Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)

Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4) | Autor: MURA

Link direct la acest mesaj

Am deschis un nou capitol ca sa nu va las in aer pana luni.
Eu sper ca vor fi multe discutii si sa nu ramaneti in pana de "pagini" pe care sa scrieti.
Multi pupici si sper ca acest capitol 4 sa contina niste vesti minunate de la cat mai multe dintre noi.
Sper ca nr. 4 sa ne aduca mult noroc.
Pupicei
MURA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Sunt convinsa ca acest capitol va 'aduce' gravidute printre noi, si asta va fi doar inceputul, rand pe rand vom fi toate asa cum ne-am dorit si apoi vom scrie la un subiect care se va numi 'pacientele gravidute ale dr. Mihalache'!

Mihaela ma bucur ca acum ai net acasa si putem dialoga si seara si in weekend... si eu zic sa o lasi mai incet cu dansul cel putin vreo 2 saptamani, sa se prinda embrionasul acolo unde trebuie Pt durere incearca sa iei niste calmante, oare nurofem avem voie fetelor, dupa inseminare?

MURA, te simt entuziasta, intr-o forma de zile mari, asta este excelent pt perioada asta, iti maresti sansele simtitor!

Terrapin, o luna nu este un capat de tara, eu zic ca esti norocoasa ca poti face laparoscopie peste 1 luna, eu vreo 3 luni dupa ce am schimbat serviciul n-am putut sa-mi iau nici macar o zi libera... Pe de alta parte, daca ramai tu luna asta graviduta si nu mai e nevoie de laparo? Ce zici?

RO ANA, nu-ti face griji, ca la cabinet este mai bine decat la spital, dr. are mai mult timp la dispozitie sa stea de vorba cu tine, la spital puteti fi intrerupte de urgente, nasteri, etc. Deci eu zic ca e mai bine la cabinet (exceptie procedurile care nu se pot face decat la spital, sau cum a fost la mine cazul de eco duminica si noroc ca dr. a fost de garda).

Stepha, eu sunt sigura ca daca reusesti sa fii relaxata si sa alungi gandurile negre analizele tale vor fi bune, si progesteronul. Tratamentul naturist va da si el roade!

Va pup pe toate cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Natasha si celelalte fete, sper ca nu v-am speriat prea tare cu durerile de dupa inseminare. Eram putin cam speriata si de-asta am apelat la voi. Cred ca data trecuta mi-a dat mai multe calmante, acum m-a intrebat daca ma doare si i-am spus ca nu, asa ca nu mi-a dat. Dar nu ma durea atunci ... dar la vre-o ora ...
Dar oricum, am suportat altele si mai grele, sunt convinsa ca si voi. A trecut si asta. Acum sunt bine, nu mai am nimic. O sa fie cam greu cu asteptarea, dar si-asta o sa treaca, macar sa nu fie degeaba.
La Mura sa fie cu noroc azi si o asteptam la discutii.
Dar celelalte fete, ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata, fetele mele ! Mi-a fost dor de voi !
Ce mai faceti ?
M-am inseminat ieri pe la ora 4 p.m., a fost totul in regula , nu m-a durut deloc. Data trecuta a fost mai dureros.Cu 48 de ore inanite de inseminare aveam trei folicului mari, unul de 22 mm si doi de 18 mm. Miercuri la ora 6 p.m. mi-am facut un pregnyl de 5000 si a doua zi inseminarea. De data asta s-a folosit un mediu mai bun pentru prepararea spermei, zice-se unul care ii capaciteaza f. bine ca sa fie miscareti si penetranti.O singura grija mai am : daca la ora inseminarii ovulul/ovulele mai erau in viata. Dr. zice ca traiesc 3 zile, dar eu citisem ca mai putin, ceva intre 12 si 24 de ore. Voi ce stiti ? Din ziua 18 o sa iau utrogestan cate 2 pe zi.Am observat ca la stimulare totul este exagerat, imi simteam ovarele si aveam o glera " garla '", n-am mai avut pana acum in acest fel. Dr. este f.
optimista, zice ca luna asta raman sigur. Sa vedem.
Fug sa citesc din urma, sa ved ce ati mai facut. Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Buna fetelor!!!
Vad ca pe aici e tot o voie buna si ma bucur mult pentru asta; dar ce de-ati mai scris in cateva zile!!!
Se vede ca s-a marit gashca: doamne-ajuta, Natasha, sa incepem mai repede capitolul cu pacientele gravidutze!!!
Ai dreptate, o luna nu e un capat de tara cu amanarea laparoscopiei, mai ales ca chiar vreau sa fac investigatia asta, sa ma lamuresc si eu ce probleme am.
Luna aceasta ma voi axa pe dozarile hormonale, mai ales ca prolactina pe care am facut-o luna trecuta si iesise 795 ( destul de mare dupa spusele Dnei Dr) a iesit luna aceasta 917 . Nu stiu exact ce implica asta dar macar stiu ca nu e de bine si ca probabil e una dintre cauzele pentru care nu raman.
Acum ca au trecut rushii imi mai ocup diminetile cu masurarea temp., nu stiu cat e de relevanta dar macar stiu cand sa il prind pe sot la cotitura cu prestarile.
Doar nu trebuie sa pierdem vremea, nu?
Culmea e, ca desi nu mai iau de cateva luni bune anticonceptionale, CM a inceput sa se mai regleze, cel putin de vreo 2 luni, de ma mir si eu; altadata o lua mereu razna nu stiam niciodata cand vine.
A, uitasem: am un nou job, oficial!!! Macar asta am reusit!!!
Mura, esti extraordinara!!! Desi toata atentia ta ar trebui sa fie axata asupra inseminarii, nu inceteaza sa aiba grija si de noi...
Stepha, te inteleg perfect cu " gaura neagra" pe mine m-au secat interventiile si analizele, nu stiu cum se descurca fetele cu tratamentele si inseminarile, dar ce nu facem noi pt un BB.
Hai pupici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor pic si eu ca musca-n zar dar am o intrebare. Prietena mea se duce sapt. viitoare la T pentru prima oara..Ea are TPC negativ deci o va trimite cred la CFR sa faca ISA tot sapt. viitoare daca toate sunt ok..Puteti sa-mi ziceti mai multe despre doctorii care fac ISA de la CFR? Cum sunt? Ceva reusite recente? Care sunt preturile, eventual pe pm ca sa stim la ce sa ne asteptam? Va pup si va urez sa va vedeti indeplinit repede visul!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Salutare, fete frumoase!

Vreau sa te felicit, Terrapin pt job! Sa fie intr-un ceas bun, si schimbarea asta sa-ti aduca noroc, stii cum se zice "schimbi locul, schimbi norocul"! In legatura cu prolactina, intr-adevar am citit si eu ca daca este marita poate impiedica ovulatia. Oare ceva analize legate de tiroida ai facut, ca am inteles ca au legatura una cu alta?

AYSHA, ai venit cu niste vesti nu bune, excelente! Pana la urma au crescut deci si ceilalti 2 foliculi! In felul asta sansele sunt mai mari, cum ai spus si tu! Cat despre usoara suprastimulare, cineva zicea pe aici ca 'acolo unde este suprastimulare este si sarcina', eu ti-as dori sa se prinda! In ce spital ai facut inseminarea?

MURA, esti inteleapta ca de obicei, faci foarte bine ca stai linistita si te odihnesti in weekend! Abia astept sa vii sa ne spui cum a fost!

IOANA, nasterea se apropie cu pasi repezi si eu iti urez de pe acum nastere usoara si bebe sanatos si mancacios! Pana la urma cum a aramas, cezariana?

Mihaela, tu esti acum in asteptare, cate fete sunt pe lista, eu cred ca luna asta nu ne vom plictisi delooooc, vor fi numai vesti bune!

Utocatalina, eu inca n-am facut inseminare, dar sunt sigura ca fetele iti vor da detaliile pe care le doresti sau poti cauta in capitolele anterioare. Poti sa-mi spui unde a facut prietena ta TPC-ul? Multa bafta prietenei tale iar tie sarcina usoara!

Claudia, RO-ANA, Stepha,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Natasha prietena mea a facut TPC-ul la cabinetul doctoritei Moisa...eu la Giulesti tot cu Moisa(a iesit la mine pozitiv)

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Iubitele am trecut astazi pe la birou pentru ca am fost la eco si nu puteam sa va las asa fara sa stiti de mine pana marti si sa va impacientati.
La mine e totul ok.
Am facut vineri inseminare, doctora zicea ca sunt foarte bine pregatita, colul era deschis , aveam lichid in fundul de sac Duglas, se sparsesera 2 foliculi. Am cam avut emotii pentru ca cel mai mare si mai frumos folicul al meu se transformase in chist avea deja 36mm. Mi-a fost teama rau sa nu raman cu el pe cap numai ca astazi la eco a disparut chistul, deci s-a spart si el.
Acum mai am 4 foliculi frumusei si dragalasi pentru care o sa mai fac luni la pranz o inseminare.
Inseminarea de vineri nu a fost dureroasa probalil pentru ca organismul era bine pregatit si pentru ca mi-a facut si o injectie, un calmant pentru orice eventualitate. Am avut ceva dureri mai tarziu acasa dar ... au trecut si ele.
Acum ma mai doare ovarul stang de unde s-a spart chistul si mi-a spus Matei sa beau multe lichide si sa imi pun supozitoare cu Scopantil.
In noaptea asta pe la 12-1 o sa fac din nou Pregnyl si luni iar la inseminare.
De data asta sigur o sa reusesc. Am eu asa o presimtire. Trebuie sa iasa, din toti trebuie sa fie macat unu in stare sa se intalneasca cu Fat Frumos si sa se fixeze acolo unde trebuie.
Recunosc ca la un moment dat imi cam pierdusem speranta dar acum sunt super optimista.
Sunt vesele ca o luna plina de parca as fi deja insarcinata, asta apropo de ce spunea Natasha despre mine.
Oricum o parte din mine e rezervata dar incerc sa ignor acele ganduri negre.
TPC se poate face si la Dr. Matei, stiu sigur ca face si ea.
Mihaela, sper ca ai fost cumintica si trebuie sa fi si in continuare pana se prinde bebe. Dupa ce se prinde si la tine si la mine o sa mergem impreuna la dans, sa imi spui unde te duci si merg si eu cu tine.
Poate ne primesc acolo si cu burticile mari.
Terrapin, noi suntem deja o mare familie aici si trebuie sa avem grija unele de altele, problemele personale le discutam tot impreuna asa ca.... eu v-am spus, cand stiu si pot va ajut cu cea mai mare placere.
Aysha, stai linistita ca ai facut inseminarea tocmai la fix. Nu aveau cum sa moara ovulele tale. Iti tinem pumnii sa se prinda bebe.
Eu va pup pe toate si va tin pumnii. Ne auzim marti pentru ca luni sunt din nou la inseminare si dupa ma duc acasa sa fiu fata cuminte.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hello! Imi puteti spune daca este vreuna dintre voi pacienta lui T? Eu stiu ca el nu prea face inseminari, ci te trimite direct la Matei. Avand in vedere ca Matei este medic biolog, cumva inseminarea o face dr. Mihalache, sau o poate face doar d-na dr. Matei?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Musete, si eu am fost pacienta dr. T si el m-a trimis la CFR2 la dr. Matei pentru o spermograma si bine a facut pentru ca altfel nu eram foarte hotarata sa merg la ea.
Am fost la ea si ea m-a dus la Dr Mihalache impreuna cu care face inseminari.
Am renuntat la dr. T pentru ca imi parea putin distrat.
Aveam toate analizele cu care am fost si la Mihalache si el mi-a spus sa ma duc acasa sa prestez ca o sa reusesc. Dr. Mihalache mi-a spus insa ca nu am ovulatie si mi-a si demonstrat ecografic si din analizele mele ca are dreptate. Asta a fost principalul motiv pentru care am renuntat la Dr.T si acela ca ma tot intreba de ce ma grabesc atat cu copilul? Pentru ca ma chinui de 7 ani si nu reusesc sa il am si pentru ca mai am putin si implinesc 30 de ani. Si tot nu parea sa ma inteleaga.
Am ramas la ele si nu am regretat nici o clipa. Dr. Mihalache si Dr. Matei inteleg perfect ce simtim noi si nu m-au intrebat niciodata de ce ma grabesc.
Dr Matei este biolog nu face ea inseminarile, Dr. Mihalache le face cu ajutorul ei insa. Matei prepara sperma si Mihalache te pregateste pe tine ca femeie si iti introduce la momentul oportun sperma preparata de Matei.
Mult succes.

Mergi la inceput