Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Si inca ceva, Dr. Tutunaru nu face inseminari deloc, nu ca nu prea face.
Este si asta o "specialitate" nu toti dr. ginecologi fac inseminari.
Mihalache in schimb este "specializata" exact pe infertilitate si pe inseminari.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

MURA, draga mea eu cred ca luna asta e luna cu noroc! Doamne, am niste emotii pt tine, de parca as fi eu in locul tau... Iar faptul ca faci de 2 ori inseminare mi se pare un lucru extraordinar, pt ca era pacat sa pierzi acei foliculi care nu s-au spart acum. Ce sa-ti spun, sunt cu tot sufletul alaturi de tine si de toate fetele care au facut luna asta inseminare: Aysha, Mihaela, va pup pe toate! Sunt perfect hotarata sa fac si eu luna care vine! M-ati convins cu varf si indesat! O sa avem ce sarbatori!

Musete, in afara de iubita noastra Claudia (care este in Spania) si de AYSHA (care este oaspetele nostru de vaza), toate fetele de la acest subiect suntem pacientele dr. Mihalache, dupa cum sugereaza si titlul acestuia. Eu nu cred ca se poate face inseminare doar cu dr.biolog, este nevoie si de un dr. ginecolog-obstretician. Oricum, bafta in demersurile tale, indiferent de medicul ales!

Mergi la inceput

Natasha, multumesc mult ca esti alaturi de mine si ma bucur tare mult ca te-am convins sa faci si tu inseminare.
In momentul in care te apuci de inseminari ai un sentiment foarte placut, ai senzatia ca faci intr-adevar ceva concret pentru a avea un bebelus.
Pana cand am ajuns la Florina nu am avut niciodata acest sentiment. Ma tot plimbam de la un doctor la altul si nici unu nu imi dadea ceva concret de facut. Imi tot spuneau sa am rabdare ca voi reusi si uite asa au trecut 7 ani si eu tot nu am reusit.
Insa acum voi reusi. Si vom reusi toate. Si ne vom intalni apoi in parc la un suc toate cu burtici unele mai mari , altele mai mici, dar neaparat toate cu burtici.
Va pupik pe toate

Mergi la inceput

MURA,

Mergi la inceput

Natasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Dragele mele,

Ce mai faceti? Vad ca nimeni nu pierde timpul nici luna aceasta, toata lumea incearca sa prinda barza , fiecare cum poate mai bine.
Natasha,multumesc pentru felicitarile legate de job; e un pas important pentru mine, de-asta am amanat si Laparo, pentru ca, cu ajutorul unui job cat de cat bun, pot continua demersurile pentru BB.
Nu am facut nici o analiza pentru tiroida, de fapt pana sa vin la Dna. Mihalache, nu prea am facut deloc analize... Chiar dansa m-a rugat sa repet si luna aceasta analiza si la sfarsitul lunii voi merge cu toate rezultatele la cabinet sa vad ce-mi spune.
Am o prietena care incearca de 4 ani sa ramana insarcinata, a facut o multime de investigatii, inclusiv Laparo si tratament la Sovata si nimic; pana la urma a descoperit ca are clamidia; a facut cateva luni de tratament pentru asta dar tot nu i-a trecut. Acum a renuntat sa mai lupte...
Eu am facut doar examenul pentru clamidia la secretie, am inteles ca trebuie sa fac si analiza la sange, ca acolo iese rezultatul mai concludent, dar mie nu mi-a zis nimeni; stiu ca trebuie facuta si toxoplasmoza pe care eu de asemenea nu am facut-o; voi ati facut toate aceste analize, ca ma sperii cate investigatii sunt de facut!!!.
Mura, ai dreptate, chiar ma simt printre voi ca intr-o mare familie, altfel nu as fi putut sa va spun toate problemele mele. Traiesc fiecare emotie pe care o are una dintre noi la un moment dat fie ca este in asteptarea unui bebe, fie ca asteapta rezultatul unei inseminari sau rezultatul vreunei analize...
Va admir pentru curajul si perseverenta voastra, si sunt constienta ca si pe mine ma asteapta incercari mult mai mari si mai grele decat pana acum.
Salutari si pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Natasha, esti o scumpa m-am atasat de voi si nu ma mai pot desprinde...eu am facut inseminarea la Cantacuzino, dar mediul folosit pentru prepararea spermei l-am cumparat eu. Decizia de a face inseminare iti apartine tie si dr., dar, in cazul meu, fiind vorba de oligospermie la sot, este singura varianta de a elimina acest impediment, abia acum simt ca fac ceva concret. Daca, Doamne fereste, nu reusesc nici acum, nu renunt, repet pana reusesc !Deci daca te hotarasti, eu iti tin pumnii !
Mura,multumesc pentru incurajare, daca spui tu ca nu am pierdut ovulele, poate ca asa este. Eu iti doresc ca din acest moment sa inceapa numaratoarea inversa pana la momentul cand iti vei strange odorul in brate !Si eu am avut pupila de col in ziua inseminarii, iar dr. a spus ca este f. bine, ca in ziua aia am ovulat.Acum am niste sani, maaaama si m-am si ingrasat putin, retin apa, mi se umfla picioarele, dar nu-i nimic, asta sa fie singurul necaz.
Poate v-am mai spus, dar va repet :ma simt printre voi ca pestele in apa !
Bafta multa, Mura, pentru luni, este bine ca ne-ai spus cum iti este, chiar ma ingrijoram ! pastreaza-ti starea asta de spirit, ca face bine la
Va pupa pe toate
Aysha

Mergi la inceput

Terrapin, eu am facut chlamydia din secretie (mi-a iesit negativ), si am inteles ca relevanta este din secretie, mai putin din sange... se pare ca parerile sunt impartite aici... Intr-adevar chlamyidia poate fi o cauza a infertilitatii, deoarece predispune la aderente care pot 'imbraca' ovarele si in timp produce ravagii. Despre prolactina, este bine ca ti-a spus s-o repeti, si eu am avut acum vreo 3 ani prolactina peste val.normala, dar apoi cand am repetat-o (fara nici un tratament, pur si simplu a fost o luna cu mai mult stress) a iesit bine. Toxoplasma a fost prima analiza pe care am facut-o dupa pierderea de sarcina, si de asemenea mi-a iesit negativa (si IGG si IGM). Analize pt tiroida nu am facut, nu mi-a recomandat nici un dr. la care am fost pana acum, probabil ca n-am nici un simptom care ar indica ceva probleme cu tiroida...

AYSHA, m-ai facut curioasa cu acel mediu pt pe care l-ai cumparat pt inseminare, poti da mai multe detalii, te rog?

Va doresc un sfarsit de weekend cat mai placut!

PS: MURA, sa stii ca m-am gandit la ce ai spus despre tratamentul acela homeopat care ti-a 'incetinit' toti hormonii... si sincera sa fiu mi-a cam dat de gandit, este foarte probabil sa se fi intamplat asa, daca zici ca inainte de el totul era ok... Eu nu fac decat de aproape 1 luna, dar ma gandesc serios sa renunt... La urma urmei totul este ok la mine, toti hormonii sunt fara echivoc in parametrii normali, nu as vrea sa stric ceea ce este ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Din pacate, Natasha, nu pot da nici un fel de detaliu despre mediu. Am spus ca l-am cumparat in sensul ca l-am platit, dar a fost achizitionat de cei de la laborator sau de dr. nu stiu exact. Sorry

Mergi la inceput

AYSHA

MURA, help! Menogon e acelasi lucru cu humegon? Ce am auzit, ca nu se mai gaseste menogon?

Mergi la inceput