grecia-paralia-cazare in studiouri

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu stie nimeni de vila Mirage? N-ati trecut pe langa ea, sau n-ati auzit pe nimeni care sa fi stat acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Roxana tu mai ai putin si pleci , nu? Se pare ca nimeni nu stie nimic de vila Miraj. Eu sper sa aveti un concediu placut si sa va intoarceti cu bine acasa. Cand vii sa spui si tu impresilie tale din vacanta. Am si eu o rugaminte la tine , daca poti sa te interesezi daca se poate ajunge la Muntele Olimp si cu alte mijloace de transport( transport in comun, tren) in afara de excursia organizata de agentie. Am inteles ca la Salonic se poate lua autobuzul si se ajunge acolo destul de bine. Ma interesa sa merg acolo pe cont propriu.
Oana, m-ai cam bagat in sperieti , ca eu am platit deja sa merg in septembrie prin Romantic Travel si acum mie cam teama ca nu o sa fie tocmai bine. Tu la ce hotel ai stat? Eu am luat rezevare pentru Porto Queen si sper sa arate cum este in pliant si nu altfel.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eu plec maine, si cand voi veni, va voi spune tot:preturi, conditii...Ma voi interesa si cum se ajunge la muntele Olimp.Daca vreti sa ma mai interesez de ceva, spuneti-mi, pana maine la 12 cel tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

am fost anul trecut in Paralia si tot ce pot sa spun este ca o sa revin in cele locuri, daca nu anul acesta, cel tarizu anul viitor.

Calatoria a fost cu autocarul, nu a fost obositor (am plecat la 19:00 din Bucuresti si am ajuns a doua zi in Paralia, in jurul orelor 13:00). Ghidul la dus a fost acceptabil, dar la intoarcere nu i-am dat nota de trecere. Tot la intoarcere a plouat putin in autocar, chiar pe locul meu :) Dar toate aceste mici inconveniente nu mi-au schimbat parerea despre acel sejur care, si acum imi starneste amintiri placute...

Odata ajuns in Paralia, am avut de ales mai multe excursii dar le-am ales doar pe cele la manastirile de la Meteora, pe care le vazusem doar in poze si la TV, safari pe muntele Olimp si am condus chiar eu unul din jeep-urile caravanei si, ultima, dar nu cea din urma, excursia pe insula Skiathos (plimbare cu vaporul pana in insula, delifini care insoteau ambarcatiunile, plaja chiar pe insula, intr-o zona linistita, unde, desi erau foarte multi turisti, nu se auzea nici musca, vizitarea centrului insulei, magazine de tot felul, distractie pe vapor atat la dus cat si la intors...amintiri de neuitat...)
Nu am decat cateva poze mai jos, dar cred ca este esentialul.

www.iturism.ro/fotografii.php?poza=1&ida=75" target="_blank">Poze Grecia Paralia Meteora Insula Skiathos si Muntele Olimp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Frumoase poze, Ciprian!
La sfirsitul lunii mergem si noi. Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Dana eu am fost la Sun Palace care este fata in fata cu Porto Queen si au acelasi proprietar .Conditiile sunt bune fii pe pace chiar mai frumos unde te duci tu ,iei si micul dejun acolo?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Inca ceva Dana sunt Romantiv Travel sau Romantic Holidays?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Ciprian, cit au costat excursiile alea la Meteora, in Skiathos si mai ales acel safari pe muntele Olimp?
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

M-ai omorat! Plec abia pe 22 dar deja am numai soare si mare in minte si suflet....uuuf...si am o groaza de munca pana atunci!

quote:
Originally posted by ciprianc

am fost anul trecut in Paralia si tot ce pot sa spun este ca o sa revin in cele locuri, daca nu anul acesta, cel tarizu anul viitor.

Calatoria a fost cu autocarul, nu a fost obositor (am plecat la 19:00 din Bucuresti si am ajuns a doua zi in Paralia, in jurul orelor 13:00). Ghidul la dus a fost acceptabil, dar la intoarcere nu i-am dat nota de trecere. Tot la intoarcere a plouat putin in autocar, chiar pe locul meu :) Dar toate aceste mici inconveniente nu mi-au schimbat parerea despre acel sejur care, si acum imi starneste amintiri placute...

Odata ajuns in Paralia, am avut de ales mai multe excursii dar le-am ales doar pe cele la manastirile de la Meteora, pe care le vazusem doar in poze si la TV, safari pe muntele Olimp si am condus chiar eu unul din jeep-urile caravanei si, ultima, dar nu cea din urma, excursia pe insula Skiathos (plimbare cu vaporul pana in insula, delifini care insoteau ambarcatiunile, plaja chiar pe insula, intr-o zona linistita, unde, desi erau foarte multi turisti, nu se auzea nici musca, vizitarea centrului insulei, magazine de tot felul, distractie pe vapor atat la dus cat si la intors...amintiri de neuitat...)
Nu am decat cateva poze mai jos, dar cred ca este esentialul.

www.iturism.ro/fotografii.php?poza=1&ida=75" target="_blank">Poze Grecia Paralia Meteora Insula Skiathos si Muntele Olimp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

multumesc mirela Anul trecut, pe olimp a fost 15 euro, la meteora tot 15 euro si skiathos 35 euro. (nu bag mana in foc, dar este posibil ca la meteora sau olimp sa fi fost 25 euro).
am uitat sa va spun ca se putea inchiria cu 10 euro un scuter, de care te puteai bucura toata ziua.

Preturile nu sunt foarte mari, mai ales in septembrie. Am fost in Katerini si am prins reduceri la mai multe magazine.

Sfat pentru fumatori...luati un cartus din Romania sau din Free Shop (ca atat aveti voie la vama). Un pachet de pall mall ultra lights, costa 2.5 euro si era printre cele mai ieftine.

Sejur placut celor care pleaca si...asteptam pozele voastre!

Mergi la inceput