grecia-paralia-cazare in studiouri
Raspunsuri - Pagina 8
roxana c. spune:
Multumesc de sfaturi, sunt f bune, mai spune, spune tot ce stii.Eu de-abia am venit, am fost la neamuri, la Bacau si primul lucru am intrat aici sa vad ce lucruri noi mai aflu.
Spune-mi, daca pe bilet scrie Paralia, vile no name,ma poate caza in Olimpic Beach?Am inteles ca este la vreo 2 km de Katerini.Asa este sau nu?
Si la mine este prima data cand plec, si asta se va-ntampla vineri.
Am gresit cand am luat vile no name, dar daca dau inapoi acum imi opreste comision baban si nu-mi convine, dar asta este, stiu ptr la anul.
Rog pe cine a mai fost la vile no name, sa-mi spuna ce ar trebui sa stiu, ce sa cer, mai mi-a spus cineva ca daca nu te iei de ei te cam ia de prost, si trebuie sa-ti cer drepturile pt care ai platit.
roxana c. spune:
Am aflat ca ne va caza in vila Miraj(nu stiu daca am scris corect).Stie cineva ceva de vila asta?
roxana c. spune:
Intra pe google si cauta paralia vile si vei gasi si vila Maria. Arata bine, chiar foarte bine pot spune.Dar n-am gasit vila Mirage(nu stiu cum se scrie).Daca gasesti pe undeva, spune-mi si mie.
ADINUTZA spune:
Roxana, daca ai platit pentru Paralia, nu te poate caza in Olympic Beach. Chiar daca sunt apropiate statiunile nu suporta termen de comparatie. Majoritatea vilelor din statiunile astea sunt construite dupa anul 2000. Eu zic sa pleci cu inima impacata, doar nu te muti acolo, nu cred ca poate fi de nelocuit, dar daca ti se pare ca nu se respecta promisiunile din contract, fa-le scandal macar sa nu fii numai tu cea cu concediul stricat si poate asa or sa bage si ei la cap ca nu suntem veniti cu pluta.
Eu cred ca va fi bine, chiar as fi curioasa sa ne zici, cand te intorci cum a fost.
Distractie placuta, drum bun si sedere cat mai scurta prin vami.
PS. Macar intr-o seara mergi in Omilos, discoteca cea mai tare din Paralia
poze si din Grecia
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
georgescu oana spune:
M-am intors din Paralia bronzata si odihnita ,am intrat sa trag un MARE SEMNAL DE ALARMA ...FERITI-VA DE SUN HOLIDAYS !!!!SUNT DE TOT RAHA..
Am fost cu ei si acum doi ani dar anul asta parca sunt alta firma daca vreti aamanunte sa-mi spuneti ..inca o data mergeti cu alta agentie si acolo intrebati daca nu cumva ii folosesc pe ei ca tour operatori mai apar si ca Romantic Holidays ..sunt niste nesimtiti care nu dau nici pe departe ce promit!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Natasa spune:
S-au vazut cu prea multi clienti si cum se intimpla des la noi s-a stricat tot? Ce ai patit?
georgescu oana spune:
Pai hotelul de 3 stele nu avea nici o stea afisata si semana teribil de bine cu vila de acum doi ani,in autocar curgea apa de la AC,ghizii erau de nota 0 cu un tupeu cum nu am vazut in viata mea daca spuneai ceva ,extraordinar de slabi pregatiti la genul ghidul magiar vorbea o jumatate de ora si al nostru nu spunea decat 5-6 cuvinte si nu exagerez ,raspundea obraznic ,ameninta turistii ,cei care au facut excursia la Atena nu au avut inf despre oras in schimb i-a lasat balta 4 ore in soare cica sa se plimbe asta fara nici un fel de indicatie dupa un drum de 8 ore cu autocarul ,ne-au lasat 12 ore in soare sa asteptam plecarea fara sa ne ofere o solutie in afara de a ne spune sa ne pierdem timpul,ce mai au fost multe si asta doar ce am experimentat eu dar ceilalti au fost cazati la o vila si la agentie li se aratase alta ,aveau apa cu taraita si gandaci in camera plus,am uitat ni se daduse micul dejun la un alt hotel decat cel la care am stat spunand ca acesta nu serveste mancare lucru fals pentru ca pana la urma cei de la agentia din Paralia ne-au mutat cu masa la hotelul nostru si hotelul la agentia din Bucuresti avea terasa si curte interioara la Paralia nu mai avea dar era o sala de mese in plus.
Cei care au luatsera greceasca au avut o salata mica unfel de carne si desert o pruna iar alaturi ghizii se imbuibau cu calamari si bere si barfeau turistii.Acesti ghizi cel putin unul sigur nu era decat student in primul an la turism asa ca se simteau in vacanta nu la munca si noi le deranjam sejurul.
Vorba unui tip la cat de prost organizeaza astia si cat de bine le merge mai bine imi las balta serviciul si imi fac agentie de turism.
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Si am uitat sa adaug ca ghidul facea dezacorduri in limba romana si vorbea o engleza infecta.
Dar cel mai chinuitor si inuman a fost ca eliberai camera la 9 dimineata si plecarea se facea la 9 seara cand te mai astepta un drum de 15 ore.
Sia aici uitam sa va spun ca auplecat la 9 seara dar au uitat 4 turisti si au trebuit sa se intoarca ..daca este posibil asa ceva ..sa uiti turisti...nu au facut nici macar o verificare la plecare ne-a intrebat pe noi soferul daca suntem toti.
Martie-Aprilie
monicar spune:
Dragelor,
Noi am fost anul trecut in mai nu la Paralia, ci undeva mai la sud,la poalele muntelui Olimp. AM memoria cam scurta si am uitat cum se cheama statiunea, poate imi reamintiti voi.
A fost foarte ieftin, parca pana in 200E, nu ne asteptam la cine stie ce la pretul asta, dar a fost ok. Singura chestie nasoala a fost transportul , ca trebuie sa stai in fund in autocar atata drum.
Avertizare!!! Mi-am dat seama de unde isi trag ei profitul, ca din aia 200 nu-ti pot ramane prea multi dupa ce platesti cazarea si transport... Din excursiile pe care le vand dupa aia.
Prima data cand te dai jos din autocar, ne-a bagat intr-un barulet si ne-a prezentat oferta excursiilor. Daca nu luati de la ei, puteti negocia cu alte agentii din statiune si gasiti cu macar 5E mai jos de persoana. La Meteora noi am luat trenul si a fost excelent. Am urcat apoi pe jos si am vazut multe din manastirile de acolo, a fost ca o excursie la munte foarte frumoasa.
La Atena am plecat cu trenul de noapte, am ajuns dimineata la 5 in Atena, si am vizitat pana pe dupa amiaza, cand eram morti de oboseala. Cu o harta si cu mijloacele de transport in comun te descurci foarte bine. Trenul de noapte mi s-a parut mizerabil pt ca era plin de ciudati care se duceau spre Atena, urma sa inceapa olimpiada parca si era nebunie.
Cu copii sa nu va incumetati sa faceti ce am facut noi. Mai bine dati banii si va duceti cu autocarul.
Cred ca in loc sa va duceti la Marea Neagra, Grecia e o alternativa foarte buna si ieftina.
Nu cred ca merita sa va duceti in miezul verii acolo, ca e prea cald. Luna mai (sfarsit) a fost excelenta si cred ca la fel e luna septembrie. Mi-a placut foarte mult apa transparenta si curata.
Daca vreti info suplimentare, contactati-ma pe mail mgmlake@yahoo.com.