Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 3
Terrapin spune:
Natasha, multam pentru precizari!

Chiar am sa o intreb pe Dna Dr M. cu proxima ocazie despre aceste analize; mai ales ca pentru clamidia am facut acum 1 an si ceva un examen complex al secretiei, si a iesit ok; chiar ma intereseaza sa stiu care examen este mai concludent: cel din secretie sau cel din sange. Iar la toxoplasmoza, am observat ca aceasta investigatie o fac mai ales femeile care au pierdut o sarcina, iar eu nu am ramas in viata mea insarcinata...
Bine, nu as da inapoi sa le fac si eu, daca se cere...
Natasha, tie ti-a recomandat cineva sa faci tratament homeopat?
Vreau sa spun ca, inainte de a ajunge la Dna. M. ma hotarasem sa incep si eu un tratament naturist gasit aici pe forum, dar cum am ales calea medicala, am renuntat la idee; aceasta alternativa este si ea destul de costisitoare si nu imi permit sa merg cu amandoua odata; plus ca nu stiu daca e indicat.

pentru toate fetele !!! Sa aveti o saptamana plina de vesti minunate 

Stepha spune:
Mura, optimismul tau e mereu molipsitor si din tonul tau si eu parca simt ca luna asta va fi totul ok pentru tine si burtica ta. Abia asteptam ca peste doua saptamani sa ne dai vestea cea mare ca sa te punem la panoul de onoare ( ca in scoala cand celor mai buni le erau expuse pozele ca exemplu)
Asa ca te asteptam ca exemplu pentru ca dupa cate eforturi si prin cate incercari ai trecut meriti cu prisosinta sa treci linia de sosire a 
Terrapinmie prima oara cand m-am dus la dna dr. M mi-a dat o lista de analize de facut: dozarile hormonale, analize de sange: listeria, toxoplasmoza si citomegalovirus si analize de secretie: ureoplasma, micoplasma si chlamidia.
Kla, ce mai faci? AI in continuare probleme cu calculatorul? Iti simtim lipsa.
pmihaela spune:
Salutari la toate fetele!
Vad ca ati scris aici o gramada, asta e bine, inseamna ca treburile "misca" ... altfel n-am avea ce povesti. Eu am fost plecata in weekend de-acasa, dar acum sunt la servici si cum am avut putin timp liber cum am citit tot.
Mura, inteleg ca totul a fost bine, si o sa fie si azi. Eu nu sunt chiar asa de entuziasmata, ma refer la mine, caci la inseminare a zis ca nu-mi gaseste colul, apoi a zis ca l-a gasit. Ce-o mai fi insemnand si asta? Si nici la sot n-a pre fost bine. Dar asteptam si traim cu speranta... Oricum Mura, eu cred ca tu o sa rezolvi luna asta, tu ai deschis si subiectul... si poate o fi in ordinea aia, sau cum o fi, numai sa fie la toate.
Natasha, Stepha, Terapin si toate fetele de pe-aici, s-aveti o saptamana asa cum v-o doriti!
Ioana75 spune:
Pup
fetele luptatoare si in curind
.
Astept vesti bune de la voi, sa stiti!
Azi merg din nou la dr, o sa-i platesc de cum intru in cabinet sa nu mai patesc rusinea de data trecuta
. Va povestesc diseara sau miine cum a fost la control.
Ioana
kla78 spune:
salutari gagici!!!!
STEPFA-nu am probleme cu calc numai ca am fost super nervoasa cateva zile si nu am vrut sa intru sa va stric cheful si voua!!!!
se pare ca clinica unde merg eu si unde trebuia sa incep trat luna asta pt FIV a intrat in renovareeeeeeeeeeeeee.....mi-au facut programare pe 24 octombrie!!!sa mor nu alta...si imi vine greui sa merg la alta clinica sa o iau de la inceput......sunt la clinica asta de 2 ani.....mai bine astept.....acum mi-au mai trecut nervi
sa stiti gagicilor ca eu oricum intru chiar daca 3 luni stau pe tusa.....nu va las eu singurele ...vreau sa fiu alaturi de voi cand dati marea veste!!!!
NATASHA-ma bucur ca te-ai hotarat sa faci inseminare ...dupa cum ti-a zis si MURA- cand incepi inseminarile iti pui perante mari si timpulparca trece altcumva...mie sa fiu sincera abia asteptam sa fac IA....desi mi-au iesit toate 5 negative nu mi-am pierdut speranta....deci capul sus si sa dea d-zeu sa reusim toate!!!!
