superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19
Raspunsuri - Pagina 5
musete spune:
Hai, ma Cata, nu exagera!![]()
Cine vorbea! Norok ca ai ramas bortosica, altfel tare periculosa mai erai...
In fine, daka ne vom mai vedea , ne vom recunoaste akum, asa-i?
Bei, ce chestie, nu-mi revin!
Toate trei moisicile....(TRADATOARELE!)![]()
Hello, glumim! Nu, nu noi eram acelea!![]()
Pupici, Musete
Amely spune:
Hai mai fete,
Musetico, nu-mi vine sa cred!! Sa n-o recunosti tu pe Cata? ce rau imi pare ca nu ne-ai "interpelat", ca noi... taca-taca , eram concentrate rau
. Intr-adevar, este ironic si hazliu, 3 moisici la T., culmea "tradarii"
, da' sa stiti ca eu nu uit niciodata de unde am plecat ![]()
Pupa mama fetele frumoasele! si poate o punem de o-ntalnire "pe bune", toate moisicile!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
musete spune:
Amely, hai ca tare mi-as dori sa va intalnesc! Pe bune!
Auzi, da' unde?
La Elias sau la Giulesti?![]()
![]()
![]()
Pupici, Musete
utocatalina spune:
Musete super tare faza...ce sa mai zic tradatoare mici...poate pina la urma o punem de o intilneala
..eu la Elias nu mai ajung decit peste 1 luna, daca toate merg bine, cum sper...auziti fetelor Bianca mi-a tras azi pentru prima data 2 lovituri clare de picior..sunt in extaz!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
thea_m spune:
Buna seara fetele!
Ce vesele sunteti si tare-mi place de voi asa!
Auzi, moisicile care au dezertat, vreti sa va intalniti fara noi, astealalte? Ca si eu vreau sa ne mai cunoastem! Pe bune, chiar ar trebui sa organizam o intalnire, dar nu la spitale!
Bety ma bucur ca nu te rabda inima sa nu vorbesti cu noi. Imi place ca ai mai venit cu vesti bune pentru tine. Parca vad ca ii scrii lui Dan ca esti graviduta! Deci de pe 01.08 nu se mai fac inseminari la Giulesti, dar la cabinet mai face in perioada asta? La Giulesti o inseminare costa 150 euro?! mai scumpa decat la cabinet?Eu ce fac? Abia in septembrie fac inseminare?
Vroiam sa devin burticuta mai devreme.
Indy cred ca la varsta asta se vede cum bate inimioara, asa cum ar palpai o luminita. Nci sa nu pleci de la noi, asa spuneam ca ne mutam cu toate la viitoare mamici. Sper ca tu, Cata si Crocus sa nu nasteti pana ajungem noi pe acolo!
Cata imi inchipui cat de fericita esti! Sper sa ajungem cat mai repede sa traim si noi emotiile astea.
Amely bun endometru, se pare ca esti pe calea cea buna!
Musete, Chi, Anca, Liliana si toate celelalte fete, cate un pupic de la mine, asa, de noapte buna!
Teodora
Poze
Amely spune:
'Neata fetelor!
Da, Teo,
ai dreptate, ar fi dragut sa ne intalnim si in alte imprejurari, nu doar prin spitale! 
Cata, se pare ca bebelina ta e foarte energica, cred ca ea cand loveste acolo in burtica, vrea sa-ti spuna "heeei, abia astept sa te cunosc, mamico!"
...si cred ca si tu abia astepti!
Aaaa, apropo,
mi-ai facut ieri o pofta de porumb de mi-a plouat in gura
(ca-mi place la nebunie porumbul fiert/copt!), numai la asta m-am gandit, ma duc azi in piata sa vad daca gasesc sa cumpar...
V-am pupicit pe toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
musete spune:
Draga mea, Thea, tradatoare oi fi eu, dar nici chiar asa. Hai, ca am tradat-o putin, putin de tot
, pe Moisa , ptr. T., dar pe tine,in nici un caz!
Stii, ca imi esti tare draga!
Pe bune, cand planificam si noi o intalnire?
Pupici, Musete
Roxee spune:
Buna dimineata fetelor
!
Cata, felicitari pentru primele miscari ale Biancai!
Teo are dreptate: e faina atmosfera pe-aici, toate fetele "ciripesc", care de care mai sfatoase... Doamne-Ajuta sa fie cum zice Indy
si sa plecam de la subiectul asta doar cand suntem toate
!
Indy, succes pentru cand mergi la doctor!
Amely, eu iti doresc sa scapi definitiv de monitorizari pentru ovulatie si alte cele si sa treci pe monitorizari de bb! Si la cum se arata luna asta (endometru+timing perfect cu ovulatia) eu zic ca ai toate sansele!
Liliana, da, se pare ca suntem cam in aceeasi perioada, amandoua. Despre mine nu stiu ce sa zic, ieri am uitat sa-mi iau temperatura iar astazi am constatat ca a ramas la 36.8. Habar n-am daca o asemenea temperatura indica faptul ca ovulatia a avut loc sau nu. Inainte inregistram temperaturi mult mai "indraznete", 37.0 sau chiar cu o liniuta-doua mai mult.
Bety, iti urez bafta in incercarile viitoare
. Ma bucur ca ne-ai spus si ca ne tii la curent
.
Musete, Aileen, Chi, Anca, Crocus si tuturor celorlalte fete din
cate o
.
bety spune:
Teoooooooooooooo!
Congelarea dragutilor de
costa 150Euro la Giulesti.
Inseminarile eu le voi continua acolo, cu Moisa, pentru ca produsul de conceptie al lui Dan va fi acolo. Moisa nu mai e in conediu, ci doar departamentul care se ocupa de toate cele de pe acolo. Poate ma ajuta Dumnezeu si scap de inseminari. Abia astept ziua de maine, cand o sa-mi faca si eco, chiar daca voi fi ziua 9, ca sa nu mai ma duc si sambata la cabinet, ci numai la inseminare.
Cum Moisa si prepara sperma si face si inseminari, probabil ca va face si la Giulesti, cu
proaspeti. Mai bine vorbesti cu ea. La Giulesti o inseminare costa 2.000.000 lei.
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
utocatalina spune:
Neata..ha Amely mi-ai adus aminte ca mai am niste porumb fiert ieri..ia sa bag...adevarul este ca avema pofta de vreo luna si ieri nu am mai rezistat..e adevrat ca-mi place mai mult ala copt, dar ma multumesc si cu cel fiert...Bianca este energica cu adevarat...ca mine..doar va fi capricorn ca mamica ei
Musete si Teo vreau si eu la intilneala...eu simbata cred ca as putea, ca luni plec la mare vreo 2 sapt...asa ca daca vreti simbata poate stabilim ceva! Vineri ma intilnesc la Mall cu gravidute!
Roxee pupici si tie..iar daca temp. continua sa creasca treptat,sigur ai ovulat!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!