superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bafta Betica maine!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Betyca maine tin pumnii stransi-stransi, sa fie cu succes inseminarea asta!
Indy ma bucur ca totul este bine cu puiutul! Nu iti face probleme cu Rh-ul, soacra mea are Rh negativ si mai are si doi baieti minunati ( unul fiind sotul meu, bineinteles ). Vroiam sa te ajut cu analiza de Rh pentru ca sotul meu lucreaza la transfuzii si iti facea el, chiar maine e de garda, dar vad ca ti-ai facut-o deja.
Crocus frumoase ganduri ai, la fel spuneam si noi, ca daca nu reusim prin nici o metoda, vom infia, dar nu stiu de sunt foarte sigura ca vom reusi cat de curand! Apropo, esti ardeleanca? Concediu placut si ai grija sa nu stai la soare prea mult.
Cata iti urez concediu placut si sa ai grija de Bianca!
Raluca,Amely, Musete, Liliana,Chi, Marina, Anca, Alina, Iulia, Madyn si toate fetele pe care sigur le-am uitat, un week-end placut tuturor, iar in toamna sper sa ne vedem cat mai multe!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Bety, SUCCES maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Va pentru gandurile voastre bune si apropo...va place ce titulatura mi-am tras?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Stii ca poate fi de bun augur?
Parca si la Catalina, atunci cand si-a "tras" o titulatura ceva legat de un bb-lac, a si venit !

Tin pumnii pentru o fata curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Betyca blonduta, frumos n-am ce zice. Sa dea Domnul sa se adevereasca cat mai curand. Apropo de "baby on board" sotul pastreaza cu sfintenie semnul asta ca sa-l puna in spate la masina cand o veni bb!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pupicesc dulce pe toate!
bety, multa bafta la inseminare. Acum ca ai titulatura trebuie neaparat sa se adevereasca. Iti tin pumnii.
Roxee, cred ca doar tu ai ramas cu monitorizarea temperaturii. Eu, la fel ca si Amely imi aduc aminte de temperatura dupa ce ma dau jos din pat. Nu stiu de ce dar ca niciodata luna asta sunt uituca rau de tot la capitolul termometru. In fiecare seara imi pun termometrul langa ceas ca dimineata cand incepe sa cate sa pun mana pe el, dar parca nu il vad. Asta inseamna ca nu trebuie sa imi fac ganduri degeaba. La tine cum mai este temperatura?
Pentru gravidutele noastre Indy, Cata si Crocus am cate un pupic special.
Teo, eu zic sa tineti semnul de "baby on board" cat mai aproape ca simt eu ca se apropie momentul sa il folositi.
Raluca,Musete, Deca, Chi, Marina, Anca, Alina, Iulia, Madyn, Veronici si shylili care nu au aparut de foarte mult timp si toate toate fetele cate o pentru fiecare si un we cat mai racoros si productiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, succes la inseminare, trebuie sa se prinda. Deci, cam in 14 zile asteptam rezultatul... POZITIV. Eu ma bazez si pe cei 3 foliculi mititei. Nu se stie...
Thea_M, multumesc pentru intentie, dar la cat sunt de disperata... l-am facut deja, iar rezultatul a iesit tot negativ. Ce ma nedumireste pe mine este faptul ca pana sa raman insarcinata era pozitiv. Are oare vreo legatura cu sarcina (se poate schimba?) sau a fost gresit interpretat inainte? Bety, poate il intrebi tu pe fratele tau, te rog.
MRL, pupici si tie, si vreau sa-ti spun ca eu n-am reusit sa-mi iau temperatura o luna intreaga. Fie din comoditate, fie din cauza ca uitam sau pur si simplu fiindca ma plictiseam. Odata ce dr.imi monitoriza perioada de ovulatie, consideram ca era suficient.

... si ... pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Rh nu se poate schimba, cum nu se poate schimba grupa sanguina.
Ori analiza era gresita, ori, din comoditate, nu au facut-o si cum majoritatea oamenilor au Rh pozitiv, ti-au trecut si tie la fel.Sotul ce fel de Rh are?
Rh semnifica de fapt daca ai sau nu o proteina in sange, nu implica nimic fast sau nefast, numai ca atunci cand nu o ai si bb-ul tau o are, sistemul tau imunitar poate interpreta ca fiind o particula straina (cum si este)in organism si sa inceapa sa reactioneze.

Stiu ca ti-ai dorit sarcina asta si ti-e teama, dar in realitate lucrurile nu stau asa negru cum le vezi tu,sunt medicamente care depreseaza raspunsul imunitar fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Indy stai linsitita cu Rh..se rezolva...fetelor numai maine nu-i poimaine si plec la mare..azi am stat numai in casa si am gatit..ma rog de Bianca sa-mi mai dea un picior, dar vad ca nu vrea...de miercuri nu m-a mai pocnit...mai bolboroseste ceva...dar de lovit nu vrea...ieri m-am intilnit cu Alina, o graviduta de la ian-febr.2006, am fost la Mall si i-am luat Biancai un costumas roz: bluza si pantaloni cu botosei si o pereche de ciorapi grosi roz...ii pun pe burta si vorbesc cu ea..poate o conving sa ma mai ia la picioare...va pupic..!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput