Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 13
kla78 spune:
IOANA22-am uitat sa-ti zic:ti-ai facut testul care a iesit pozitiv exact pe 17 august cand a fost si ziua mea de nastere....inca o data felicitari si sa dea d-zeu sa ai o sarcina fara probleme si un bb sanatos si frumos!!!
kla78 spune:
da NATASHA- sunt mai multe zile dar pb e ca mi-am facut testul la 2 zile dupa ce trebuia sa-mi vina CM ....si nu stiu ce sa zic....parca e o umbra usoara de a 2 liniuta numai ca mi-a fost frica sa-l reped ca a fost ziua mea de nastere pe 17 si nu am vrut sa-mi stric cheful mai ales ca am avut cativa invitati si trebuia sa fiu fresh.....iar acum mi-e frica sa fac altul sa nu ma dezamagesc ...simptome nu am ....nici ca mi-ar veni CM.....nu stiu ...sunt derutata si luna trecuta n-am mai facut nici un fel de stimulare si poate de asta mi-e greu sa cred ca as fii ramas
ce sa zic....cum vrea d-zeu ca doar nu ma pot pune contra LUI!!!!
pupici
Natasha71 spune:
LA MULTI ANI, Claudia! Iti doresc ca de ziua ta sa fi fost deja insarcinata si cadoul pe care sa-l primesti (cu cateva zile intarziere) sa fie testul ++++!

Se vede treaba ca suntem in aceeasi situatie... pe mine ma dor sanii rau, am stari de greata (nu tot timpul) desi mananc cu pofta, somnolenta... dar ma enerveaza la culme testele astea nenorocite, am facut cred ca 10 pana acum, cum e posibil sa fie in aceeasi zi unul pozitiv si unul negativ?! Inebunesc de-a binelea!
Ioana75 spune:
Natasha, Claudia, de-abia astept sa va faceti testul de singe, sa aveti confirmarile, sa va pot felicita
! Salvati stafeta grupului, pentru ca eu inca nu am nascut. Intru miine in saptamina 39, sint pe ultima suta de metri ... dar va astept cu testele pozitive
.
Ioana
Terrapin spune:
Bine ati venit fetelor!!! Ma bucur enorm ca s-a reintregit gasca si poate chiar s-a inmultit
?
Kla, La multi ani din tot sufletul!!! si sa vina bebele multasteptat; felicitari noii gravidutze, iata ca se poate( se pare ca Ioanele sunt cele mai norocoase), poate ne molipsesti si pe noi...
Natasha, se vede ca ti-a priit concediul, te-ai intors plina de viata, cu forte proaspete, si...poate cu o veste buna,sper.
Pe aici a fost liniste si pace, nu prea am stat nici eu bine cu moralul, mai ales ca am ratat si luna aceasta Laparoscopia
.
Doamna Dr. a fost in concediu, iar cand am sunat-o eu, eram in ziua a 11-a si mi-a spus ca e deja tarziu, ca trebuia sa o sun prin ziua a 5-a...asa ca ma apuca septembrie...si eu nimic...
Oricum, vreau sa merg zilele astea cu rezultatele de la dozarile hormonale, ca nu am apucat, iar dupa Laparo, vreau sa fac si eu inseminare, nu mai pot lasa lunile sa treaca degeaba...
Asa ca, dragele mele, din nou la treaba!!!

pmihaela spune:
Salutare fetele!!!!!!!!
Hop si eu pe-aici, am fost doar cateva zile plecata si iata ce de vesti.
Natasha, Kla sper sa fie cu ochisori si am eu o presimtire ca o sa fie. V-am spus eu ca marea e benefica pt. ce vrem noi.
Eu o sa fac laparoscopie, stiti voi, pt. chistul ala de 27 mm. Asa mi-a zis dr. la ultimul ecograf. O s-o fac si pe-asta desi mi-a zis ca e cam mic pt. laparo, dar ca nu dispare nici-cum. Nu prea mai stiu ce sa cred...
Terapin, tie iti face ea laparo? Ca pe mine m-a trimis la Giulesti, la Ion Ionut, stie cineva ceva de el?
la toate!
Ioana75 spune:
ioana22, felicitari pentru
si sarcina usoara!
Fetelor, nu uitati de beta HCG, daaaaa? Ca noi stam si asteptam cu sufletul la gura
.
Ioana
kla78 spune:
salutari!!!!
IOANA 75-ma rog la d-zeu sa ai o nastere usoara si fara probleme,cred ca bebita abia asteapta sa-si vada mamica si taticul!!!
roaga-l pe sotul tau sa intre sa ne scrie (in cazul in care tu nu o sa mai ajungi)sa stim de tine!!!

din partea mea si-mi pare rau ca nu pot vin eu sa-ti aduc aceste flori ,daca as fii mai aproape de tine fii sigura ca ti-as umple tot salonul cu flori!!!!sunt cu sufletul la gura in asteptarea nasterii tale!!!!
NATASHA-eu nu fac analiza de sange.....mi-e frica si pe langa faptul ca aici costa 30 € mai trebuie sa astept si 3 zile pana imi da rezultatul,poate imi cumpar un test in urina ...vad eu....ma cam cutremura gandul ca va iesi negativ.....mai ales ca la una din inseminarile mele mi-a intarziat CM vreo 60 de zile ...ma gandesc ca si acum poate sa fie la fel....nu vreau sa-mi facsperante si dupa sa sufar!!!dar tu sa faci betahcg!!!!astept sa-mi zici daca pot sa
!!!!!
TERRAPIN,PMIHAELA-va tin pumnii fetitelor la laparo!!!!fiti curajoase si ganditi pozitiv!!!!
Ioana75 spune:
Claudia, multumesc frumos
. Sa dea Dumnezeu sa fii si tu
cit mai curind.
Fetelor, am o rugaminte mare-mare la voi: va rog sa-mi ziceti numele asistentelor care sint la dr la cabinet. Am fost azi acolo, cel mai probabil ca voi fi programata joi acum la cezariana, si mi-am dat seama ca eu nu stiu nici un nume de asistenta, nimic ... Astept PM sau mesaj aici, nu conteaza. Va multumesc din suflet
.
Ioana
Natasha71 spune:
Dragele mele, vestile sunt proaste, dimineata am mai facut un test care a iesit clar negativ, deci nu m-am mai dus sa fac betahcg ca nu-si mai avea rostul, nici simptome nu prea mai am (in afara de sani si temperatura), daca a fost ceva acum nu mai este... Astept rushii si ma pregatesc pt inseminare, luna asta o comit, mi-am facut un plan, daca nici dupa 3 inseminari nu reusesc vreau sa fac FIV in iarna.
Claudia, ai ramas tu pe baricade sa vii cu vestea cea buna!
Ioana, eu iti urez nastere usoara, sa te refaci repede dupa cezariana pt fetita ta!
Terrapin, Mihaela, vad ca voi sunteti cu laparoscopia in curand, speram sa fie de bun augur si sa va insuteasca sansele de a ramane repede gravidute! Si sa ramanem o gasca asa cum eram!
MURA, esti asa de suparata pe noi?