grecia-paralia-cazare in studiouri
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Scuze, eu ma gandeam ca azi e vineri, dar e joi toata ziua, si mai spuneam de var-miu ca-i ametit...
paxela spune:
roxana mersi de urari la fel si tie si multa bafta cu agentia
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
roxana c. spune:
Paxela, tie ti-a dat voucherul ala de la agentie? Si pe bilet ai trecuta si vila in care urmeaza sa fiti cazati?
Pe mine ma streseaza voucherul , nu stiu prea bine nici cum arata
paxela spune:
nu nu am voucher a zis ca avem voucher de grup ca sa le fie mai usor la vama iar dupa ni se vor face si individuale
in schimb pe laga chitanta de avans si factura finala am si o copie de pe contract in care e scrisa locatia, vila, categoria vilei, si inclusiv numarul studoioului in care vom sta
data plecari, data sosiri, mijlocul de transport, locul din care pleaca autocarul
in mod normal asa ceva ar trebui sa ai si tu ca banuiesc ca in baza unui contrect pleci daca nu ti-au dat, du-te si cere macar sa vezi ce scrie
poze
roxana c. spune:
Eu am factura, chitanta, am un contract incheiat cu agentia, si un bon de comanda.Pe factura si pe bonul de comanda e scisa destinatia(Paralia), cazare in vila, (dar fiind no name urmeaza ca la fata locului sa vedem ), scrie camera tripla, cu aer conditionat(am platit si A/C).Mai am oferta de la ei, in care scrie "camerele sunt dotate cu chicineta utilata complet, baie propie...".
Eu le-am spus cand am fost luni la agentie, ca eu nu-mi permit sa stau de nebuna 2 ore cum a stat var-miu si sa astept sa fiu cazata, din cauza copiilor, si m-a asigurat ca-n 15 min se rezolva cazarea.Ma duc luni iarasi la agentie-cand ma vede aia cred ca moare-si o pun sa-mi scrie mura-n gura, unde ma-ntalnesc cu aia care-i responsabila cu cazarea, in caz de probleme sa stii ca daca auzi scandal pe-acolo pana sa pleci, eu sunt aia.Tare mi-e frica ca una spune si alta face, dar cu mine nu-i merge, fac un scandal acolo de ma tine minte, mai ales ca m-a dus cu zaharelul.Totusi, poate va fi totul ok, cel putin asa sper.
Daca nu sunt indiscreta, cat ai platit tu biletul cu transport, cu tot? Pe mine m-a costat 407 euro(3 locuri +loc in autocar pt cea mica +A/C)
paxela spune:
369euro pt 3 locuri fara ac si fara loc pt bb in autocar
a fost asa 84 euro loc in camera de persoana pt mine si sot + 21 euto supliment de pat pt fratimiu si 60 de euro transportul de persoana
poze
ADINUTZA spune:
Hai sa va incurajez putin, eu am fost de 3 ori in Paralia, cu copiii. Prima data Bogdanel avea 2 ani si 3 luni. A doua oara Bogdan 4 ani si 5 luni iar Andrada 9 luni si anul acesta in aprilie, a treia oara, Bogdan 5 ani si andrada 1 an si 4 luni. De fiecare data am fost cu autocarul si nu mi s-a parut greu. Am stat intotdeauna in fata in autocar. Ultima data ghidul a vrut sa puna un cuplu-prieteni de-ai lui-pe primele locuri din fata (locuri pe care eu le aveam trecute in contract) dar eu nu am cedat.
Ideea e, sa va cereti drepturile ca doar ati platit pentru ele. Nu gasiti feon in baie-il cereti daca asa scria in oferta voastra.
Noi am fost in toate excursiile doar prima data, apoi am optat doar pentru cele mai interesante adica: Meteora, insula Skiathos, seara greceasca, Waterland.
La Atena e frumos dar se pleaca la 12 noaptea pentru ca dimineata se ajunge in portul Pireu si apoi se viziteaza Acropolele (12 euro intrarea), cartierul Plaka si alte obiective turistice. Te intorci inapoi in cursul noptii, obosit de atata mers cu autocarul.
In insula Skiathos e superb, cum bine descria cineva plaja Koukounaries este de vis. Se viziteaza o casa memoriala si biserica de pe insula. Intr-adevar distractia este pe nava de croaziera, unde capitanul te imbie sa inveti pasi de dansuri traditionale.
Waterland, parc acvatic de distractii, minunat daca va place balaceala, costa 10 euro intrarea si este aproape de Salonic.
In Salonic se viziteaza Biserica Sf Dumitru, cea mai mare biserica ortodoxa din Grecia, Rotonda, Turnul alb, Arca lui Galeriu, si mai e si timp liber pentru shopping...
Cat stati in Paralia, descoperiti unde e statia de autobuz si nu ratati macar o plimbare prin orasul Katerini, care este f aproape.
Ca punct de reper, intrebati de Mc Donald's.
Din Paralia, daca aveti in plan asa ceva , va puteti cumpara haine de piele sau de blana la niste preturi ff bune, cum in tara sigur nu veti gasi.
Si, ultimul pont, daca vreti parfumuri bune, dulciuri si bauturi pentru acasa, le luati din free shop, din Promahonas, la intoarcere.
Daca mai aveti intrebari...
poze si din Grecia
I
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
ellaalba spune:
ADINUTA
eu personal multu mult de tot! Sfaturile tale sunt tare bune! Spune tot ce mai stii, eu ma duc prima data in Paralia anul asta si orice chestie e bine venita.
Daca nu ai masa unde poti manca si cam la ce pret?
Saru'mana!
ellaalba spune:
ADINUTA
eu personal multu mult de tot! Sfaturile tale sunt tare bune! Spune tot ce mai stii, eu ma duc prima data in Paralia anul asta si orice chestie e bine venita.
Daca nu ai masa unde poti manca si cam la ce pret?
Saru'mana!
ADINUTZA spune:
Noi doar prima data am avut si masa platita dar nu e bine asa pentru ca depinzi de programul lor + ca daca mergi in excursii iti dau hrana rece la pachet sandwich-uri cam aiurea. Cel mai bine e sa mananci la terase. De altfel, la mic dejun si cina puteti manca la voi in balcon pentru ca sunt multe supermarketuri. Myticas mie mi s-au parut cele mai bune. Este si un Mc Donald's in statiune. Incearca gyros pita, souvlaki, tzatzichi, pasta de branza cu ardei, pasta de masline,peste daca iti place. Preturile sunt aprox ca la noi: pizza la 3-4 euro, racoritoarele cam ca la noi. Sa nu va luati retzina, un vin traditional pt ca e groaznic de acru. Noi am fost in aprilie, anul acesta si am mancat foarte multe capsune la 1 euro kg. Fructele sunt ieftine si foarte gustoase.
Spre exemplu la pranz poti manca cu 7-8 euro pe saturate adica o friptura sau snitel sau frigarui,+ o salata, + o garnitura, +o racoritoare sau bere.
Daca va plac dulciurile cereti roxi in supermarketuri sunt niste prajituri cu smochine la 50 de centi.
pozele noastre: http://www.adina.as.ro