superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Buna fetele!!!
Gata,sunt acum aspiranta la titlul de mamica cu licentza!
Am terminat examenele,le-am luat cu brio si acum ma intorc la ce stiu mai bine: inseminari. Trebuia sa fac inseminare pe 18 iulie dar d-na dr.chiar atunci a plecat in concediu,asa ca am mai luat o luna de cyclo-proginova si astept sa vina rusii zilele astea(maine,poimaine).
N-am apucat sa vad ce ati mai scris( ca ati scris muuuuuuuult!)dar poate recuperez eu.
Va sarut si va urez sa aveti o vara minunata!
(Eu deja sunt f.f.bronzata)
Va pupic ,pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata! Mi-era dor de voi, asa ca am trecut sa va si sa citesc ce ati mai scris!
Veronici, felicitari pentru licenta! Acum speram sa treci mai des pe aici!
Cata, sa ai o vreme excelenta la mare si distractie placuta! sambata te urmez, ca si noi plecam! ai grija de tine si de bebita!
Bety, intr-adevar, frumoasa titulatura! si sper sa se adevereasca in curand!
Liliana, Teo, voi cum stati?
Eu sunt ziua 21, semne destul de proaste, am 2 cosuri de toata frumusetea, plus o pofta de mancare ceva de speriat... dar nu stiu de ce, sunt vesela! cred ca week-end-ul petrecut la aer curat mi-a facut bine.
Va pup pe TOATE!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Veronici, felicitari pentru licenta! Acum ca te-ai mai linistit poate noua inseminare o sa fie cu noroc la bb. Asteptam in continuare vesti de la tine.
Amely, eu abia sunt in ziua 20 si astept sa vina odata rushii sa ajung din nou la dr sa ma apuc de treaba. Nu am nici un simptom mai ciudat, nu ma dor sanii deloc, ma mai doare din cand in cand burta dar nesemnificativ in rest nimic. Am renuntat la monitorizat temperaturi pentru ca in fiecare dimineata uitam de termometru, asa ca astept linistita invazia rosie. Concediu placut si mult soare. Si eu o sa plec de vineri la mare dar doar pentru we (sper sa nu ma napadeasca CM atunci, dar nu-i mare bai ca eu oricum stateam numai sub umbrela cu o carte intr-o mana si o bere in cealalta).
Bety, ma rog pentru tine sa treci in tabara mamicilor. Tare as vrea sa o prinzi pe Indy din urma.
TEo, Indy, Cata, musete, deca (pe unde esti?), mady, Crocus, Ancuta, aileene si toate fetele cate o si un pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by MRL
... Si eu o sa plec de vineri la mare dar doar pentru we (sper sa nu ma napadeasca CM atunci, dar nu-i mare bai ca eu oricum stateam numai sub umbrela cu o carte intr-o mana si o bere in cealalta).

...ba pe mine chiar au sa ma napadeasca rusii, chiar a doua zi, cum ajung......ufff, da' eu anticonceptionale NU IAU! mai bine mor de pofta sa fac o baie in mare, decat sa imi dau CM peste cap. Fetelor, alte solutii mai stiti? Cre' ca o sa apelez la OB, n-am incotro...oare cu OB pot face baie? ca mie imi pace asa de muuult baita, ca sunt zodie de apaaaa...

(daca moderatorii vor scoate mesajul asta, pe cuvant ca nu ma supar, ca risc sa va "inec" pe toate )

Asta e, vorba ta, Liliana, se poate si sub umbreluta, cu o berica/cola la gheata...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Eu am Rh negativ, sotul Rh pozitiv. Asta e. Am mai citit, am mai auzit si alte exmple, am vorbit si cu Dr. si nu mai sunt asa disperata. Din luna a 4-a o sa fac niste analize si daca o sa fie nevoie o sa fac un tratament.
Nu-mi iese totusi din cap cum de am avut in doua randuri Rh pozitiv inainte de sarcina (la Medicover si la Cantacuzino), iar acum negativ, tot la Medicover si ultima oara la Victor Babes.
Bety, vino cu vesti... cum a fost la inseminare?

Va pe toate si va daruiesc .