MURA,MIHAELA-astept sa imi dati vestea cea mare luna asta si sa
ceva impreuna(o cana de laptic)
va las acum fetele ca merg la plaja!!!asa poate trece mai repede timpul pana in octombrie!m-am hotarat sa ma distrez vara asta cat pot...sa ma desprind putin de problema asta cu bb....poate va veni chiar acum cand ma astept mai putin si fara nici un tratament!!!!
pupici la toate
AYSHA 2 spune:
Buna seara, fetele mele dragi, ce mai faceti ?
Mura,sunt cu sufletul la gura, abia astept sa ne spui cum a fost si in primul rand cum te simti ne pregatesti o surpriza,
nu ?
Natasha, tu nu cumva te apropii de perioada propice ![]()
![]()
Eu nu ma simt grozav
ma dor ovarele si zona pelvina parca as fi in prima zi de CM, chiar nu inteleg de ce , in ziua inseminarii ma laudam ca nu am absolut nimic si de a doua zi da-i cu dureri care cedeaza doar la calmante.. Mura, tu esti mai inteleapta decat mine, da-ti, te rog, cu parerea...in rest sani cat cuprinde, mai mari decat de obicei, mi-am luat si o bustiera din aia sport ( cred ca de la pregnyl ), nu mai am glera si parca am luat cam un kg de la tratament, dar il dau eu jos, nu-i problema
Va pupicesc pe toate
Aysha
iliuta spune:
Claudelu mai traiesti? Mai da si tu un semn de viata ca nu mai stiu nimic de tine.Pupici.
Mihaela
Ioana75 spune:
Of Claudia, lasa ca vine octombrie repede ... daca va relaxati si
cind vrea muschiul vostru
, parca vad ca o sa ne dai o veste buna
.
Ieri la control a fost ok, colul inchis. La masuratori a iesit foarte mare, 3 kile
(si are doar 33 saptamini). Miine ma duc sa-mi fac analiza de diabet gestational, sper sa fie doar lung bb, nu si gras din cauza diabetului. Aaa, si inaintea mea a intrat la dr o graviduta cu 3 bb-i in burta, un baiat si 2 fete
.
O zi buna fetelor
!
Ioana
MURA spune:
Dragele mele m-am intors si eu astazi la servicio.
Sunt bine, ieri a fost totul ok. In afara de durerile pe care le stim deja in rest sunt ok.
Durerile persista mult dupa inseminare asa ca Aysha nu iti fa probleme. Lasa burta in pace nu o mai strange ca asa este dupa tratament se umfla burta de parca ai fi insarcinata in 3-4 luni. Si eu arat la fel, nu ca as fi eu vreo slabanoaga dar acum....
Sa speram ca o sa creasca si mai mari burtile noastre cam pana la 9 luni asa.
Natasha, nu te impacienta cu Menogonul ca se gaseste. Iti dau aici 2 nr. de telefon de la 2 farmacii de pe Mosilor unde sigur gasesti Menogon, daca nu eu oricum mai am ceva provizii cam 15 fiole si daca nu gasesti si nu gasesti o sa ti le dau eu pe astea. Tel.2119560 este o farmacie langa EuromBank pe Mosilor nu mai stiu numele , ceva cu DEX....si farmacia Gentilfarm care este vis-a vis de prima farmacie tel 2103903. Suni si vezi daca au si faci o rezervare, costa in jur de 400.000 o fiola.
Mihaela, cu colul e .... oarecum ... nu stiu cum.... se intampla ca acest col sa fie inchis in momentul inseminarii, asta nu e o problema, si poate ca asta e motivul pentru care a spus ca nu il gaseste.
Va pup pe toate si daca am uitat sa raspund cuiva va rog sa ma trageti de maneca,
Pupik
AYSHA 2 spune:
Mura, ma bucur ca esti bine, noi o sa aflam daca e laie sau balaie cam in aceeasi perioada, poate de Dumnezeu si dam chef impreuna !
Tu ai facut a doua inseminare ca sa exploatezi si foliculii mai mici decat cel dominant, nu ? astia cum au crescut la a doua ? eu i-am propus acelasi lucru si dr. mele, dar a spus ca nu e cazul deoarece dupa ce sparge cel dominant, ceilalti mai mici ori sparg si ei, ori regreseaza, fiind o reactie de feed-back. Cam asa am inteles eu, tu ce stii ?
Multumesc ca m-ai linistit cu burta. Acum am alt cui : azi am avut TB 37,2 !!!! ceea ce pentru mine e un record mondial, dar eu cred ca e de la utrogestan. Si la tine creste TB asa de la utro ?
Te rog sa ma scuzi ca abuzez de amabilitatea ta si ti-am facut capul tandari
Va pupa pe toate
Aysha