera super bun - de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Am o mare rugaminte la voi, ajutati o miresica disperata cu sfaturile voastre. A fost cineva la vreun eveniment la Casa Oamenilor de Stiinta? As vrea sa aflu amanunte legate de servire, mancare etc. Mie mi-a placut tare mult cum arata dar nici un cunoscut nu a stiut sa-mi spuna nimic legat de acest local. Ajutooooor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Iubita ce vrei sa stii anume? Cunosc locul ca pe buzunarul meu ca sa zic asa

quote:
Originally posted by madutza_1978

Am o mare rugaminte la voi, ajutati o miresica disperata cu sfaturile voastre. A fost cineva la vreun eveniment la Casa Oamenilor de Stiinta? As vrea sa aflu amanunte legate de servire, mancare etc. Mie mi-a placut tare mult cum arata dar nici un cunoscut nu a stiut sa-mi spuna nimic legat de acest local. Ajutooooor!!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

As vrea sa stiu cum e servirea si daca mancarea e buna, preturile sunt cat de cat rezonabile din ce am vazut noi, ne-au prezentat 4 tipuri de meniu fff interesante. Iti multumesc pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am fost la 2 nunti la Casa Oamenilor de Stiinta (COS, cum i se spune).

Una in sala de jos, la subsol, prin 2000. Nasol de tot. In principal a fost problema servirii, pt ca la 12 noaptea ne-au bagat tortul pe git si ne zoreau de mama focului sa plecam, ca ei nu sunt platiti decit pina la 12. Si mireasa, o buna prietena, mi-a spus ca aranjasera cu chelnerii sa stea cit e cazul ... probabil n-au fost multumiti. Plus muzica, pe care au zis ca o aduc ei, pt ca nunta a fost organizata in mare graba, si au adus un mosulet care a pus o muzica imposibila.

A doua nunta, in salonul de sus, pt care cereau chirie 300 euro, in 2003. Atmosfera de lux, preturi pe masura, bacsisuri grase ... In rest, servire ireprosabila.

Am impresia ca depinde foarte mult de "buzunarul" clientilor, daca te miros cu bani sunt super politicosi si iti recomanda salonul de lux, daca insa vrei sa vezi salonul de jos, te trateaza ca pe ruda saraca ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Salonul de sus ne-a placut si noua si intr-adevar chiria e de 300. Probebil din cauza asta au fost draguti cu noi caci noi ne-am pronuntat clar pt. salonul de sus. Daca serviciul e ok si mancarea buna atunci merita. Iti multumesc de informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Asa cum spune si boghi merita dar...la salonul de sus. Servirea este foarte buna, mancarea asemenea, au posibilitatea unui meniu mai variat, spatiu suficient, iar vara poti face primirea pe terasa din spate. Mie mi se pare ca are asa un aer boem si taare romantic.

quote:

Salonul de sus ne-a placut si noua si intr-adevar chiria e de 300. Probebil din cauza asta au fost draguti cu noi caci noi ne-am pronuntat clar pt. salonul de sus. Daca serviciul e ok si mancarea buna atunci merita. Iti multumesc de informatii

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:

Si noi am vrut sa facem nunta acolo la COS sus.Chiar am dat avansul insa ne-am razgandit pt ca seful de sala de acolo e un scarbos!Si ne-am dus si cu relatii.Am scapat de chirie insa tot am renuntat.Si, in plus, sunt separeuri ceea ce la o nunta nu prea e recomandabil!
Noi am ales in final rest.Floreasca 2-ApaNova.Super ok , mancare buna si multa iar servirea la fel.Dna Emma de acolo e super de treaba si grijulie!

vezi poze aici!
Va pup!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Madutza iti recomand Restaurantul Casa Ardeleneasca (str.Sofia nr.1, vis-a-vis de Statuia Aviatorilor)! As putea spune ca se aseamana foarte mult cu COS, la fel de elegant si romantic, doar ca nu este asa de scump si nici nu platesti chirie. Cel mai bine mergi si vezi!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput