superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Desi nu am nimic spectaculos de relatat, salut si eu cu drag toate moisistele si le asigur ca le urmaresc indeaprope!
Raluca,Indy, Deca, Chi, Marina, Cata, Thea, Liliana, Bety, Amely si toate celelalte...
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mai, mai ce devesti bune!!! Felicitari Catalina, Indy si Crocus!!!!

Fetelor mai intru si eu sa va salut si sa va urez succes!! Am vazut ca unele dintre voi v-ati mutat si catre alte ...zari. Eu cred ca faceti bine sa cautati, iar T era si pentru mine urmatoarea gara...

Apropo de prelucrarea spermei eu va recomand sa nu va mai stresati atat de tare si sa aveti incredere, ca ma indoiesc sincer ca as fi avut succes daca nu o prelucra bine. Eu am ramas de la primul IAS (pentru cine nu mai stie). Intre timp bebelu' meu are 7 luni si jumatate si ma tine in forma maxima... Asa ca n-am cum sa n-o apreciez pe AM fara de care puiul meu nu venea pe lume.

http://community.webshots.com/user/preoteasa1972

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ana Maria, ce bine ca ai trecut pe la noi sa ne mai dai curaj si optimism... ma bucur asa de mult pentru reusita ta (a voastra!) si speram sa te urmam si noi intr-o zi la mamici!
Pupicei si tie si lui bebe Victoras, sa creasca voinicel, sanatos, frumusel si cumintel! hai ca fac si versuri!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus moisici dragi si scumpe !

Sunt si eu din nou prezenta ca sa va spun ca m-am lamurit: cu siguranta ovulatia a avut loc luna asta . De sambata dimineata incoace (ziua 19, parca) inregistrez tot temperaturi peste 37. Cu o liniuta, cu doua peste. Cresterea am inregistrat-o inca din ziua 15, dupa cum v-am mai spus dealtfel, cu crestere spectaculoasa abia din ziua 19. Asa ca, Liliana draga, cu "rezultatele" astea sunt motivata sa continui cu monitorizarea temperaturii . Incepand de luna asta incep cu acidul folic. August, septembrie, octombrie. Si din noiembrie incolo, Doamne-ajuta .
Bety , sa fie cu noroc de data asta !
Veronici, felicitari pentru licenta!

Teo, Indy, Musete, Chi, Amely, Aileen, Anca, Madyn si tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Vezi Roxee scumpa ti-am zis eu ca ovulezi! bravo, acuma Doamne-ajuta, sa se prinda bebe!
Betica, ce bine ca a durut cand s-a spart, inseamna ca a fost baban foliculul, sanse mai mari de ! . Acum trebuie sa astepti cu calm sa apara cele 2 liniute, OK? fata optimista!
Teo, ne-ai parasit? unde eeeesti?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Da, Amely, asa e!Sa te-auda Doamne-Doamne .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bravo Roxee! Felicitari . Hai, sa fie cu ochisori de data asta! Promiti?
Amely, Roxee, se pare ca numai noi suntem pe aici! Restul , prin vacante, nu? Trai, nu gluma!
tuturor moisistelor ramase inca pe baricade, chiar si pe canicula asta devoratoare!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Musete, si eu!
Si dupa cum ziceai tu, toate fetele din !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Heeeei!
Si eu sunt pe aici, dar cum acusica n-am noutati, va pe toate-toate din umbra!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Bun gasit fetitelor , iaca m-am intors si eu ...ufff ! Suflu mai usurata , in sfarsit ! Am fost plecati in Germania intr-o croaziera cu vaporul de-am facut tot turul complet si ne-am oprit cateva zile in cel mai mare parc de atractii de acolo "EUROPA PARK" a fost ... ce mai ? FABULOS ! Distractie la maxim si bucurii si numai rasete in compania sotului , Alexandre si cativa prieteni f apropiati sufleteste de noi dar si f departe in distanta (ei locuiesc in Italia) au venit la noi in vizita si am programat impreuna aceasta croaziera pe RHIN , ce sa va mai spun ? Va las sa ghiciti , cat a fost de frumos si cat de mult am apreciat aceasta vacanta fenomenala !
Acum intorsi acasa ne vom odihni un pic si vom pleca din nou din 20.08 in Italia la prietenii nostrii , unde vom sta 1 saptamana si sigur va fi din nou o vacanta frumoasa ptr ca ei locuiesc in nordul Italiei , mai bine zis in inima muntilor Dolomiti , ne vom incarca bateriile la maxim din nou , dupa care va trebui sa ne concentram pe alte lucruri mai "serioase" , adica pregatirea ptr clasa a-1-a , ghiozdanel si lucrusoare ptr Alexandre care e tare mandru ca va fi la scoala celor "mari"...!
Despre mine personal , ma simt bine , nu mai am hipertensiune , asta din cauza unui medicament care ma ajuta sa controlez situatia , iar cu noua pilula anti , o suport f bine ! Nu stiu daca ea este cauza , dar am slabit 3 kg de cand il iau , mi-era frica de contrariu si uite ca m-am inselat , cu atat mai bine ca si asa-s destul de ... "bucalata" As mai avea de tras pana pe 15.09 si dupa vom vedea cum stau cu chistul si fibromul care-mi dau atat de "furca"
Betty sa fie cu noroc de data asta , sa fie cea buna si sa iasa in sfarsit cu ochisori frumosi ca dupa marimea ovulelelor esti super ! SLOGANUL TAU E SUPER SI SPER SA SE PRINDA ASA CUM S-A PRINS SI LA CATA ...Ma bucur ca stai bine cu moralul , nu te intreba de ce esti asa de vesela , traieste clipa prezenta si profita de orice moment , ca sa nu te simti prea singurica dupa ce Dan se va intoarce la...datorie !O si un de la mine !
Un pupic special viitoarelor mamicute Indy si Cata ! Multe felicitari ptr Bianca , sa-ti traiasca si sa ai mare noroc de ea , ma bucur ca ti-ai realizat dorinta cea draga si este o fetita , este un prenume frumos !
Deasemenea tuturor fetelor multe cu mult drag si ganduri f bune Thea Amely Liliana Crocus Indy Cata Marina Deca Roxee Musete Ana Maria si toate toate ! Plec sa pregatesc cina , ce bien era in vacanta , eram regina in privinta asta , hehe acum ne mai intoarcem un pic si la oale , ma voi revansa oricum cat de curand !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre

Mergi la inceput