grecia-paralia-cazare in studiouri
Raspunsuri - Pagina 6
Natasa spune:
Roxana, nu mai stiu exact citi km sint, dar am facut in jur de 2 ore pina acolo. Drumul e foarte bun, indicatoarele clare si dese. E foarte frumos si drumul si toate manastirile de la Meteora. La intoarcere ne-am oprit in Platamonas si am facut niste poze superbe.
roxana c. spune:
Natasa, am uitat sa intreb:ce garantie lasi cand inchiriezi masina?
Presupun ca lasi ceva bani, cat?
Natasa spune:
Nu lasi bani, lasi un pasaport. Cel putin asa a fost la agentia de la care am inchiriat noi. Pe linga cei 50 de euro te mai costa si benzina, dar Matizul consuma putin :)
zuzunaki spune:
natasa,
zi mi si mie te rog mult la ce companie/agentie ai vazut bilete ieftine de avion.am o groaza de oameni care vin la nunta si momentan am ales trenul tocmai din cauza"conditiilor" descrise de roxana.c pe autocar.in plus trenul e mai comfortabil sui are si vagon de dormit.
multam mult
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
Natasa spune:
Nicole, era o agentie de turism care avea oferta de 200 de euro (7 nopti+ drum in Paralia+ mic dejun). Nu stiu cu ce companie au contract, dar zborurile astea charter sint doar spre destinatiile foarte solicitate. Am auzit intr-o seara preturi de pina la 100 de euro pentru Italia, poate exista si spre Germania. Cred ca poti afla chiar de acolo sau sa-ti rogi rudele de aici sa mearga la o agentie si sa intrebe.
zuzunaki spune:
Multumesc Natasa
Nunta e in Grecia,nu in Germania.Ma interesa ruta Bucuresti-Salonic.
O sa mai gugalesc si vad cum si ce.
Mersi oricum
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
Natasa spune:
Agentia era Sun Holidays dar cred ca sint mai multe care au zboruri spre Salonic. Nunta frumoasa si casa de piatra!
paxela spune:
natasa din nefericire nu am cu cine sa las gaza acasa asa ca trebuie sa il iau cu mine desi as fi preferat un concediu linistit doar cu sotul
sper sa fie totul ok pe drum avand in vedere ca el e prietenos, doarme chiar si cu galagie.
Autocarul cu care plecam e "ultimul tip" din 2004 si in plus ca ghid o avem pe fata patronului ( nu cred ca cineva si-ar trimite copilul la rau)
Ce sa zic sunt un pic ingrijorata dar sper sa fie totul in regula
Roxana ce ai facut la agentie?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
roxana c. spune:
Pai ce am facut? M-a aburit aia ca a fost vina astora din grupul cu care a plecat varul meu, pe alta parte var-miu spune ca nu-i cum a zis aia, iar eu nu stiu pe cine sa cred, stiind ca si al meu var e cu capul in nori, iar ceilalti prieteni cu care a fost sunt si mai aiuriti. Oricum, am platit tot, a ramas ca in 2-3 zile sa-mi trimita pe fax voucherul, ca cica originalul il iau de la ghida (din Bucuresti).Mai astept pana luni, si daca nu-mi trimite, luni ma duc din nou la agentie .
Voi ce stiti de voucher:trebuie sa am originalul sau merge si copia?
roxana c. spune:
Paxela, tu pleci azi parca? Iti doresc vreme buna, sa va distrati la maxim si sa ne povestesti cum a fost, cu toate ca atunci cand vei veni tu, eu voi pleca.Posibil sa ne intalnim acolo cred ,in sambata cand voi veti pleca(noi vom veni).Oricum, cand vin, voi intra sa vad ce-ai scris .