Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mai sus am postat mesajele facute pe forum de alte mirese...
Am fost aseara in vizionari de restaurante, iar realitatea este cu totul alta.
Cocosul rosu – din Militari, Apusului, 3 saloane, 95% rustic, inghesuite, cu intrari exact in mijlocul saloanelor, cu stalpi de sustinere din lemn. Doar unul dintre saloane are terasa lui, in rest, mai sunt 2 terase, fara legatura cu saloanele din interior. Da impresia de imbacsit si inghesuit.
Pt 2006 se discuta din octombrie incolo, meniul pt 2005 costa 23 euro, este clasic, fara bautura. Cel care a « binevoit « sa ne ofere aceasta pretioasa informatie, nu a stat mai mult de 1 minut cu noi. Nu cred ca era grabit, ca erau doar 3 mese ocupate si ospatarii stateau la o barfa mica.

La castani, de pe Sos. Viilor, intrare draguta, terasa mai bine aranjata decat interiorul. Salonul este rustic, cu fete de masa elegante, alb-rosii ( daca e rustic, de ce nu au totul rustic ? ), cu sticle de vin si de Cola golite de continut, asezate pe pervaz, cu un acvariu aproape de locul unde ar fi masa mirilor ( oare pestii aia cum suporta zgomotul la nunti ? )… S-a oferit o tanti sa cheme pe cineva sa ne dea detalii… dar… am asteptat 10 minute sa ne bage cineva in seama… apoi am plecat. Am observat insa ca pe terasa erau cativa « colorati « , la un suc…

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Noi am avut nunta la Club Floreasca, fostul Polo Club.
Va recomand din inima acest restaurant. Mancarea a fost exceptionala, toata lumea a laudat-o, cat despre ospatari sa nu aveti nici o grija. Au fost foarte corecti, mai mult decat corecti. Au socotit exact ceea ce s-a consumat.
Problema este ca ei nu mai iau nunti pt la anul pt ca vor sa il renoveze. Oricum merita sa faci acolo botezuri, nunti sau orice alt fel de petrecere.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna ziua tuturor!

Eu am nunta la anul in iunie si sunt si eu in cautare de restaurante, asadar sunt in masura sa ofer detalii actualizate si precise despre restaurantele pe unde am fost.

Asadar, pentru nunti mici si cochete va recomand:

Rest. Coquette - Intr. Spatarului nr. 4 (din Carol I, se face Str. Spatarului la stanga cum mergi inspre Mosilor dar de-acolo cauti pe dreapta Intr. Spatarului)
Este un restarant - casa, pe doua nivele unde incap la parter 50 persoane si sus alte 20. E destul de ingesuit, dar nemaipomenit de cochet si cu gust aranjat pe un fond galben atat peretii cat si perdelele si husele meselor. Doamna de acolo nea-u spus ca nu sunt prea cautati ca nu sunt incapatori, de aceea au si preturi mai mici ca in alte locuri. Meniul era cam 900-950 mii si cuprindea cele 4 feluri traditionale, dar avea o mare varietate din fiecare fel incat iti era foarte simplu sa alegi ce-ti place! Se poate inchiria din noiembrie pt. la anul.

Restaurant Casa Select - de pe Mihai Eminescu se face dreapta pe Str.Drobeta 23
O ambianta superba, e nou deschis, dar tot pe doua nivele si o capacitate destul de mica: 50 locuri, cu ring de dans jos. Meniu : 1.000.000 - 4 feluri, cu bautura ta, tortul tau, rontaieli, etc.
Este totul intr-o culoare de mov, cu valuri de organzain nuante de bleumarin cu mov pe tavan si pe balustrada scarilor. Va spun, pt. un restaurant nou arata super, unde mai pui ca nici nu ai nevoie de aranjamente la mese. Patronul de acolo este un om foarte glumet si dispus la negocieri, foarte amabil si tanar. Se paote inchiria din Noiembrie pentru la anul.

Restaurant - Pub Phillipe - Str.C.A.Rosetti
Este un restaurant mai incapator decat cele de mai sus, are o capacitate de 60 locuri cum intri si mai are o crama jos de 40 locuri. Este renovat de curand si are un aer foarte elegant datorita aplicelor de pe perete si a perdelelor de o culoare galben-orange. Patronul de acolo e un tip tare simpatic si lasa de la el foarte mult numai sa-i fie bine clientului. Un meniu aici ajunge pe la 1 mil. doar mancarea fara bautura ta, tort si rontaieli.
Se poate inchiria oricand pentru la anul.

Cam astea sunt cele mici, voi reveni cu cele mari in curand!

Ce stiti de rest. Marul de Aur din Calea Victoriei? Eu acolo vreau sa fac nunta si vreau sa stiu mai multe detalii. A fost cineva la vreo nunta sau a mancat acolo? Ca prima impresie mi se pare OK, dar...suflii si-n iaurt cand e vorba de nunta!

Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Eu sunt noua pe aicisi am nevoie de putin ajutor. Nunta este la anul si nu reusesc sa gasesc un restaurant pe gustul meu. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Mi-au fost de folos discutiile anterioare pt ca am taiat de pe lista multe restaurante care nu se potriveau cu ce vreau eu si am salvat si o groaza de timp. Problema e ca tot tai dar nu adaug nimic!
Restaurantul ar trebui sa aiba o capacitate de 120 pers si vreau sa fie o singura incapere, fara separeuri, fara mese pe dupa colturi, fara holuri si holisoare intre mese. O sala mare, aerisita, patrata, dreptunghiulara sau rotunda(nu conteaza) dar in care toata lumea sa se vada cu toata lumea, sa vada mirii si sa aiba ringul de dans cumva in mijloc(iar ringul sa fie incapator). Problema este ca nu vreau ca restaurantul sa aiba aspect de cantina cu gresie pe jos si geamuri de acvariu, ci vreau sa fie decorat...deosebit...gen sala de bal.Am vazut sala de la Cercul Militar si este exact asa cum mi-ar placea, genul acela de sala mare, aerisita iar stilul-nu mai discutam- dar nu pot face acolo pt ca nunta este prea mica pt sala lor si n-or sa fie de acord sau or sa ma puna sa mai platesc inca o nunta ceea ce nu intra in discutie(au spus ca au capacitate de 300 locuri). Prin urmare, daca stie cineva, a fost sau a auzit de o astfel de sala as aprecia foarte mult ajutorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Salutare!

Cine a auzit de Clubul Vogue? Stiu cum arata, am fost placut impresionata si de personal insa as vrea sa aud si alte pareri... Am stabilit deja data nuntii, am dat si avansul la restaurant, mi-a fost recomandat de o agentie de nunti si sunt curioasa sa aflu mai multe detalii!

Multam' mult!

Tina si Maya
pozele noastre

Anul trecut, in octombrie, am fost acolo la o nunta. Am fost foarte incantata. Servirea buna, mancarea foarte buna. Am inteles de la mireasa (care mi-e colega) ca toata nunta patronul a fost prezent si a stat cu ochii pe chelneri.
Desi s-a fumat la nunta, nu a fost fum, pentru ca aparatele de climatizare au facut fata.
Motivul pt. care eu nu am facut nunta la Club Vogue este ca nu are gradina, iar de la restaurant iesi direct in strada.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Eu sunt noua pe aicisi am nevoie de putin ajutor. Nunta este la anul si nu reusesc sa gasesc un restaurant pe gustul meu. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Mi-au fost de folos discutiile anterioare pt ca am taiat de pe lista multe restaurante care nu se potriveau cu ce vreau eu si am salvat si o groaza de timp. Problema e ca tot tai dar nu adaug nimic!
Restaurantul ar trebui sa aiba o capacitate de 120 pers si vreau sa fie o singura incapere, fara separeuri, fara mese pe dupa colturi, fara holuri si holisoare intre mese. O sala mare, aerisita, patrata, dreptunghiulara sau rotunda(nu conteaza) dar in care toata lumea sa se vada cu toata lumea, sa vada mirii si sa aiba ringul de dans cumva in mijloc(iar ringul sa fie incapator). Problema este ca nu vreau ca restaurantul sa aiba aspect de cantina cu gresie pe jos si geamuri de acvariu, ci vreau sa fie decorat...deosebit...gen sala de bal.Am vazut sala de la Cercul Militar si este exact asa cum mi-ar placea, genul acela de sala mare, aerisita iar stilul-nu mai discutam- dar nu pot face acolo pt ca nunta este prea mica pt sala lor si n-or sa fie de acord sau or sa ma puna sa mai platesc inca o nunta ceea ce nu intra in discutie(au spus ca au capacitate de 300 locuri). Prin urmare, daca stie cineva, a fost sau a auzit de o astfel de sala as aprecia foarte mult ajutorul.

salutare,
ai incercat la restaurantul Calypso din Agronomie? eu nu am fost acolo la nici o nunta dar am vazut o caseta de la nunta cuiva si mi-a placut foarte mult cum arata. am inteles ca au fost multumiti si de servire si mancare. poti pune o intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:

Buna,

Eu am avut nunta pe 23 iulie 2005 la Hotel Majestic - Sala I.L Caragiale. Are capacitate de max. 120 persoane si mai are o rezerva de 20 persoane. In pret intra si decoratiunile care sunt absolut superbe. Ti-l recomand cu caldura. Bafta.

Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

Salutare,
am o prietena care va avea nunta la anul si cauta un restaurant cochet cu o capacitate de maxim 70 de persoane. de preferinta sa fie pe langa berceni. daca stie cineva vre-un restaurant...ar fi mai simplu pentru ea ca recomandarile sa vina din partea cuiva care a fost la o nunta acolo...partea proasta este ca va fi nevoita sa caute singura restaurantul pentru ca iubitul ei e in strainatate si nu poate ajunge acum in romania. eu am avut nunta de curand si stiu ce inseamna sa treci prin stresul asta. din pacate nu o pot ajuta cu restaurantul la care am facut eu nunta pentru ca este prea mare pentru cati invitati are ea.
daca ma puteti ajuta cu un sfat...v-as fi recunoascatoare
pupici si multa bafta in pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Crisbar si Moira, va multumesc pt idei.
Moira, Majestic nu este cel de langa Odeon? Cel cu terasa(braserie) in fata? Sau mai este vreo sala si in alta parte? Nu de alta dar cel cu terasa mi s-a parut( de afara) prea ingust? Sau poate nu m-am uitat eu bine?
Mersi oricum, merg sa le vad pe amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:

Crisbar si Moira, va multumesc pt idei.
Moira, Majestic nu este cel de langa Odeon? Cel cu terasa(braserie) in fata? Sau mai este vreo sala si in alta parte? Nu de alta dar cel cu terasa mi s-a parut( de afara) prea ingust? Sau poate nu m-am uitat eu bine?
Mersi oricum, merg sa le vad pe amandoua.

Da, este cel de langa Teatrul Odeon, insa are trei saloane. Salonul in care am avut eu nunta este la etajul 1. In salonul despre care zici tu nu se tin nunti.Mai au doua saloane mai micute dar tot cochete.

Pupici si multa bafta!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph

Mergi la inceput