superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Chi, nu stiu ce sa spun legat de Moisa versus Mihalache. La fel ca si Teo sunt hotarata sa raman la Moisa pentru ca, daca pana in primavara nu reusesc o sa trec la FIV. Legat de perioada imediata de dupa procedura de inseminare eu am intrebat-o daca ar trebui sa stau mai mult intinsa sau daca ar fi indicat dupa ce ajung acasa sa stau mai mult in pat, iar raspunsul ei a fost ca sperma odata ajunsa pe trompa nu are cum sa curga. De fiecare data mi-a spus sa imi vad linistita de treburile mele zilnice si fara bai fierbinti. Este foarte important sa ai incredere in medicul pe care ti-l alegi. Eu sunt pacienta ei de 8 luni si niciodata nu am avut intentia de a pleca la alt medic. Mi-a inspirat incredere de prima data, iar daca as fi simtit ceva in neregula nu as fi asteptat atatea luni sa imi gasesc alt medic.
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Eu...am o problema. Nu pot sa plec la gravidute. Eu ma simt bine aici. E ca și cum aș pleca de acasă. Dar am o idee. Nu plec de aici până nu suntem toate

Mergi la inceput

Revin...am apasat unde nu trebuie.
Bună fetelor!
Eu...am o problema. Nu pot sa plec la gravidute. Eu ma simt bine aici. E ca și cum aș pleca de acasă. Dar am o idee. Nu plec de aici până nu suntem toate si deschidem un subiect cu "pacientele gravidoase ale Dr.Moisa".
MRL si Amely, sunt atât de fericită că voi avea un copil că îmi vine să plâng, dar dacă aș mai avea și o fetiță....
Thea_M, mâine mă duc la ecografie, nu știu dacă o să-i aud inimioara. Cătălina, tu la câte săptămâni i-ai auzit inima bătând?
pe toate și vă dăruiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liliana, ce bine ar fi sa ai dreptate! n-ar strica deloc o surpriza, mai ales ca peste vreo saptamana intru in concediu iar luna viitoare "scap" de monitorizari!
Indy, eu zic ca sigur o sa auzi cum ii bate inimioara, nu cred ca e prea devreme! Abia astept sa ne povestesti maine cum a fost!
Teo, da, am prestat aseara, pai se putea? si se pare ca bine am facut fiindca azi dimineata T. mi-a zis ca...am ovulat. Endom. de 10,9 mm, ceea ce la mine e mai mult decat bine, se pare ca nu iau Maca si BU chiar degeaba...
T. m-a incurajat sa gandesc pozitiv, eu insa incerc sa ma detasez cu totul, vreau sa ma gandesc doar la concediu, mare, soare si alte lucruri frumoase... Sper sa si reusesc!
Aaaa, si inca o chestie foarte draguta, am cunoscut-o azi pe Cata, care venise pt. eco la cab. de la Elias. Mi-a facut mare placere sa o vad pe bebelina in poze, este si mai frumoasa decat pe net. Ca si mamica! am vorbit o gramada, ca T. a intarziat putin... Cata, te pup! stiu ca esti in concediu, dar mai intri pe net, nu?
Va pup cu drag pe toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dupa atatea zile de stat in umbra, cred ca e cazul sa mai apar si eu la vorba, deci...!
In primul rand trimit -icii de rigoare tuturor viitoare si -utelor prezente.
Eu ma "zbat" in continuare, sa zic asa, pentru ca ieri am trecut pret de cateva minute, prin clipe groaznice.
Am sunat-o pr dr. la cabinet, pentru programare la monitorizare, sambata (ziua 10) si apoi i-am spus ca sotul pleaca intre 4-8 aug si ca as mai vrea inseminari si cat e el plecat, deci sa mai congelez niste ...Atunci mi-a zis ca de luni, de pe 01.08, departamentul de la Giulesti care se ocupa cu asa ceva, intra in concediu. In momentul ala mi s-au inmuiat picioarele si am ramas fara glas...Dar, dr. draguta de ea, a gasit solutia imediat: miercuri o donare (de duminica erau destule zile de pauza) si apoi vineri. Zis si facut. Azi am pus prima serie de la pastrat. La Giulesti, alta surpriza: nu mai costa 150 USD ci 150 Euro. Dar, asta-i viata. Oricum, cu asistenta am glumit (ma stie ca un cal breaz) in sensul ca daca nici de data asta nu merge asa, la anul ne revedem la vitro. Bine ca am dosar "beton" acolo, cu doua serii de analize ale sotului si le voi aduce cat pot de repede pe cele noi.
Deci, sunt in plina activitate. Sper ca de data asta sa am si cantitate mai multa, ca sa nu patesc ca data trecuta: cantitate pentru 4, dar la decongelare s-au comportat naspa si ca urmare, am facut doar 2 inseminari.
Nu ma dau batuta, dar macar sa apuc si eu o serie de min. 6 inseminari, ca parca altfel lucreaza "psihicul" meu, stiind ca mai am o sansa cat este el plecat.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ce bine ca ai rezolvat problema, Bety, si ca Moisica a gasit solutia, acum esti si tu cu inima impacata, dupa ce pleaca sotul... cine stie, poate cand se intoarce tu vei fi deja ! Iti doresc din toata inima sa se intample!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor cum a zis si Amely ne-am vazut azi la T...vreau sa va zic ca Amely este o frumusete de fata...ptiu sa nu o deochi...si este atit de simpatica..nota 10...m-am indragostit de ea/tine..ce bine imi pare ca ai ovulat si deci ai prestat la fix..bravo..iar endometru este beton! Mie T mi-a confirmat ce stiam...rezultatele la eco morfologica sunt foarte bune..Indy la 6 sapt. jumate T mi-a masurat bataile inimii Biancai! Bety succes cu urmatoarele ISA...prietena mea a fost multumita dupa ISA de ieri facuta cu Mihalache..apropo Chi adauga o bila alba pentru Mihalache..a lasat-o 40 de minute culcata cu perna sub fund! Eu fierb la porumb ca am avut pofta si am facut 1000 de grade in casa!Va pup pe toate si o sapt. fertila!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Doamne... Bety, tu ai o fire puternică. Prin câte trebuie să treci! Știam despre tine că ai un caracter puternic, am sesizat pe pielea mea, de câte ori m-ai încurajat atunci când eram disperată...
Nu se poate să nu-ți reușească. Ai să vezi. Poate crezi că bat câmpii, dar nu știu de ce... sunt convinsă că o să te văd .
Thea_M, eu am intrat în a 7-a săptămână... știi tu sigur că aș putea să-i aud inimioara? Am niște emoții...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Amely, Cata, ati fost azi la T?
Incredibil! Si eu am fost, tot azi la T., si tot dimineata. Inseamna ca ne-am vazut. Da. Voi erati , langa mine, si tare mult mai comentati! parca va cunosteati de o vesnicie. Una roscatica, alta blondica. Tare frumoase! Scuze, ca am intrat prima!
Chiar nu vi se pare amuzant, trei moisici la T.? Daca ne-am fi dorit, si nu ne-am fi intalnit toate! Pacat ca n-am facut si eu cunostinta cu voi!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Musete tu erai tipa aia misto rau? Tocmai ma pregateam sa-i zic sotului ce tipe super vin la T...vai de el bietul doctoras! Culmea este ca acolo m-am vazut pentru prima data cu Amely..ea m-a recunoscut ca pe site nu avea poza...ufff ce as fi vrut sa vorbim si cu tine...chiar ca este culmea...3 si culmea coincidentei!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput