superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19
Raspunsuri - Pagina 3
Amely spune:
Cata, sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatoase amandoua! Ce fericire!!! FELICITARI MAMICO !!!!!

Liliana, bine ai revenit! poate ca dupa concediul asta te va astepta o surpriza placuta, acum ca esti cu forte proaspete si cu moralul sus! te pup dulce!
Roxee, concediu placut si vreme splendida, sa vii vesela si bronzata! si cu chef de... facut bebei!
Teo, un
si o
special pentru tine!
Pentru Aileene, Chi, Musete, Deca, Betica si pentru toate fetele dragi cate un
dulce!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Chi spune:
Doamne, Cata, cred ca esti atat de fericita !!!!
Bravo, sunt fericita pentru tine si mai ales pentru sufletelul ala mic si dulce care creste in tine.
Sa fiti sanatoase si fericite !
utocatalina spune:
Chi si Amely recunosc sa nu am putut sa dorm bine de emotie
...dar e un sentiment atit de minunat
..
Vedeti ca la cafeluta la eco am pus poza Biancai de ieri!
Va pup si o sapt. fertila!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Chi spune:
Am fost atat de incantata de Catalina, ca m-am balbait, i-am urat sa fie fericita si fericita si fericita ...![]()
In alta ordine de idei,fetellor care ati facut inseminare cu Moisa,vreau sa va propun o polemica: ce parere aveti despre pregatirea spermei pe care o face M si despre inseminare, in general?
Pt ca urmatoarele luni sunt sterile pt mine si la propriu si la figurat, incep sa despic firul in patru legat de inseminarea pe care sper sa o fac in viitor.
Am vazut ca duetul Matei-Mihalache pare ca foloseste medii de preparare a spermei mai moderne, metode mai elaborate si mai complicate.Vorbesc din auzite pt ca nu am facut nici o inseminare si nu-mi dau seama de diferente. De aceea va cer ajutorul.
Moisa versus Mihalache
INDY spune:
Buna fetelor!
Cata, eu tin minte ca ti-am spus ca mi-a facut cu mana fetita ta, chiar din prima ecografie... Stiam ca va fi fetita pentru ca as vrea si eu o fetita... sau ce-o fi. Sa fiti sanatoase si sa ai o nastere usoara si fara probleme. Eu mai am pana sa stiu ce este, abea am intrat in saptamana a 7 -a.
MRL, bine ai revenit printre noi, multumesc pentru felicitari... hai, ca ne grabim... veniti repede dupa noi...Thea_M, Roxee, Bety, Amely, Chi, Aileene, Anca, si altele..... si altele.... toate cele care isi doresc.
Va 

pe toate si va daruiesc 

Amely spune:
Indy, bine ai revenit! Eu sunt sigura ca si tu vei avea o fetita frumoasa si nazdravana, si abia asteptam sa iti fim alaturi, cu ecografiile, cu emotiile si bucuriile ce vor urma pe parcursul acestor 9 luni! ai grija de tine si de bebelina!
PS: si daca e un "el", va fi la fel de frumos si de nazdravan!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Fetelor la cafeluta la eco am pus si chipul Biancai..apropo Chi azi prietena mea face ISA cu Matei,ea a facut prima ISA cu Moisa..sincera sa fiu nu a fost prea incintata..sa vad cu ce impresii vine acum de la ISA cu Matei si-ti zic! Indy si tie sanatate multa si bebica sa fie sanatos tun!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
thea_m spune:
Buna fetele! Imi place ca azi ati fost harnicute la scris. Se pare ca gravidutele noastre ne fac tare bine ca mai intra si pe aici. Apropo, pe unde esti Crocus? Minunea ta ce mai face?
Indy ai mai facut eco? Cred ca i-ai auzit si tu inimioara, nu?
Amely sa ne spui cum a fost la eco. Pana la urma aseara ati mai facut nebunii?
Chi nu stiu ce sa zic referitor la polemica. Stim noi daca mediile pe care le foloseste Moisa sunt invechite sau nu? Eu una nu am curajul sa o intreb. Si am vazut ca Mihalache face inseminari mai mult pe stimulare, si pe ciclu natural, dar mai putin. Cred ca depinde mult si de organism reusita unei inseminari. Eu vreau sa raman la Giulesti pentru ca, daca nu reusesc cu inseminare, sa fac FIV. Pentru Medsana nu am bani. Iar daca ajung la FIV, nu as mai indrazni sa dau ochii cu Moisa daca plec de la ea. Ce pot spune ca nu imi place la inseminare este timpul foarte scurt care ne tine M. pe masa, dar nu pot sa ma hazardez si sa spun ca nu pregateste bine sperma. De unde sa stiu asta?
Va pup fetelor, si un pupic special pentru cele care ne citesc din umbra
Teodora
Poze
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Indy, Cata sa fiti sanatoase si sa va traiasca bebelinele. Indy, cred ca si tu vei avea fetita.
Amely, Teo, va pup dulce. Sper sa le facem impreuna o surpriza fetelor si sa le anuntam cat de curand de bb.
Roxee, concediu placut! sa te intorci sanatoasa si poate cu bb la purtator. Luna asta suntem amandoua in aceeasi barca. Si eu sunt astazi in ziua 14 iar temperatura de dimineata a fost la fel ca a ta de 36,8. Asa ca numaram imreuna luna asta. te pupicesc dulce.
Pupaturi dulci pentru toate fetele.