Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ioana22, bine ai venit printre noi! Eu iti doresc din tot sufletul sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
Asta incercam eu sa le spun fetelor azi, ca se poate! Iata ca tu, dupa 1 an si jumatate ai reusit! Ma bucur mult pt reusita ta!

Sper sa fie si la mine la fel, pt ca si eu am fost la mare in perioada fertila!

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb, care a fost um la tine? Te asteptam cu vesti de la cabinet, sa ne spui la cate saptamani te cheama la eco! Si mie mi-a spus d-na dr. ca imediat ce am testul pozitiv sa o sun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Iata-ma-s si eu de la Capitala. Am vizitat cuplul Mihalache+Matei ! Amandoua sunt f. amabile, dragute si profesioniste, mai ale Matei. Ce sa va spun, Matei ne-a facut capul mare ca una, ca alta, la sot este cam aceeasi concluzie pe care o stiam, dar in ceea ce priveste inseminarea am vazut ca au mai multe metode pe care le adapteaza de la caz la caz. Ce sa mai, formeaza o echipa beton. Cred ca ma voi prezenta si eu prin octombrie cand mai am CO, ca altfel nu pot. Felicitari proaspetei gravidute !
La Matei a fost super, face analiza in fata ta, avea o zi cu inseminari dar tot a facut-o ! Am vazut si miscaretii...
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Si sotul meu a facut o spermograma la Dr.Matei. M-a uimit faptul ca i-a dat rezultatul pe loc(~30min),eu nu am fost cu el, stiind ca ar trebui sa masoare viteza spermatoz. la anumite intervale se timp >30min.
Ma puteti lamuri si pe mine?
Va multumesc,
MadalinaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana22 spune:

Va multumesc mult pentru felicitari,la fel va doresc si voua cat mai curand.UM a fost pe 14 iulie 2005.Am fost aseara la doamna doctora si bebicul are 4 saptamani si un pik,nu l-a vazut la ecograf dar a zis ca am uterul marit si 90% sunt insarcinata.Joia viitoare la 4.15 am programare din nou si sper sa-l vedem .Doamna doctora mi-a spus ca nu e nici o problema ca nu se vede inca pentru ca de pe la 6 saptamani incepe sa se vada in general.Sper sa fie bine,va pup si aveti grija de voi.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Madalina, nu ne-a dat rezultatul in 30 de min.ci a masurat viteza la diferite intervale, asa cum stii si tu. Ma mir ca ti s-a inatmplat asa ceva, dar e bine sa o intrebi pe ea, sigur te lamureste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari fetelor!!!!

va rog sa nu va suparati ca nu am mai intrat dar am fost 2 sapt plecata de acasa iar cand m-am intors eram cu moralul la pamant ...nu stiu de ce....la mine se intampla fff rar asa ceva...dar in fine....mi-am revenit putin....ma cam dispera asteptarea asta pana in octombrie si poate asta e cauza....

MURA,MIHAELA-imi pare sincer rau ca nu a fost sa fie nici de data asta dar asta e viata....noi speram in continuare.....

IOANA22-felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!

NATASHA-poate spargi tu gheata !!!!!da doamne sa fie cu ochisorii!!!!

va pup fetelor si va promit ca o sa incep sa intru mai des ca inainte

Mergi la inceput

KLA, ce ma bucur ca ai aparut in sfarsit! Nu stiam ce e cu tine, te rog eu sa nu imi mai dai emotii! Las-o incolo de tristete, ca nu-ti vine bine, tu esti o fata plina de viata, tanara! Zau ca e pacat sa te infunzi in tristete! Ia revino-ti tu ca sa intri in FIV cu toate fortele, nu crezi ca astfel iti maresti sansele de succes? Eu sa stii ca sunt alaturi de tine!

Eu am inima cat un puricel acum... voiam sa va cer parerea, dar vad ca fetele nu vor sa dea nici un semn de viata... mie trebuia sa-mi vina ciclul cam de miercuri-joi, dar nici gand... am niste stari (iar cred ca-mi fabric simptome)...iar testele astea ma inebunesc, ies asa vagi, a 2-a liniuta abia se vede, cat sa-mi dea sperante. Cert e ca daca pana luni nu vine, ma duc si fac analiza de sange!

AYSHA, , ma bucur ca ai luat cunostina cu dr. noastra si ca ai fost multumita! S-ar putea sa calci si tu pe urmele Ioanei22 daca mergi pe mana ei! Multa, multa bafta!

IOANA22, te asteptam cu vesti de la eco joi, sa se vada samburelul acolo unde trebuie!

Va pup pe toate, si va doresc un weekend super, care sa sfideze vremea (la noi este foarte mohorata)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

NATASHA-fata daca ti-ai facut test si ti-a iesit a 2 a liniuta chiar daca nu se vede bine inseamna ca e pozitivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ,daca vrei poti scana trestul sa-l vedem si noi si ne putem da cu parerea ...dar eu stiu ca intensitatea liniutei de test nu conteaza deoarece la inceput corpul nu produce in cantitate mare HCG si de aceea iasa mai slab....
sper sa-mi dai un semn de viata azi ca sa stiu daca !!!!!!eu tin pumnii stransi tare sa fie cum banuiesc eu!!!!

mie trebuia sa-mi vina pe 10 august dar inca nimic.....poate ma alatur si eu ioanei 22!!!vom fi 3 !!!si asa le vom trage pe celalalte fete dupa noi!!!!mi-am facut si eu un test si parca parca era acolo a 2 a liniuta dar nu am vrut sa-mi fac sperante ca era prea devreme....dar maine o sa fac altul

va pup pe toate fetele curajoase

Mergi la inceput

Aaaaa, KLA, pai la tine e mai intarziat ca la mine, cred ca la tine este cu ochisori!! Bafta multa! Io zic sa faci un test de sange! Hai ca e bine, ne inscriem pe orbita!

La mine, nu stiu, pe cuvant ce sa mai zic... un test pozitiv, unul negativ (e adevarat ca marci diferite)... sunt cand in rai cand in iad, am trecut prin niste stari zilele astea... asa ca maine dimineata rup pisica in doua si ma duc glont sa mi se ia sange, ca nu mai suport!!!!!

Multi pupici!

Mergi la inceput