Comentarii despre restaurante (2)
Pentru cei interesati de discutia precedenta: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26750" target="_blank">Comentarii despre restaurante
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Raspunsuri
dilaural spune:
Fetelor ... frumoaselor...
am nevoie de un sfat. O prietena cauta in zona Titan-Balta Alba un restaurant dragutz pentru aprox. 40 de pers pentru o cununie civila!!!
Hai veniti cu ideile geniale...
Pup
Dilaural
niste chestii...
krelia spune:
Din ce-mi aduc aminte....
- Taverna La Butoaie - bd. Liviu Rebreanu, langa magazin Titan (desi nu cred ca se preteaza pt o nunta), rest. La Tramvai - Campia Libertatii colt cu Liviu Rebreanu, rest. Yesterday - bd. Liviu Rebreanu (care am inteles ca nu-i prea recomandat), vis-a-vis de statia de metrou Titan, rest. Condor (fostul Segarcea), mai e terasa/rest. L'Incontro (pe langa Billa), dar nu stiu daca accepta nunta pt 40 de persoane, apoi, prin zona Mega-image-ului (pana-n prima intersectie semaforizata), mai este un restaurant, Alba se numeste, dar...e departe de a fi dragut...banuiesc ca are preturi medii spre mici si accesibilie unui buget super restrans...caci, de cand s-a deschis sezonul, nu-i sambata fara o nunta, acolo.
-ah, si mai stiu un restaurant dragutz, (interior - portocaliu cu albastru), renovat vara trecuta, rest. Minis, de la Piata Minis, Aleea Barajul Sadului nr. 9 (Complex Comercial Minis), iar capacitatea terasei este de 50 de locuri (la fix!)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dilaural spune:
Krelia... saru-manutzele...!!!
Cam astea le stiam si eu dar am zis sa intreb ca poate lumea care sta in zona stie mai bine avand in vedere ca eu vin p-acolo numai in vizita la socri de vineri seara pana luni dimineata...
Dar parca mai erau 2 undeva in marginea parcului IOR (cu lemn asa...). Pe partea opusa fata de Yesterday. Stii despre ce vorbesc?
Mercic
Dilaural
niste chestii...
krelia spune:
Hihihi , si tu prin zona asta, tot in vizita la socrii? ..si io!
Hm, cu lemn asa...stiu ca e biserica din parc, iar pe partea opusa, tot cu lemn asa, este terasa la butoaie, cea de langa magazinul Titan.
Ah, si parca mai e un restaurant pe langa sectia 13 de politie, sau prin zona respectiva....si altul pe partea opusa, tot cu terasa, anca parca-i zice, este pana in benzinaria luck oil de la ozana...daca stii....
.......
mi-am adus aminte, mai e brown sugar, da-i ditamai terasa....inauntru nu am fost sa vaz cum e si parca...langa ea mai e o alta terasa-restaurant, ceva cu lemn
26 august 2006
dilaural spune:
Mdaaa... noi suntem ca tziganii cu cortu'...
In timpul saptamanii stam la mine ca suntem mai aproape de centru si de servicii si in w/e mergem la socri ca acolo suntem rasfatati...hehe!
Da da da... de alea spuneam... BrownSugar si inca unu'...
Nu stiu precis ce vrea fata asta sa faca, dar zicea ca vrea pentru cununia civila... Eu i-am facut listutza si se hotaraste ea...
Merci mult inca o data!
Dilaural
niste chestii...
ratusca1977 spune:
Aproape de Brown Sugar e Casa Rustica, din lemn. Am fost si noi acolo cand cautam restaurant dar nu mi-a placut, mirosea urat lemnul ala si am renuntat la idee.
Eu fac nunta la Yesterday, nu stiu de ce a zis Krelia ca nu e prea recomandat, noua ne-a placut. E mancare buna, multa, tacamul la nunta e 40 euro si include totul.
http://compage.totalnet.ro/edy/
krelia spune:
Asa, ratusca, exact! Casa Rustica se cheama!!
Scumpa, si mie imi place restaurantul, spuneam chestiile astea doar din ce am citit, la top restaurante..., vorbeau 2 miresici, tot de 2005, despre el, si chiar cu tine, uite:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21227&whichpage=8
si de aici, am ramas probabil cu un scepticism...repet, nu e o parere personala, de afara, arata super dragut, inauntru nu cunosc....sper sa nu te supi pe mine ca am facut remarca aceea....
26 august 2006
ratusca1977 spune:
Krelia nu m-am suparat, stai linistita.
Stiu si de discutia celor 2 miresici, fiecare cu parerea ei, dupa cum le-am zis si lor atunci nu cred ca exista restaurant unde sa nu fie mici scapari. Eu cred ca va fi bine, va voi povesti dupa.
http://compage.totalnet.ro/edy/
roxygeo spune:
Multam pentru recomandare cu restaurantul Burebista - da` am auzit ca e cam scump...
Asa ca insist - Bagati-ma si pe mine in seama
Recomandati-mi si mie un restaurant - de preferat cu muzica/loc de dans, pentru ziua mea, a mamei, a soramii si a soacrei. Parintii ar prefera ceva cu specific romanesc, dar nu e obligatoriu. Noi am fi cam 20 de persoane.
HELP
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Multam pentru recomandare cu restaurantul Burebista - da` am auzit ca e cam scump...
Asa ca insist - Bagati-ma si pe mine in seama
Recomandati-mi si mie un restaurant - de preferat cu muzica/loc de dans, pentru ziua mea, a mamei, a soramii si a soacrei. Parintii ar prefera ceva cu specific romanesc, dar nu e obligatoriu. Noi am fi cam 20 de persoane.
HELP
http://community.webshots.com/user/roxygeo
mie imi place cafe de la joie, e pe la universitate si e cu specific fratuzesc, insa pana saptamana viitoare au concediu.
Altul care imi place este Chelsea, asta e la romana, vis a vis de Ambasada Angliei.
Cu specific romanesc si preturi mici este Casa Gorjana, insa nu stiu daca nu cumva au nunti in week-end.
Pisu_Miau