grecia-paralia-cazare in studiouri
Este prima data cand plec din tara,de fapt rezervasem la Jupiter, dar cu ploile astea ne-am razgandit si plecam in Grecia, la Paralia, cu autocarul si cu 2 copii (3,5 si 8 ani).Nu putem pleca cu masina pt ca ne costa mult mai mult si in plus nu cunoastem drumul.
Cei care-ati mai fost cu cazare la studiouri, spuneti-mi si mie cum a fost, si ce impresie v-a facut, ce taxe mai dati si in sfarsit cam ce-ar mai trebui sa stiu.
Raspunsuri
Ramba spune:
Studio inseamna o camera care are masina de gatit, frigider, vesela...
Deci iti poti gati in camera. Noi am stat in 3 locuri in Grecia: in doua bucataria era separat, intr-unul era chiar in camera.
Probabil ca va trebui sa dati spaga la vama la bulgari, in rest nimic.
roxana c. spune:
Am uitat sa-ntreb ce este mai important:mai este valabila la vama treaba aia cu nu stiu cati euro de persoana in functie de cate zile esti plecat?Daca da, va rog, puneti-ma in tema si spuneti-mi cu cat trebuie sa ies din tara noi2 +2copii
Ramba spune:
Atata timp cat ai rezervat loc de cazare (probabil ai ceva care sa dovedeasca asta) nu iti trebuie bani sa ii arati la vama.
roxana c. spune:
Am bilet, dar numai cu cazare.Deci nu mai trebuie sa am o suma anume cand trec vama?
Androix spune:
Asaaaaa
Probabil ca o sa-ti dau o veste destul de proasta: eu am fost in Paralia Katerini acum cativa ani, tot in studiouri si mi-a lasat un gust mai mult decat amar. Statiunea este un fel de Neptun ffff aglomerat si ffff zgomotos. In schimb nu la fel de mizerabil ca neptunul, cel putin pe afara. Noi am stat la o pensiune si prima camera care ne-a fost data mi-a sculat parul in cap si mi-a intors stomacul pe dos. Am facut scandal si am urcat un etaj si am schimbat cat de cat conditiile. Proprietara pensiunii de o nesimtire crasa. In rest mancare am avut si de acasa cateceva, am mai cumparat si de acolo si am gatit in camera si a fost bine. Daca va bazati pe gatitul in camera mai ales cu copii mici nu face prostia pe care am facut-o eu, de a nu lua vesela la voi. Macar strictul necesar: tacamuri, pahare, o craticioara, castroane de servit masa, burete de vase, detergent de vase. Eu nu am luat ca am vazut un pliant si mi-am zis ca la aia e mai curat ca la mine... Maaaare greseala. In rest este frumos, ti-am zis asta daca iti place Neptunul. Din pacate eu sunt mai linistita asa si statiunile astea cu viata de noapte intensa ma obosesc.
Sper ca intre timp sa se fi schimbat in bine (desi nu cred ca a mai fost sotul meu cu serviciul acolo anul trecut si a zis ca era si mai naspa).
Merita sa vizitati complexul Meteora ca sunteti destul de aproape si asta presupune sa aveti ceva banuti pentru excursie care se plateste separat de sejur.
Inca o data: sper ca experienta noastra acolo sa fie una din exceptii si sa veniti incantati din vacanta.
Drum bun si distractie placuta, sa aveti vreme buna!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
Sabina V spune:
Eu am mai fost in Grecia, in Paralia si am stat chiar la stuidouri, dar a fost ff bine. Camere curate, bucatarie separata, complet utilata,baie f curata....deci totul a fost ok. Drept urmare pe 22 ma duc tot in Grecia si tot in Paralia, numai ca la hotel (ca sa nu mai am treaba cu mancarea).
Bani la granita nu trebuie sa areti, iar daca cumva se cere spaga, aceea trebuie platita de catre soferi sau de catre ghid.
Imi poti spune cumva si numele studioului, unde o sa stati, poate pot sa iti spun mai multe despre asta.
Sabina
georgescu oana spune:
Subscriu la ce a spus Sabina :curat,cald ,apa curata, mancare buna,atmosfera de vacanta.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie