Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 11
pmihaela spune:
'Neata fetele!
D-na doctor nu e saptamana asta, vine de luni, sper sa ajung si eu sa vorbesc cu ea, sa vedem cum mai facem.
Mura, tu ai hotarat singura sa iei o pauza sau a zis ea?
Si ... fetele care mai sunteti pe-aici, mai haideti la discutii.
Kariris spune:
Buna fetelor,
Mura si la mine embrionii au fost bagati tot intr-un lichid roz; in ziua embriotransferului, seara, am pierdut un lichid apos roz si cred ca odata cu el si embrionii; mai stiu fete care au facut inseminare si care spuneau tot asa ca eliminau un lichid roz. Apropos e normal sa elimine organismul acel mediu de cultura? Oare cu el nu eliminam si spermatozoizii sau in cazul meu embrionii?
bety spune:
Lachi - te
aici, in particular!
Eu am facut in seria asta 4 inseminari la rand dar, doar la prima am eliminat acel lichid roz, apoi nu. Nici un strop, dar nici reusita nu am avut. Asa ca sunt si eu sunt curioasa si astept un raspuns, de la celelalte fete.
[floare2] tuturor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
AYSHA 2 spune:
Salut, fetele mele dragi ! ce mai faceti ?
Eu am fost plecata in CO am vanit azi si apoi plec la Buc . Sotul meu si-a dat intalnire cu dr. Matei
iar eu vreau sa ma duc la dr Mihalache. Imi puteti da si mie adresa de la cabinetul ei sau macar nr. de telefon de acolo de la programari ? Ma gandesc ca daca nu o gasesc la spital sa o caut la cabinet. Va doresc o spatamana plina de realizari pe strada bebeilor !
Va pupa pe toate
Aysha
P.S. si eu am avut tot lichid roz la inseminari l-am pierdut dupa cateva ore sau minute e buna intrebarea lui Lachi dar nu stiu sa raspund
Ioana75 spune:
Aysha, nr de la cabinet este 4103372. Sa specifici ca vrei programare la d-na Mihalache, ca mai e si un cabinet stomatologic in acelasi apartament, si te trezesti cu vreo plomba ceva
.
Ioana
Kariris spune:
Da...eu zic sa intrebam medicii de ce eliminam acel lichid roz pentru ca mie nu-mi vine sa cred ca iese doar lichidul si raman spermatozoizii sau embrionii in cazul meu.Cum de altfel nici nu au ramas la mine...au iesit odata cu "valul roz"...
MURA spune:
Lachione, vrei sa spui ca ai facut FIV-ul si nu ai reusit???
Daca am inteles bine si asa este imi pare tare rau. Ma scoate din sarite chestia asta. De ce nu vor copilasii sa se prinda si la noi ???
Mihaela, imi pare sincer rau stiu exact prin ce treci si tocmai de aceea incercam sa te conving sa nu iti mai faci sperante desarte. Si mie mi-a spus la fel Florina sa mai astept si sa mai sper si sa pun Utrogestanul numai ca din pacate Beta HCG -ul nu minte, daca e negativ e negativ. Oricum gandind la rece si foarte logic nu are cum sa fie negativ in ziua 14. Este imposibil. Nu zic sa fie mare dar oricum ar trebui sa fie peste 5.
Asta e. Nu avem incotro.
Fetele daca are cineva nevoie de Menogon eu mai am 15 fiole acasa si nu mai am ce face cu ele. Daca aveti nevoie imi spuneti.
Va pup
Natasha71 spune:
Buna-dimineata, fete frumoase!
M-am intors si eu din concediu, am fost la mare unde am prins o vreme superba, m-am innegrit... apoi la munte... tare bine mi-a priit concediul asta, mi-am scos parleala si pt anul trecut cand n-am avut deloc concediu...
Imi pare rau MURA si Mihaela ca n-a fost sa fie luna asta, imi pusesem mari sperante in voi, dar eu zic sa fiti curajoase ca bebeul este acolo si ne asteapta pe fiecare din noi... sa nu ne lasam dezamagite, hai s-o luam ca pe o 'perioada de proba', Dumnezeu ne 'incearca' putin ca sa fim pregatite a fi mamici!
Mi-a fost dor de voi
, abia asteptam sa vad noutatile, dar vad ca sunteti cam tristute
, si n-ar trebui!
Terrapin
, ai facut laparo? Sa ne spui si noua cum a fost... sa stii ca dupa laparoscopie iti cresc sansele mult, sunt cateva cazuri care au ramas insarcinate dupa!
Ioana, n-am apucat sa citesc la mamici, dar bebelina ta cred ca mai are putin pana isi va vedea mamica! Eu iti doresc o nastere usoara, sa vezi ce o sa petrecem in ziua cand vei naste!
Despre mine, ce sa va spun, azi ar trebui sa vina rushii peste mine, dar e ceva cam ciudat... nu prea par a se grabi... ori am vreo dereglare ceva, ori... n-am curaj sa ma testez, sa nu sariti pe mine, dar sansele sunt foarte mici pt ca ovulatia m-a prins pe drumuri si mai eram si racita, m-am indopat cu medicamnete sa-mi treaca... dar de prestat am prestat, nu m-am lasat!
ioana22 spune:
Buna fetele....am o veste mare,am facut un test de sarcina si in sfarsit e pozitiv,am mai facut inca doua pentru linistea mea care au iesit tot pozitive .La 7 seara am programare la doamna Mihalache Florina.De un an si jumatate incercam sa raman insarcinata fara succes iar acum,dupa o luna de la primul control la doamna doctora sunt deja insarcinata.Va mai scriu diseara cand ma intorc de la cabinet.Daca eu am reusit,cu siguranta veti reusi si voi!A... am uitat sa va zic,primul control la florina a fost pe 21 iulie,pe 22 iulie m-a chemat la cfr2 pentru Histerosalpingografia (HSG),desfundarea trompelor,pe 26-27 iulie a fost perioada fertila care m-a prins la mare.Pe 31 iulie seara am avut o hemoragie puternica si a doua zi am fost la control.Mi-a spus zambind ca nu e ceva grav si spera sa fiu insarcinata,ieri pe 17 august am facut testul si
in sfarsit insarcinata.Asa ca...nu va dati batute si o sa reusiti.
ioana