Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hei, cum sa fiu suparata pe voi?
Va citesc in fiecare zi numai ca nu vesti nu am de nici o culoare.
Am mai scris acum cateva zile.
Natasha, iti tin pumnii la inseminare sa iasa din prima.
V-am spus , daca aveti nevoie de Menogon eu mai am 15 fiole acasa si le dau mai ieftin decat la farmacii. (350.000 fata de 390.000 la farmacii)
Asteptam poze cu bebita Ioanei.
Nastere usoara si refacere rapida. Te asteptam cu vesti minunate.
Sa ne povestesti tot cu lux de amanunte.
Celorlalte fete bafta multa la Laparoscopie.
Va pup pe toate.
Eu sunt foarte obosita si abia astept sa plec in concediu pe 2 septembrie.
Sper sa vin cu forte proaspete si sa gasesc o solutie.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!

am sa va dau o veste proasta:aseara mi-au venit rushii aia uaratisa-i ia naibaaaaaaaaaaaaaaaaa,bine ca nu am fost ieri de dimineata sa-mi fac beta ca ramaneam cu banii dati degeaba cum mi se intampla de obicei.....ehhh asta e ...mergem inainte

NATASHA-n-a fost sa fie nici la tine imi pare rau .....curaj si mergi la IA cat mai relaxata

MURA-la tine ce urmeaza?FIV?ca am cam ramas in urma....

MIHAELA,TERRAPIN-cand faceti laparo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

MURA, te inteleg foarte bine, si eu sunt acum in pana de solutii, dar eu zic ca acest concediu o sa te remonteze si o sa-ti incarce bateriile , ca ai fost atat de solicitata in ultima vreme... toate aceste incercari sunt precum 'picatura chinezeasca' pt nervisorii mei si cred ca si pt voi e la fel. In legatura cu menogonul, eu n-am ajuns inca la d-na dr. sa se uite pe analize (concediu, etc) dar daca zice 'stimulare cu menogon', atunci ti-l cumpar eu.

Claudia, nici la mine nu e departe invazia, probabil ca ma voi trezi maine dimineata cu ea pe cap, astea sunt semnele... totusi ma enerveaza intarzierea asta de o saptamana, am mai avut o intarziere in noiembrie anul trecut.

Pup toate fetele si le rog sa intre mai des pt ridicarea moralului celor ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Natasha, raman la parerea ca testele alea + nu sunt intamplatoare, ca si intarzierea dealtfel...e o kestie, e ceva acolo..oricum, poate ti se pare stupid ceea ce spun, dar eu il consider un pas inainte, pt. ca un test+ inseamna ca a avut loc o fecundare si o nidatie, s-a intamplat ceva acolo. Eu zic sa mai speri
Mura, sper ca esti bine, concediu placut si toate gandurile mele bune !
Pup fetele dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Natasha, eu zic sa mai speri totusi, parca nu mai stiu ce sa zic nici cu testele astea, ba e, ba nu e...Oricum noi speram...
Eu urmeaza sa fac laparoscopie, dar nu chiar acum, cred ca peste o luna-doua ca nu pot de la servici. Nu prea sunt eu asa de entuziasmata, dar sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta. Dupa cum stiti eu am mai facut una, si mi s-a spus ca e totul OK, la treaba, zicea dr. atunci, si de "muncit" am tot muncit noi, dar bb nu a venit si sunt aproape 3 ani de atunci. Ne mai punand la socoteala ceea ce implica operatia in sine, teama+toate procedurile, bani, etc.
Voi sa fiti curajoase ca-mi dati si mie curaj, sa veniti cu vesti bune, stiti voi.
Mura, concediu placut, sa te relaxezi si sa mai uiti de toate grijile astea care ne macina pe noi. Eu nici macar concediu nu am reusit sa-mi iau, cand si cate cate o zi-doua, ala nu e concediu, dar asta-i alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Iata-ma si pe mine!!!Dupa ce vi-am scris ieri dimineata cu mare zel, am observat si eu dupa ca-am trimis mesajul...ca nu eram logata.
Mihaela, eu cred ca Dna Florina imi face Laparo, sau cel putin, de cate ori am vorbit nu mi-a dat de inteles ca voi face cu altcineva; cred ca daca trebuia sa fac cu altcineva, imi spunea. Sincer, nici nu vreau sa-mi fac decat cu dansa, in ciuda faptului ca Dr.T. e cel mai renumit in Laparo, eu am mare incrdere in dumneaei. Maine sper sa reusesc sa merg la cabinet cu rezultatele de la analizele hormonale, si chiar o voi intreba lucrul acesta; cam in 2-3 saptamani ar trebui sa fac operatia...
Kla, multam' pt incurajari, eu sper din tot sufletul sa fac Laparo in prima jumatate a lui septembrie, nu mai am deloc rabdare, am amanat prea mult, nu mai imi este frica, nici de gaurele, nici de nimic, vreau sa o fac mai repede, sa vad ce probleme am.
Imi pare rau pentru rushii aia nesuferiti, care nu mai au la cine sa vina decat la noi!!!
Mura, draga mea, sper sa ai un concediu minunat, sa-ti incarci bateriile si sa vii cu forte proaspete; noi te asteptam cu mare drag; chiar ma intrebam ce e cu tine, ca nu ai mai scris demult, dar iti inteleg tacerea...cred ca acest concediu va fi binevenit.
Natasha, nu te mai gandi la rushi si la teste, daca e sa vina, vine valul...daca nu, cu atat mai bine; o saptamana de intarziere nu e concludenta; mai bine pregateste-te de inseminare, caci am de gand sa te urmez!
Ioana, nastere usoara!!!, astept cu mare nerabdare poze cu bebita ta!!! Cam cat mai ai pana la eveniment?
Pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru suport fetelor! Miine dimineata ma duc la spital, m-a programat dr pentru cezariana. Asa ca daca mergeti miine la cabinet, puteti sa o intrebati si de mine. De intors acasa, cel mai probabil luni, si o sa va scriu atunci. Va doresc un weekend "productiv".

Natasha, si eu stiam ca nu exista teste care sa se pozitiveze aiurea ... sper din toata inima sa citesc o veste buna saptamina viitoare.

Ioana

Mergi la inceput

salutari!!!

fetelor azi e o zi deosebita pt IOANA 75-oare a nascut?stiti careva ceva de ea???abia astept sa se intoarca de la spital sa vad poze cu bebelina ei!!!!
ne rugam pt tine IOANA-sa fie totul ok

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ioana a nascut!!!!! Miruna este dolofanica, 4,660 kg si 55 cm! Felicitari, Ioana!

Mergi la inceput

FELICITARIIIIIIIIIIIII IOANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

IAR LUI BEBELINA MIRUNA II UREZ TOATA SANATATEA DIN LUME SI BINE AI VENITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SA CRESTI MARE ,SANATOASA ,FRUMOASA ,DESTEAPTA SI SA ASCULTI PE MAMI SI TATI!!!!

fetelor sunt happy ca IOANA a nascut si e bine acum!ea a fost mereu alaturi de noi si ne-a sustinut moralul pt asta ii multumesc si ii doresc sa fie mamica cea mai fericita din lume!sper sa vada mesajele cand va iesi din spital!

NATASHA -ce faci fetito?cum ai aflat de IOANA?ti-au venit rushii????uf...ce de intrebari! asa sunt eu ...curioasa de fire

haideti fetelor mai ziceti cate ceva ca mi-e frica de singuratatea asta de aici

pupici

Mergi la inceput