Mergi la inceput

INDY, te rog eu nu iti face probleme degeaba sa nu faci rau la bb mic. Totul se rezolva fara stres. Nu te mai gandi la ce a fost, acum este important sa stai linistita, sa nu iti faci ganduri peste ganduri. Tu cum te simti? Poate ne spui si noua daca ai simtit ceva ianinte de a face testul pozitiv. Poate ca ai spus dar eu daca am fost plecata nu am fost pe faza. Va pupicesc dulce pe amandoi si stai calma.
Amely, tu nu mergi la mare doar pt we, o sa ai la dispozitie un concediu intreg, asa ca ai timp sa te si balacesti dupa ce trece invazia. Sper ca pe tine nu te tine prea mult. Asa ca in prima zi o sa stai , o sa bei sau si o sa folosesti dupa care cred ca poti iesi din si poti trece linistita la ob si . Concediu placut, mult soare si apa buna de scaldat
Pupaturi dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragelor, sunt aici, la raport!
Multumesc mult pentru ca v-ati gandit la mine si ca v-a placut titulatura! Zau, ca nu stiu ce m-as face fara voi. Teo, Cata, MRL, INDY, Roxee, Chi - cu mii de !
La inseminare...cum a fost...se fac inseminari pe banda...eu am fost a 4, sambata.
Urmatoarea zi, duminica, la 6.30 dimineata, dumnealui initial de 19 mm (cred ca crescuse intre timp) s-a spart cu "rezonanta" sa zic, ca m-a durut rau. Seara am cu placere (Dan pleaca pe 09.08 si o sa ne mai vedem peste aprox. 6 luni).
Culmea e - INDY - apropo de cei 3 mici foliculi, azi dimineata pe dreapta sigur s-a mai spart ceva pe acolo, ca am avut aceeasi durere ca pe stamga, iar acum am o jena acolo. Deci, azi vom cu spor, ca si in urmatoarele zile.
INDY - ma bucur ca te-ai lamurit cu dr, ca al meu fratelo a fost plecat si nu avea semnal la telefon prin partile pe unde s-a plimbat.
Veronici - bine ai revenit cu forte noi si sper, mai linistita acum, ca ai scapat de stresul examenelor...felicitari multe-multe!
Amely - eu am renuntat de mult la OB, la sfatul dr, dar anul acesta, cat am fost la mare si am prins tot CM acolo, am rezistat eroic sub umbrela cu un sort de plaja si apoi, in ultimile 2 zile, am apelat la OB...ca nu am avut ce face, vroiam si eu plaja normala si baie! Deci...pana la urma, cred ca vei apela la OB.
Cata - sa vorbesti cat mai mult cu bebelina...apropo...am reusit sa vad si eu pe National Geographic filmul "In pantecele mamei" si conteza mult de tot satrea de spirit a mamei, iar comunicarea cu bb se face din primele saptamani. Impresionant. E valabil si pentru tine, INDY.
Nu stiu ce am, dar luna asta am un optimism aparte! Habar n-am ce-i cu mine, ca doar Dan pleaca intr-o saptamana. Cred ca m-a batut prea mult soarele in cap, zilele astea!
Iubitele va -icesc mult pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

bety, ma bucur ca buna dispozitie este la ea acasa. Poate ca de data asta o prinzi pe Indy din urma si treci si tu in tabara mamicilor. Te pup dulce si astept numai vesti bune de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

MRL, eu stiind ca n-am avut nici un ovul (pentru ca nu s-a vazut) n-am mai fost atenta la semnele prevestitoare sarcinii. Asteptam sa-mi vina C.M., sa-mi treaca, si sa plec la mare. Abea cand nu mai venea am intrat in panica. De ce nu vine? Cand mi-a intarziat cu 3 zile (pentru mine este mult, deoarece puteai sa-ti potrivesti ceasul dupa ciclul meu), am inceput sa banui ca sunt insarcinata si am dat fuga la farmacie...
Tot ce-mi amintesc este ca exact in ziua in care trebuia sa-mi vina, am avut o pata maronie, a doua zi, mai deschisa la culoare, iar apoi...nimic. Si durerea de sani, care nu mi-a trecut nici acum (acesta este efectul cresterii progesteronului, necesar mentinerii sarcinii). Mi-a dat sa iau utrogestan, pentru ca eu aveam progesteronul sub limita minima.

Mergi la inceput

Indy, sarumana mult! Pupicei dulci!

Mergi la inceput