superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19 | Autor: thea_m

Link direct la acest mesaj

Bun venit aici tuturor aspirantelor la titlul de mamica, si moisici si cele care ne scriu si cele care ne citesc si ne sustin din umbra.
Sa speram ca vor fi cat mai multe burtici.
Pup toate fetele

Teodora

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Thea_M, spune-mi si mie, te rog, de ce s-a oprit sarcina din evolutie? Si la cate saptamani era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor prietena mea nu a facut azi ISA..s-ar putea luni! Va tin la curent..sa-mi tineti pumnii luni please ca merg la eco mrofologica!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo scumpa, sa fie cu noroc noul capitolas!
Tinem pumnii, Cata, abia astept sa ne povestesti cat de bine a fost! fata mea draga si bebita al ei!
Aileene, pentru tine un special!
Si pentru fiecare moisica sau burtica (si nu numai!) cate o parfumata, sa incepeti frumos week-endul!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Indy nu te speria. Cumnata mea a avea SAFL, era in 11 sapt. si, desi a facut trat. cu Fragmin(anticoagulant) injectabil in fiecare zi si Tromboass, tot s-a intamplat. Ea mai avea in antecedente o sarcina oprita in evolutie la 7 luni. Nu se stie exact care a fost cauza acum. Pot doar sa sper ca urmatoarea sarcina va fi fara probleme si va putea sa o duca pana la sfarsit.
Cata sa ne pui pozica cu bebelina ta cea grasunica.
Liliana, deschizand un nou capitol m-am gandit in special la tine, pentru ca tu esti cea mai aproape sa ne dai o veste buna. Sper sa o gasesc luni.
Amely si tu sa o urmezi pe Indy cat mai curand.
Va pup, aspirante, burtici si mamici si va doresc un sfarsit de sapt. placut

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Thea dragutica , multam fain de invitatie si sper sa fi avut din nou "mana buna" si gurita aurita , sa te auda Doamne Doamne si sa fie cum ai spus , cu , si multe mamicute in devenire ! Permite-mi sa te intreb si iarta-ma n-as vrea sa te ranesc (nu asta-i intentia mea) , dar tu spui de cumnata ta ca a pierdut o sarcina la 7 luni ??? Cum D-zeu nu s-a putut face nimic sa fi salvat puiutul acela ? Nu inteleg ! Aici exista sectiunea "marilor prematuri" unde multe mame vin la urgente pe la 20-25 saptamani de sarcina si e adevarat ca de multe ori nu se poate face nimic din cauza ca fatul e prea slabut si fara forte sau venele prea subtiri ca sa fie transfuzate , dar la varsta de 7 luni (31 sapt) se putea salva ! Infine imi pare tare rau de ea , imi dau seama ce trista trebuie sa fie ! Asta-i viata , de multe ori e prea crunta cu cei buni ! Va pup pe amandoua !
Indy matusica cea dulce si atentionata ! Bravo , nu te schimba niciodata , fii mereu ca o mama ptr nepoteii tai , care sigur te apreciaza f mult si ei la randul lor , toate iti vor fi rasplatite intr-o buna zi , uite ca rasplata ta este cu ochisori frumosi ca si dragostea ta fata de ei , vei deveni mamica in sfarsit ...!!! Nu-ti fa griji , tu du-te la dr si ia ce-ti prescrie si tine-te de trat ca bb sa se prinda bine de toooooot ! Pupici dulci lui Andrei si Ancutei , ce prenume frumoase , sa-ti traiasca si sa fii fericita alaturi de ei si tie unul ! Sa stii ca ma tot gandesc la "pilda" aceea cu omul acela batran...si cu pasii pe care-i vedea-n urma lui , care nu erau decat ai lui D-zeu...! F frumos !
Amely dragutica da-i bataie bine de tot week-end-ul asta da ? Nu scapa nici un graunte cat de mic , petrece tot timpul in compania sotiorului tau cel drag si ramaneti 3 zile pe norisorul vostru cel alb si pufos , fara sa va ganditi la altceva...! Restul lasati pe sapt viitoare ! Odihna , odihna si odihna ! Cool man ! Fa un pic de "yoga" ca nu strica !!! Si eu te puuuuuuuuup dulceeeeee de toooooot si astept vesti extraordinare , e musai sa o faci si tu lata de data asta , ia , du-te repede dupa Indy , ea te asteapta in caruta ei sa va duceti la gravidute si viitoare mamicute !
Cata in ce consta examenul morfologic ? Are ceva in legatura cu masurarea grosimii cefei fatului ? Mai pe explicit ptr detectarea unei malformatii de tipul trisomiei 21 ? Daca da , n-ai de ce sa te temi , esti tanara inca , problema nu se pune decat dupa varsta de 38 de ani , unde femeia trebuie sa faca o "amniosinteza" ca sa fie cat de sigura posibil ca nu exista nici un risc de acest gen . Iar daca in familie exista persoane cu probleme de acest fel , atunci bineinteles riscul exista , chiar daca el este destul de minim ! Tu n-ai de ce sa-ti faci ganduri in sensul asta , hai petrece un sfarsit de saptamana linistit , nu-l agita pe al mic sau a mica cu treburi din astea ! Pana la urma urmei , nu este vorba decat de o echografie nu-i asa ? Na hai ca-ti tin pumnii si ma gandesc la tine sa nu fii stresata si sa fie OKKKKK Te , ai grija de tine !
Pup toate fetele si va doresc un sfarsit de saptamana cum n-ati mai avut pana acuma , ca la carte !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre

Mergi la inceput

Da Aileene printre aletele masoara si ce ai zis tu...si multe altele...nu am antecedente in familie de vreun fel si stiu ca si virsta mea este ok..dar emotii de toate felurile tot sunt...o sa incerc sa imi pastrez calmul si luni sper sa fie totul bine...ma duc cu sotul sa cumpar caseta video pentru bebe si mergem la niste petreceri..Teo si restul fetelor..sigur ca daca o sa am o poza cu bebica o sa o pun..va pup!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Mergi la inceput

'Neata dragelor! De ce nu vad subiectul?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Aasaaaa, gata fetelor! acu' il vad! Facusem eu o "smecherie" si nu mai reuseam sa vizualizez subiectul...
Azi dimineata, z. 14-a, am mers la T. sa vizualizam foliculii, din pacate (nu stiu de ce!) nu a fost prea multumit: endo 8.5 mm, 1 folicul dreapta 18.4, inca nu ovulasem. S-a suparat un picut ca am prestat si aseara, desi el spusese NU, dar i-a trecut repede... m-a mai chemat miercuri dimineata sa vedem daca a facut poc!
Fetelor, eu niciodata nu am mai ovulat atat de tarziu... nu stiu ce sa cred... o fi de la BU sau Maca? acum nici nu mai stiu cand sa prestez, el mi-a zis sa nu mai facem, dar parca tot as mai presta marti seara (maine), vorba ta Aileene, sa nu scapam nimic!
Cata, ce noutati ai? cum a fost eco morfologica?
V-am pupacit pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Salut si eu cu mare drag moisistele mele!
N-am vesti. Totul este constant!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Amely si restul fetelor..prietena mea face maine ISA cu Matei...azi la T avea folicul de 24 mm si endometru tineti-va bine de 15 mm..a facut pregnyl si maine Doamne ajuta la o ISA reusita...eu ma duc diseara la 20:00 la Iosup...o sa scriu dupa..sper sa pot ca-mi merge rau netul..va pup si succes!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Mergi la inceput